Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Forpost

Forpost Стоїк

війна справа молодих(С) це щодо Дзеко йому багато знати не тре

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні. Я зразу помітив оце "ваші", але ж воно дійсно так, бо "Ваші", явно не мої.

• Подобається Подобається x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мене тільки на цю фразу вистачило....Тільки розбомблених дитсадків бракує...

4. Forpost

Forpost Стоїк

я Вам більше скажу:люто ненавидять нас за Майдан,їм путін-візор всі мозги промив

Останнє редагування: 31 січ 2014
    • Подобається Подобається x 3
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ще задовго до винаходу путіновізора ненавиділи.

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ----------

Я щось не знаю, що знаєте ви?

6. Forpost

Forpost Стоїк

та нічого особистого ,

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я теж. І шо?

Даю гарантію що як москвичі не можеш. Їх взагалі спершу неможливо зрозуміти, шо вони базарять. А в режимі пародії я теж можу заліпити "Ну кааак пааагодка в Маааскве?".

Да, підготовка в тебе нікудишня, ніяк не введеш нікого.

8. Bambook

Bambook Persona non grata

З Фейсбуку:

• Подобається Подобається x 8
  9. VasMT

Зразу видно підготовку... Не даремно чувака т'ять років вчили. :)))

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Старші ваші не дрімають:

Советник Путина, Глазьев, призвал Януковича подавить "мятеж" и сохранить власть.
    Жириновский: "Вы еще узнаете, что такое Янукович. После Олимпиады мы дадим ему патроны".

11. VasMT

12. coolzak

coolzak Well-Known Member

По відео того мужика з ССО на спині- повно аірсофтовців що можуть навдягатись і виглядати як ремби.В мене самого тих прибамбасів стільки що як би по Львову пройшовся то вся Левандівка би думала що висадились вже морська піхота США .Вдітий кумедно, зверху тяжкий чорний бронік, знизу камо штани.

Останнє редагування: 31 січ 2014
  13. SergeiV

SergeiV миється в бані

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо, Бузина став опонентом Жириновського? Патронів в Україні багато, головне по кому будуть стріляти. Бузина хай краще в Москві посидить.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Скоро на телеканале "Интер": "Обнаженная правда от министра Захарченко" В программе: откровения министра о том, как Дмитрий Булатов сам себя выкрал, избил, порезал лицо и отрезал часть уха. Кульминация программы - видео, на котором лидер автомайдана распинает себя, забивая гвозди в ладони! В рубрике "Скрытая камера": майданутые экстремисты сжигают собственные автомобили, проводят обыски в своих офисах, стреляют друг в друга резиновыми пулями и, надев на головы полиэтиленовые пакеты, дышат слезоточивым газом. Не пропустите эксклюзивные кадры об обезумевшей бандеровской толпе, сжирающей под звуки украинского гимна плоть своих соратников. Ведущий программы: Дмитрий Киселев

• Подобається Подобається x 4
  16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Євгеній Міхєльсон:

• Подобається Подобається x 3
  17. VasMT

А как же московский след, ескадроны смерти, ССО...??? :mocking:

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Василю, ти як заслужений агент 007 України, скажи, правда нелогічною є думка, що така країна як Росія, нишпорок якої регулярно депортують то з Америки, то з Євросоюзу, і вона не тримає нишпорок в своїх колишніх республіках, і тим більше вони не активізуються під час революцій? Чаї ганяють на Лубянці? А гроші за шо отримують?

• Подобається Подобається x 4
  19. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Пане Василю, коли Ви пишете про зброю, кулі і т.п., я з Вами сперечатись не можу - не обізнана у цих питаннях.
    Але, коли Ви пишете, про Вашу "бездоганну російську" і спроможність легко переходити на її харківський або московський "варіант", то як філолог і викладач, заперечую - це неможливо.
    Вимова залежить від артикуляційної бази носія мови, яка "формується" в ньому з дитинства. Вона може частково модифікуватися під впливом чужого мовного середовища (вимова через вухо), але деякі елементи цієї "рідної бази" (для різних мов вони різні) настільки "тверді", що позбавитися їх чи набути нових можна тільки у наслідок серйозного мовного "тренінгу" і при належності неабияких (обов"язково!) здібностей того, хто "перевчається".
    Тому, якщо Ви не "розвідник Кузнєцов" і Вас не вчила мові "справжня" російська мама, то особисто Ви, легко позбувшись українського "гекання", все одно ніколи не будете вимовляти редуковане російське О і м"яке Ч, як це робить росіянин з Калуги.
    І саме названі мною елементи (особливо перший) легко може почути і неспеціаліст, як це сталося у випадку з Луценком і Булатовим, а от якби спеціаліст мав змогу прослухати записи "розмов" тих, хто їх катував, то він би знайшов і інші, додаткові "елементи" (не тільки фонетичні, і їх більше, ніж я згадала) - це і лексика, і "речевые обороты", і побудова речення, і навіть наголос.
    Але тому що "якби" це тільки "якби", то вагомих доказів, що то була ФСБ, в нас немає, але серйозні підозри - так.

• Подобається Подобається x 16
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Він розвідник Кузнєцов. Він ще вміє нечутно підкрадатись не шкробаючи лижами.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)