Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мікі

Мікі Well-Known Member

Щодо Садового. Колись В.Чорновіл (царство небесне) зрозумівши, що якщо не переформатувати по-повній державу, то ні про які радикальні реформи на місцях можна і не мріяти. Тому він полишив львівський портфель, та й майнув до столиці. Львів зараз є частиною суперцентралізованої та суперкорупційної держави з центром у Києві, а в Києві, як вже відомо і алєутам, сидять при владі пацани на чолі з паханом. Так що можно чекати від Садового суперового за таких обставин? Він, як на мене, і так молодець,.. дай йому Бог здоров'я.

• Подобається Подобається x 7
  2. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

По Гром. ТВ говорить свідок смерті Нігояна.

• Подобається Подобається x 2
  3. Ома

Ома Дуже важлива персона

І що говорить?

4. Nedilya

Дуже коротко говорив. Якщо подивитесь запис у той час, який зазначений на моєму дописі, можете послухати. А інформації майже нема.

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  6. Nedilya

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мда-а-а...
    Не кожному так пре...
    Незалежність на халяву, перемога в революції на халяву...
    Ось вона, Тося, і прийшла та фсьо зробила...

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Отримав сьогодні мейл з Вроцлава.
    Сьогодні там відбувся мітинг,в підтримку України,мітинг-реквієм по загиблих ГЕРОЯХ Української Революції.
    Величезна дяка полякам.
    Цитую оригінальне повідомлення.

/Подивитесь друзі декілька фотографій із Вроцавя, із сьогоднішого перформансу для підтримки Майдану.

Можете передати знайомим для підняття настрою у цей дурацький час. Незабагато це, але хоча щось...
    невеликий похід помашерувал улицями міста, і закінчився на площі Ринок.
    Там ще декілька слів сказал репрезантант українських студентів у Вроцлаві, а також виступила пані що є заступником мера Вроцлава (є на фотці) і глова Міськради.
    Організатором була фундація "Сапере Ауде" із Вроцлава, а ідея вийшла від молодій українки Ганни Мелник, що вивчає Історію Мистецтва у Вроцлавскому Університеті.
    Гасла били звичайно стандартові - Київ - Варшава, спільна справа, Вроцлав з Києвом, Вроцлав зі Львовим, досить насилля тід.
    Наприкінці відбувся ще перформанс, посвященний пам"яті загинулих...
    Ну і це вже кінець...

Доброго дня Вам усім.

Agaton

2014-02-01 /

• Подобається Подобається x 10
  9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ні, може і так, але що він робить? наголошує? то добра справа .. це як циган сонце крутить, цікаво якби він почав казати - ганьба! розходьтеся по домівкам, це б хоч якось вплинуло на ситуацію ?

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

що ж побуду ліхтарями на ВПС, може тоді приземлитися, що ці люди зробили щоб стати ГЕРОЯМИ ? загинули у невідомому місці за невідомими обставинами? чи це типовий медіа проект де кожній стороні підкидають свого загиблого героя для істеричного вшанування ?

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

а я не кажу що - його тре цеглинами закидати, я кажу що не варто когось канонізувати лише за популярні гасла ...

10. Romko

Те ж саме говорять всі підстилки хряка і вилизучі гімен з його смердячої сраки.
    Давно вже не дивуюсь.
    То ж не люди - а потомки савєцкої швалі
    Тому,нам і треба в Європу,до ЛЮДЕЙ.
    А не до смердячих потвор з гускага міга.
    Тим бажаю скоріше виздихати,самим,в їх смороді,скоти прокляті.

11. Oxid

Oxid Well-Known Member

Кардинал Любомир Гузар
    «Влада почала діяти у звірський спосіб, влада показала своє правдиве обличчя, жорстоке обличчя, обличчя людей, яким все одно, аби тільки сягнути чи зберегти своє. Я сам на тих людей тепер дивлюся іншими очима, що то є звірі, то є, знаєте, бандитство першої класи»
    Роздумуючи над подальшим розвитком подій, Блаженніший Любомир підкреслив, що такий розвиток повинен здійснюватися «абсолютно шляхом ненасильництва»
    «Це боротьба. Тільки не фізична, не кулаками, не молотками, косами, сокирами. Це боротьба працею, діяльністю. Ненасильництво, яке вимагає дуже поважної духовної сили, якої, думаю, в нашому народі не бракує. Така сила є, але треба її трошки більше розрухати»
    http://katekhytyka-2.blogspot.it/2014/02/01022014.html

I Харків не здається...:)

• Подобається Подобається x 4
  12. Romko

Крик душі з просторів Фейсбука:

1) почему я на Майдане - ага, мне именно не хватало 200 грн. за то, чтобы отморозить себе ноги или яйца. Всю жизнь мечтал. Ничего, что я больше зарабатываю и 200 грн. - это легкая прогулка в магазин?!

2) и я именно бендеровец - ага, и по ночам ем росийских младенцев. Ничего что у меня в роду букет религий и национальностей и конфессий.

3) мы стоим за американские деньги - ага, вот я такой дебил, чтобы умышленно продавать родину - место, где мы живем и собираемся жить. Ничего, что эмигрировать юристу - потерять профессию?! И собственно говоря многим, чтобы адаптироваться на западе придется начинать с уборщиков?!

4) вы стоите против фашистов - может и стоите, но почитайте в Википедии, что такое фашизм. И вы поймете, что вы ими уже стали. Раздевание, мат, ножи в заднице - это, товарищи, и есть фашизм. И если вы предполагали что-то другое - берем и читаем нюрнбергский процесс. Там все описано.

5) вы за русский мир и славянское единство - так может назовете мне признаки мира, кроме мифа про три братские страны и православия. В чем суть, кроме тотальной коррупции, вертикали власти и полного неуважения к индивиду?! Я уже молчу о генетике... И кстати, каким образом Казахстан стал славянами?!

