Євромайдан (3)

Discussion in 'Євромайдан' started by Полковник, Jan 20, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ініціювали загоспа, той знайшов "своїх" на кількох АТП і домовився про аптечки (комплектації для міжміських автобусів. Зі шприц-тюбиками БТФ). Скинулися, відрядили, наказали не засиджуватися і везти на метро до шпиталю у Будинку профспілок.

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ваші срані хєрої,Василю

• Подобається Подобається x 7
  3. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

вам ще спина не затерпла стояти раком перед ригами?

• Подобається Подобається x 12
  4. Forpost

Forpost Стоїк

було таке!,напевне маэ на Ютубі з"явитись

• Подобається Подобається x 1
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

• Подобається Подобається x 4
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Зверніть увагу. Я ні разу не висловився проти майдану, проти мітингувальників, проти людей, які щось роблять на місцях.
    Я чесно розповів про свої політичні погляди і бачення ситуації. Я ні разу не підтримав дії беркуту, дії влади, тощо...
    Але тільки на підставі того, що я брехунів тикаю в їхню ж купу брехні, ви всі гуртом мене одного, про якого знаєте все, включаючи конфедеційні дані, записали в вороги.
    Мені, чесно, фіолетово.
    Але шукайте ворогів серед себе.

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

8. VasMT

Ви знаєте, змінить. Діаметрально.
    Але ж Вам все одно... Головне прокукарікати.

9. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Ось і перший БТР....
    то війна ?!?!

10. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Бачу вже бронетехніка є

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Війна.

12. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

Вже четверту добу війна

13. VasMT

От тільки башти на тому БТР немає... Видно вкрали, злидні...

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Андрій Плахонін:

15. VasMT

Помилився... Кулеметів нема.

16. Dred

Dred Well-Known Member

Багаторічний стаж стояння раком перед комуняками дав свої результати.

• Подобається Подобається x 4
  17. Мікі

Мікі Well-Known Member

Півтори години тому в УП на блозі Тетяни Чорновол з'явилося від неї абсолютно нова інформація під назвою: "Нам треба йти на ''Міжгір'я''. (Про мотиви Януковича нас вбивати)"
    http://blogs.pravda.com.ua/authors/chornovol/52df9f4f7a319/

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Звернення одеського гумориста Михаїла Жванєцкого до народу України:

"И так тонко складывается ситуация, что при гражданской войне мы опять будем бить друг друга: то есть беспайковый - беспайкового, низкооплачиваемый - бесквартирного, больной - больного. Ведь все мы и вы понимаете, что до них дело не дойдет и дачу их не найдешь. И опять дело кончится масонами, завмагами. армянами и мировой усталостью, которая и позволит всем вождям от районных до столичных снова занять свое место. Что они немедленно сделают с криком: "Дорогу пролетариату! Народ требует! Народ желает, чтобы мы немедленно сели ему на голову!" А мы с вами расчистим им путь своей кровью. Такие мы козлы, не умеющие жить ни при диктатуре, ни при демократии. - Не готовы наши люди, - говорят вожди. - Не готовы! Жить еще не готовы. Помирать не хотят, а жить не готовы. Вот я и предлагаю: не бояться помереть в этом веселом и яростном мире. Врагов не бояться. Кто бы ни пришел - уголовник или патриот, вождь или сексот. Кто первый ворвется в квартиру - он и перевернется. Свобода стоит того, а эта жизнь того не стоит. Мужество рождается от трусости. Первый пострадает, второй задумается. И меньше сидеть дома. Легче идти на контакты. Настало время контактов и политических знакомств. Искать своего, порядочного, которому тоже жалеть не о чем. Искать легко - по лицам. У порядочных есть лица, у непорядочных и там и там вместо лица задница... И сходиться. Все уже ясно. Когда появится правительство, удовлетворяющее нас, - нас не будет. Когда появятся законы, разрешающие нам, - нас не будет. А когда они войдут в действие - и детей наших не будет. Поэтому первое. Свалки не бояться - тогда ее не будет. Землю брать - тогда она будет. Свободу держать зубами. Вождей, живущих с нами параллельно, угробивших нашу юность, - давить. И ничего не бояться. Хватит кому бы то ни было когда бы то ни было распоряжаться нашей жизнью. Каждый сам знает, когда ее закончить."

• Подобається Подобається x 7
  19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Кабінет міністрів України зняв обмеження, які забороняють застосовувати водомети на морозі. До цього часу застосування водометів при температурі повітря нижче 0 градусів за Цельсієм було заборонено згідно з пунктом 16 чинних правил застосування засобів при охороні громадського порядку. При використання водометів на морозі існує небезпека поранити людей уламками криги. Крім того, перебування у мокрому одязі при мінусовій температурі може викликати пневмонію та інших захворювань. Однак тапер ці правила було скасовано.
    Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/kabmin-dozvoliv-strilyati-po-demonstrantah-z-vodometiv-na-morozi-330697.html

Максимальний перепост на європейські та американські ресурси.

(програмний переклад, хто знайде помилки - виправте)
    The cabinet of ministers of Ukraine abolished limitations that forbid to apply water canons at frosty temperature.
    Since this time of application of water cannons at the temperature of air below 0 degrees were on Celcius forbidden according to a point 16 operating rules of application of facilities at public law enforcement.

Last edited: Jan 22, 2014
    • Подобається Подобається x 3
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Зняли б обмеження, яке не дозволяло Януковичу правити довічно, навіщо так складно. Туркмен-баші різні так і зробили.

• Подобається Подобається x 2
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)