Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це порушений причинний зв'язок. Колишній Варшавський блок спочатку звільнявся від совка, це соціальний процес, а після цього вступив в НАТО. При чому Угорщина і Чехія громадськими протестами відбили радянські танки на своїх вулицях, румуни розстріляли Чаушеску, без НАТО.

• Подобається Подобається x 2
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

От я теж вірю в такі речі. Що потужний масовий колективний дух здатен на будь-які найфантастичніші речі!

Саме так! І їм у Вільнюсі було тяжче, бо тоді був ще совок. І їх реально розстріляли танками. Але, готових вмерти за країну була достатня критична маса палких патріотів, які змогли перебороти тоталітарну махіну совка.

3. Agaton

Agaton Well-Known Member

Навпаки, спершу волю, потім харчи і гроші.
    Це було очевидно вже від 1981 року, що все йнше це просто тупик.

• Подобається Подобається x 3
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

10%, якщо бути точним.

5. Bambook

Bambook Persona non grata

Не плутайте "соціальне" з "економічним".

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Із цим погоджуюсь. Спершу тре звільнитися від совка.

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Aleksander Babich

Кто такие «бендеровцы» и почему их надо убивать?
    (адресовано жителям России и тем, кто ни разу не ездил на Западную Украину)

• Подобається Подобається x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Можливо в чомусь НАТО допомогло Югославії, зараз в нас модно про "югославський сценарій" говорити. Але я в Югославії слабо розбираюся. Єдине знаю що Мілошевич там повністю злетів з катушок, громадянська війна, етнічні чистки. В цілому Януковичу треба задуматись. Але Югославія не була республікою СРСР, можливо якби і Грузія не була республікою СРСР, то там інакше склалися б диспозиції сил.

9. Rhos

Rhos миється в бані

Запомните раз и навсегда: любая идея - это ничто, иллюзия, пустота. Она предлагается активным меньшинством, которое считает себя более продвинутым, к ней начинают присоединяться более пассивные люди, и в итоге получается мнимое большинство. Но когда выясняется, что идею на хлеб не намажешь, идея тонет в "болоте" реальности, а "идейный" бумеранг начинает полёт в обратную сторону. )

Верно. Но, опять же, Вы мыслите только сегодняшним днём. ) Партизаны ведь сегодня борются против одних, завтра эти же или другие борются против других. И пока Вы думаете про партизанов в Крыму, быть может, где-то во Львове появляются свои. )

10. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

ТАК... зачекайте, чи не Ви нещодавно писали, що проти того, щоб росіяні лізли у внутрішні справи України?
    Певно лише ті 24%, що підтримують Янека. І не забувайте про Перший канал і інфу там! ;)
    Неправду же пишете, пані Ома. Як ні совісно? http://podrobnosti.ua/podrobnosti/2013/12/07/946831.html
    Але згоден з тім, що активної підтримки у Москві мало, але це не дивно, адже більшість українців з Заходу і Центру зараз йде у Єуропу, а у Росію зі Схода і Півдня.

11. Bambook

І це не дивно, зважаючи на те, що Угодою передбачені захист інвестицій і прозорість тендерних процедур...

• Подобається Подобається x 3
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Що-що, а душепорятувальні проповіді для "неінформованих" росіян і іже з ними давно пора припинити. Тому що вони інформовані і чітко усвідомлюють свою позицію, дивляться вони 5 канал і клали на нього з високої гори. За стільки років цих проповідей аж одна навернулася на шлях істинний - Богословська. Навіть Навальний в Москві, який по-ідеї ставить перед собою мету, аналогічну Майдану, думав аж 2 місяці щоб підтримати Майдан офіційно своєю партією. Тому що в голові блукала думка "Так ето ж бендьоравци, а ми за Красную Армию".

13. MARTINI

я спілкуюся на одному досить великому російському технічному форумі, десь два місяці тому там з"явилася тема про події в Україні. Спілкування, звісно, російською, хоча аудиторія географічно доволі широка (Росія, Європа, Україна, Білорусь, Казахстан і тд). Так от, я був дуже здивований тим, що фактично 90% тамтешніх форумлян (а це переважно айтішники, розумні люди, здавалося б) різко негативно від самого початку сприймають Майдан, вони щиро переконані, що це все фашисти. Вони реально радіють тому, що Беркут повбивав бендеровцев. Ще 9% ставляться просто негативно. І буквально 3-4 чоловік намагаються якось тим 99% опонувати і щось пояснювати. Це харків"яни і кияни. Львів"янин я там один, тепер фашист, при тому, що на тому форумі мене знають уже 8 років :) Забанили мене справедливо на 10 діб, коли не втримався, назвавши моральним уродом морального урода, який висловлював радість з приводу вбивства львів"янина Вербицького... Отакі настрої

• Подобається Подобається x 5
  14. Bambook

15. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Тобто вони певно і Путіна підтримують і Єдро, а всі хто проти - то оранжева чума, яка ходить на мітинги за гроші Госдепа, бо зараз у Росії стабільність . То просто компанія така на форумі. В мене в ленті на фейсбуці майже всі за майдан...

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не думав шо ти наївний такий. Наступний раз принеси їм канапок і кави і квіточку подаруй.

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Підтримка акцією в Москві - це не втручання. Втручання - це ескадрони смерті, ССО, донські казаки, силовики, ФСБ, сматрящій за янеком Навінський, та таке інше.

18. Agaton

Agaton Well-Known Member

19. MARTINI

я тепер навіть не знаю як з цими людьми мати справу після того як все скінчиться :) Мабуть я туди більше не ходок. Принаймні, не скоро...

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Януковичу відкрили лікарняного листа.

Бідняка, буде із фонду соцстраху гроші отримувати.
    За душею ні копійки.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)