6) много бойцов пострадало?! Да, согласен - камень не пушинка. Пуля - тоже. Однако это ваш выбор защищать не народ, а людей, которые этот народ грабят. Начните с биографии Азарова, почитайте прессу 90-х, поспрашивайте предпринимателей что для них Азаров... И так по каждому. Вы и есть причина беспорядков. Именно на вас лежат смерти людей. Ваши мифы, ваше нежелание слушать то, что неудобно, ваше нежелание менять систему, потому что прийдется меняться самим, ваша позиция «буду защищать кого угодно, у кого есть бомажка» и есть причиной протестов. Все остальное - мусор.

П.С. возмездие за зло всегда настигает. И для этого ровным счетом ничего не надо делать. Вселенная сделает все сама. За злодеяния расплатитесь вы или ваши дети. И это не угроза, а констатация факта - посмотрите на судьбы всех диктаторов и их детей.

• Подобається Подобається x 5
  13. artobstrel

- далі дурня несусвітна ... продовжуйте вірити у медіа проекти, продовжуйте "хавати" те що вам на кухні політтехнологі заслані зварять ...

---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ----------

забув крикун повідомити на хиба він у стоячих ментів "молотв" кидав а так молодець ...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

кидав? він? звідки інфа? Кісєльов-раша? Сказано ж - русскімі малдєнцамі!

• Подобається Подобається x 4
  15. Romko

Хоч сам я не маю можливості(на превеликий жаль) бути там,але щодня спілкуюсь з багатьма друзями і знайомими,які зараз перебувають на Майдані і на Грушевського.
    Маю інформацію з перших рук.
    Так що пропаганду своїх смердячих ригів запхайте в дупу і розказуйте там вошивим недоноскам з гускага міга.
    Які в силу своєї плюгавої савєцької сутності,просто не можуть повірити,що на світі є ще щось крім смердячої баланди.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

То ви схавали про геїв у Європі і схавали в Азірова, який вам макаронів навішав і поїхав в Європу, в Австрію.

Дєдуля свойо здєлав, живіть далі у совку! А він з вас лаха подре. Привіт з Відня!

• Подобається Подобається x 6
  17. Romko

Починаю щиро бажати,щоб менти скатували вашу родину і полюбуватись,як ви будете виціловувати їх чоботи.
    Як істинний савєцькійчєлавєк,які завжди лизали чоботи своїх катів.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

І будуть! На такіх Родіна дєржится.

Прочитав, як автобус з людьми їхав у Київ. Менти зупинили, ввірвався беркут і перезав їх куди попало гумовими палицями. Пасажири кричали - ми свої, за Януковича(і це була правда), а беркутята шмагали і приговорювали: потім розберемся.

І що ти думаєш? До них дійшло? А фіг там, вони таки приперлися на антимайдан, відстояли положений час, а потім звернулися у штаб ПР за баблом, натякаючи на незручності з побиттям. У ПР виявилися люди чесні і справедливі, тому послали їх на три букви.

Думаєш дійшло?

Сумніваюсь.

На такіх родіна дєржится!

19. artobstrel

Рома Ви палахкий наче прибалт ) я не кажу що саме він, мені взагалі здалося що то було більше ніж откровєніє одного ... ага ніхто нічого не кидав? маємо унікальні випадки самозаймання ВВшників?

20. sani

sani Well-Known Member

От давайте змоделюємо ситуацію:
    Ну переможе революція, прийде до влади яценюк-кличко чи юля....
    ну підпишуть асоціацію з ЄС, будуть робити непопулярні, але дуже важливі і потрібні реформи.

І всім відомо що легко пару років не буде, буде скрутно бо розвалена економіка потребує реанімації і змін. Плюс росія почне економічну давку, перекриє газ, відмовиться від сиру, цукорок, вагонів, моторів, ракет і тп... і відпоівдно весь схід буде в ще більшій кризі, а до того(за януковича) в них була "стабільність" і на чергових виборах Партія регіонів знову буде казати за стабільність і до чого довели країну "папєрєдніки" ті оранжеві-євроінтегратори і знову до влади прийде Янукович або тому подібне... і знову ті "качелі" і знову все спочатку... І знову революція??? 2004, 2013-14, і 20..

І діди наші боролись і ми боролись і діти наші боролись і внуки будуть боротись???
    А ЖИТИ КОЛИ??? ЧОМУ НЕ МОЖНА НОРМАЛЬНО ЖИТИ, як в маленьких країнах ЄВРОПИ(Бельгія, Нідерланди, Данія і тп, )?
    Для чого нам поєднувати непоєднуване, для чого тримати різні ментальності, для чого боротись за ту Україну, яка їм не потрібна? ДЛЯ ЧОГО? Ну хочуть вони жити з Росією ну то чого їм щось інше нав"язувати?

А в Росії точніше у путіна манія така, або загарбати усю Україну, або ж якщо не вдасться то ту частину, їм найбільш вигідну (Луганськ, Донецьк Крим, Одесу і тп)
    То на сьогоднішній день так виглядає, або УСЯ Україна підпадає під вплив і керівництво москви, або ж тільки та вище згадана частина. Тому у нас(я про захід) є шанс вирватись з тенет Росії пожертувавши сходом, іншого варіанту я, наприклад, не бачу...

А жителям східних регіонів, які хочуть жити в Європі, я б радив як можна швидше переїжджати на захід України, поки ще є можливість, бо потім буде складно, бо на сході тій владі раби будуть потрібні! Росії ж не тільки тереторія потрібна, але й робоча сила!

Є ще один варіант,

якщо я не правий поправте...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)