Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

VasMT Ви ше якісь коментарі пишіть, шо Ви тим сказати хочете, бо я два рази подивився і не догнав :sorry:

• Подобається Подобається x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не варто загадувати взагалі за Азірова, він лише гвинт системи влади, який не мав свого особистого впливу, тому його відставка це крок на місці ...

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я? Нічого.
    Я ж не брехливий журналюга.
    Просто факт.
    Кожен побачить своє.

4. artobstrel

скіко тре молдаван щоб вкрутити лямпочку? я не кажу, що все брехня, але розмірковувати пахфосно про чужий менталітет - то зайве ...

я згоден, саме так це і виглядає, тому я це навів лиге як відповідь на Ромковий "лікарьстріл" та інші "жахи майдану" де ніхто нічого не з'ясовує а відразу - менти винні ...

я на востоке, я русский, єдина причина чому на майдані не горланю - боюся втратити роботу ... не маю жодного бажання приєднуватися до РФ, дуже не хочу щоб з мене робили що завгодно і т.і. то все забубони класу: "они все бандеровцы фашстские" .. усі хочуть жити нормально, якщо б це було гасло - була б зовсім інша справа ...

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Нє, ну чому - класний приклад для східняків, які теж кричать про гейропу і святую русь, за кого їх мають їхні керманичи.

6. VasMT

А чо так? Платят мало, на пенсию на пять лет позже, дежурства через день...

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Аргументи скінчилися? Стаття суперова і сказати вам просто нічого.

• Подобається Подобається x 2
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

От і я такого ніколи не розумів, дехто ше хабарі платить шоб з роботи не вигнали......збоченці якісь :mocking:

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це наслідки того, що ви з 2006 року на ЛФ.
    А ті, хто споживає блєвотіну від кісєльова - саме такі. Визнайте це. Ви теж серед таких живете.

10. artobstrel

це загальна християнська мораль, так написано в Біблії (ну майже так) але причина такої слабкої політичної активності - економічна залежність від стабільного фінансування та роботи великих підприємств, що думаєте коли б в мене головне джерело здобутків був дядя за кордоном або якийсь маленькій бізнес я б не розхитував країну як корова тин? щодо союзу, коли б тоді знали чим виявиться незалежність - мали б такого копняка що і Ленін би з мавзолею втік ...

---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ----------

ага усі хором і кричать ... але пертися лише заради назви "умовно-інтегровані" пшепрошу ніц розумем ... щодо крику, взяти Тягнибока він усю свою кар'єру реве - "Руш в Атаку !!! а як здвинувся майдан швидко сів на ср-ку ... (о віршик!) а щодо Азірова, то не пам'ятаю щоб він щось казав про гей європи, а ось як він казав про умови інтеграції - пам'ятаю ...

а ось так ..

які могуть бути аргументи? "западенці - то бандьори" - ось і аргументуй як хош ... )

---------- Додано в 15:40 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ----------

гм, можливо ... але я не змінював загальні орієнтири .. та і спілкуючись з оточенням - більшість не має такої радикальності як наголошується ...

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

блювотиння більшість споживає з Інтеру, плюсів, айсітіві, 5го каналу ... якби не Ютуба та ЛФ я б особисто про пана кисельова і не знав б ... втім, дивлячись, на місцями дебільну, діяльність майдану та навколо нього, у більшості виникає певний світогляд бо якщо обирати між бандюками і "славахероявцями", багато хто обере бандюків, а між бандюками і відморозками які міліцію палять та ліві будинки захоплюють - то там вже більшість обере бандюків ...

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну то можна розслабитися? Усіх москальських окупантів поріжуть на стрічки?

• Подобається Подобається x 5
  12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А Ви не намагалися копняка дати зимі, щоб не приходила?

Я до того, що розпад Союзу - історична закономірність. Система такої організації суспільства виявилась нежиттєздатною.
    Китай, як заперечення, не пропонувати. Там на мільярд населення - близько мільйона мільйонерів.
    В Союзі ж була зрівнялівка: "Хочешь - сей, а хочешь - куй, все равно получишь" - далі, мабуть, пам"ятаєте.

• Подобається Подобається x 4
  13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ага, щаз. Навпаки - своїх роздягнуть до нитки. Тітушковані загони переводять на самозабеспечення. Не важко уявити за рахунок кого:

http://obkom.net.ua/news/2014-02-01/1315.shtml

14. VasMT

Анатолий Шарий
    2 ч. назад · отредактировано

Погибших на Майдане Жизневского и Нигояна с почестями похоронили и предлагают назвать именами их площади и пару улиц.

Повторяю - я УВЕРЕН в том, что их убили намеренно. Убили свои в той или иной мере. Это уже не предположение, а уверенность.

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Пацталом!!! Ще Чаленка процитуйте!! Ще краще кісєльова.
    Знайшли куди шарія постити. Тут всі знають, хто він такий.

• Подобається Подобається x 5
  16. medwedo berlogsoni

Так так було завжди. І Зою Космодем"янську свої вбили, і Генерала Ватутіна, і Юрія Гагаріна, інакше не знали б, як вулиці називати.

Колись навіть говорили, що Степана Бандеру свої вбили. Але тепер з таким зав"язали.

Ця подія навіть була оспівана у віршах:

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 10
  18. VasMT

Я теж про нього чув.
    Він мені взагалі не цікавий.

А от питання, які він ставить цікаві.

Доречі, Ви не в курсі куди поділись витягнуті із тіл кулі калібру 7,62-мм і 9-мм, про які розказували?

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

А Ви поцікавтеся. Може, перестанете на нього робити посилання.

20. medwedo berlogsoni

Майте витримку. Колись усе буде досліджено і доведено.
    Тут пару днів тому було викладено думку одного чоловіка, що досить непогано розбирається у вогнепальній зброї. Він, як фахівець, говорив, на якій секунді відеоролика був постріл гумовою кулею (мала віддача), а на якій - металевою (більша віддача, в плече того міліціонера, що стріляв).
    Закони фізики, третій закон Ньютона, обманути неможливо.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)