Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oxid

Oxid Well-Known Member

Прости їм,Господи...

• Подобається Подобається x 1
  2. Мікі

Мікі Well-Known Member

Дякую, KLIBERN, від серця відлягло, як глянув на тих "офіцерів", а, особливо, на їхніх тьоток... Це Ж якийсь УЖО-О-ОС!!! бєспросвєтне сільпо...

А від серця відлягло, бо думав, що тільки в Донбасі таке можна побачити...

• Подобається Подобається x 5
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Що,Василю,донині сумнівєтесь,що ссучений генералітет хоче кинути армію на людей?

• Подобається Подобається x 4
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви вже п'ятий раз намагаєтесь запустити брехню про армію, а воно, сцуко, нічого не відбувається. Ні танки не їздять Львовом, ні дєсантів не перевдягають у синю форму, ні списків не показують із тисячами підписів офіцерів...
    Ви жодної уяви не маєте про предмет своєї брехні, а намагаєтесь посіяти її серед адекватних людей.
    Раз у раз, раз у раз...
    Правий був Геббельс, вчитель і натхненник однієї націоналістичної партії...

5. Romko

Армією керує ссучений генералітет.
    В тому сумніви є?
    Зрештою,Ви,ще недавно,намагаючись смачніше лизнути сраку боху,називали крик душі безногого інваліда - тявканням лузера.
    Ви називали статтю про катування і вбивство хворих дітей фальшивкою.
    Ще недавно піддавали сумніву вбивство активістів,бо так каже Захарченко.
    Продовжуйте в тому ж дусі,може хряк медальку дасть.

• Подобається Подобається x 4
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Пане Василю, оскільки Ви виросли на ЗУ, то Ви, мабуть, не дуже розумієте різницю між українською російською і російською російською. А я виросла на самому кордоні з росією. Звісно що у російськомовному середовищі. Кого там у нас тільки не було - і українці і росіяни, греки. євреї, вірмени, німці та ін. Але всі розмовляли однаково. І ось коли до нас приїхав хлопець, який раніше жив у росії, то ми одразу почули, що таке справжня російська мова, на відміну від нашої так званої російської. Це - небо і земля. Не кажучи вже про те, що в росії у мене завжди питають чи не з України я, як тільки я відкриваю рота. Як би я не намагалася ґ-кати. І це російська для мене рідна мова. Так що я дуже у це вірю, що Булатов на слух міг відрізнити росіянин це чи ні. І не він перший.

• Подобається Подобається x 3
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

8. Romko

Розумію,що смердячі хєрої,савєцький слиз,яким Ви воздаєте хвалу,для Вас є авторитетами.

http://youtu.be/-e_e56Z11k0

Якраз їх стопами йдуть Ваші бохи.

• Подобається Подобається x 2
  9. Un.Known

Тренований троль ніколи не покаже агресії, бо знає, що його форумне життя не буде довгим.

Постійне полоскання мізків і пропаганда - от його задача.

Але будьте певні, якщо треба буде викликати агресію - буде інший сценарій.

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Один з коментарів:

• Подобається Подобається x 5
  11. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

А навіщо воно їм, такі ігри?
    Їм хіба зайнятись нічим?

12. Romko

Медальку зароблять.

13. VasMT

Сумнівів немає тільки у таких, як Ви, віруючих.
    Незважаючи на те, що армією керує "ссучений" генералітет, армія, як державний інститут, у цій фігні, яку дехто намагається нарікти революцією, приймати участі не буде. І я не буду називати, принаймі зараз, чому.
    А Гриценка ваша впала вже настільки низько, що не гребує самими огидними речами...
    Як там Арт каже, хптьфу...

14. Un.Known

Це така робота.

15. VasMT

Ви, Ома, неуважні, як і всі жінки, що абсолютно не являється, для жінок, поганою рисою.
    Я до восьми років прожив в КаССР. Ще девять - в УССР. Потім армія. До 1994-го РФ, Московський воєнний округ, і я дуже добре відрізняю не тільки російську російську від російської української, а й московську російську, вятську російську, рязанську російську, карельську російську, пітерську російську, кемеровську російську, алтайську російську... Як зрештою і українську. Львівську українську від житомирської. від херсонської, від київської тощо. А ще на слух азербаджанську від вірменської, грузинської і татарської.
    Це щодо заходу України. Тепер щодо мене. Моя російська бездоганна. Можу московською російською, а можу харківською російською. Можу львівською українською, а можу українською... Що приводило іноді до комічних випадків.
    Так що, Ома, при відповідній підготовці і бажанні можна ввести в оману багато кого...

16. Romko

Якщо,хоча б в 20% офіцерів такий ж світогляд,то немає сумніву,що вони підуть вбивати народ,катувати з ментами людей,чавити танками своїх матерів і близьких.

• Подобається Подобається x 3
  17. VasMT

Ви знову намагаєтесь говорити гаслами...
    Озирніться і відкрийте очі.

18. Romko

Очі в мене відкрились ще тоді,коли я приймав участь в розкопках могил закатованих Вашими смердячими хєроями і,коли слухав та записував сотні розповідей очевидців їх "подвигів".
    Від тих розповідей волосся ставало сторч.
    А утвердився я у своїх переконаннях,коли напряму стикнувся з дастіжєніями савєцької медицини.

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Це, часом, не тi "росiйськi десантники", що кружляли над Київом з 2004 року - нарештi приземлилися?
    А тодi - ТАК само зтверджували, що летають, клятi... :mocking:
    Лiтали, лiтали - i нiчого, крiм смороду вiд брехнi про них - не залишили... :)

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Універсальний зольдат? Думаєте в рашці таких багато? Тим більш 20-30 річних, тих, хто не жив у совку? Сумніваюся.

Ось відео з Миколаїва. Може воно вже було. Де бійці у формі ССО. Розмовляти відмовляються.
    http://www.youtube.com/watch?v=QPyjVf7hxlA

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)