Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви можете сміятись, але дехто мене так і називав... :)))
    Я вже давав перелік підрозділів України, які мають назву Сили Спеціальних Операцій. Як МВС-івську, так і МО-вські. Ще щось буде? :mocking:

---------- Додано в 10:53 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

І ще одне.
    Нехай Путін дебіл, нехай Мєдвєдєв тормоз, нехай їхній Шойгу дурак...
    Мене цікавить ,звідки в російських ССО є взялися розумні люди? Чому оті четверо парашюти відчепити, щоби не волочились, додумались, а наліпку ССО ні? :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Великороське зверхнє хамське відношення до хахлів.

3. VasMT

А чо тільки в одного? Троє інших з під Харкова?

• Подобається Подобається x 2
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Василю, вам зі Стрія росію погано видно. До вас вони не сунуться.
    А ми тут ближче і краще на них розуміємось.
    Людмила Щербата:

• Подобається Подобається x 4
  5. VasMT

Сайт МО України.
    Це для ілюстрації.

Тепер по ділу. Тільки що переговорив із одним старшим офіцером із того ж таки апарату міністкрства оборони. Збори провели тільки із заступниками і начальниками відділів. Ніхто не "просив" президента про введення надзвичайного стану. Ніхто не підписував ніяких звернень. Армія за ворота НЕ ВИЙДЕ!!!

Спіть спокійно, Романе.

---------- Додано в 11:30 ---------- Попередній допис був написаний в 11:26 ----------

:)))
    Так зовсім недавно вже сунулись...
    Друзі приїжджали, вотку пили, на балалайці грали і портрет Бандери спалили...:)))
    Лякайте Свята та інших переляканих на какаві...
    Майдан зайшов в тупик. Положення цунгцвангу. Реальних здобутків немає, люди перестали вірити тричленам. За сценарієм опозиції треба підігріти конфлікт, щоб посилити протистояння схід-захід і відгризти захід від України.

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

упс, таке враження ніби розміркування про державотворчі здобутки татаро-вкрайонців переповнені смислом та конкретикою ... подвійні стандарти такі подвійні ... напиши я : "москалі - козли" сто відсотків - жодного заклику до конкретики не почув ... тому вердикт: висновок - заангажована дурня .. )

---------- Додано в 11:34 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ----------

якась дивна реакція, з чого б це ?

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Та ви це вже третій місясь кричите.
    Традиції газєтапрафда не проп"єш - "загнівающійзапад". І хдє?

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Яке відношення "лідери" мають до Майдану?

• Подобається Подобається x 5
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

То в який саме момент Майдан в тупик зайшов? Як на мене то саме Яник в тупику...:mocking:

• Подобається Подобається x 7
  10. VasMT

А я знаю? :dntknw:
    Це ж ваша революція, вам краще знати...
    http://www.youtube.com/watch?v=2zXoiq3zVtQ

11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

12. VasMT

Це Ви вже третій місяць тупцюєте на одному місці.

---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ----------

Ситуація в тупику.

13. Bambook

Bambook Persona non grata

Поки що почитав початок.
    Як мінімум про журналістів у жилетках, які кидали булижники - брехня.
    Дехто з колег і справді брав участь в заварухах, але при цьому знімав жилетку і не світився, як журналіст. Принаймні 19-21 так було.
    Можливо, щось таке почалося 22, але на той момент вже постраждали від уродів в формі більше двадцяти журналістів.

Так само я точно знаю, що медики не брали участь у киданні і тому подібному. За якого милого по них стріляли і погромили медпункт?

Щодо того, що частина вевешників і навіть пара беркутів поводилася по людськи - правда. Були такі, які відштовхували журналістів і медиків з заварухи. Але таких була явна меншість.

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Та ясно. В то время как космические корабли бороздят просторы вселенной.....

А ваші як - на якому місці? Як ви оцінюєте їхні дії?

15. VasMT

Теж тупцюють на місці.

16. Forpost

Forpost Стоїк

MARTINI, та що курвоъ мами ,що Ви ото панькаэтеся з тим майором гебыстським,а ти гымнюху приъдь сюди до мене на свою ысторыческую родыну ы будеш знати почым фунт лиха коли попадеш в тролейбус з вахабытом

Останнє редагування: 31 січ 2014
  17. VasMT

Вуха?

18. Bambook

Bambook Persona non grata

Прочитав далі.

Ну от хоч убийте, такого не бачив ніде.

Ножі і шила - явна вигадка, принаймні станом на перші три дні Грушевського.
    Революціонерів з пістолетами знайшов аж дві фотки, ніяк не кучу. Обидві зроблені вже після того, як вбили Нігояна і Жизневського. Не виправдовую. Але чи ті двоє з них "валили"? Маю таку підозру, що якби хтось справді стріляв по ментах з пістолета і попав, то це б уже давно стало якщо не приводом до штурму, то принаймні для масованої пропаганди.
    Тут міністр використав як пропаганду смерть вевешника від серцевого нападу, в казармі, за 20 з гаком км від подій.

Покажіть мені спалений міст у Києві, може, я чогось не знаю.
    І дорогу, крім того шматка Грушевського.

В стилі "Нє чітал, но осуждаю"...

---------------------------------------------------------

Карочє, частково цілком зрозумілі емоції (коктейль Молотова, навіть в полегшеному варіанті, не смертельний, нікого добрішим не робить), але на додачу - цілспрямований промив мозгів.

• Подобається Подобається x 5
  19. Forpost

Forpost Стоїк

а хто ти є...

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Тобто, класифікація гопників "ваші" не викликало заперечень. Що і треба було довести.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)