Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Щось я не зрозумів...
    Закон 4021-3
    ПР - За:189 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:8 Відсутні:7
    ВОБ - За:0 Проти:8 Утрималися:0 Не голосували:77 Відсутні:5
    УДАР За:0 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:34 Відсутні:8
    ВОС - За:0 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:35 Відсутні:1
    КПУ - За:32 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:0 Відсутні:0
    ПФ - За:11 Проти:3 Утрималися:0 Не голосували:19 Відсутні:10

Хто "ЗА" зрозуміло. А інші, тіпа, не "проти"?
    Значить у Олійника грошей вистачило...

• Подобається Подобається x 1
  2. pion

pion Member

Доброе утро Львов и дай нам бог взаимопонимания.

Не выдержал, читая вас,и зарегился на вашем форуме для того что бы выразить свою точку зрения.

По сути дела. Единственная причина того что революция не удался и люди на Востоке не приняли ее -это то что лидеры протупили в культурологическом вопросе. Если бы собрался только один народ без партий, я думаю что все получилось бы. И дураку понятно что мы все хотим лучшей жизни, все мы хотим перемен. Но Восток и Юг Украины никогда не пойдет за факельным шествием в последствии прогретым экстремизмом так как для нас это свято. Так же как и ЗУ не пойдет за Красными флагами. То есть, революция изначально была провальной. Ну нельзя делать перемены, вы отдельно, а мы отдельно.
    Я также ,до 1-ого января, очень сильно поддерживал майдан , после первого я стал его ярым противником. Это все на уровне наших ценностей.

• Подобається Подобається x 2
  3. VasMT

Дык дураку понятно... После первого-то... Тут кто хочешь станет противником... Это ж не халам-балам, а первое число... Не второе, там, не третье... Первое. И этим все сказано...
    Сам бы стал против после первого... Но я, сцуко, уже был против тридцать первого вечером... У меня просто у дочери день рождения тридцатого. А так бы я о-го-го, как бы я первого...
    А так нифига...
    Тридцать первого потому-что...
    Эх... Не везет мне...

• Подобається Подобається x 5
  4. pion

pion Member

Я тоже так могу.:)Но я так понял что это серьезная тема, а не шалам балам.

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Будьте серйозні у тому випадку.

А от людина, котру можна назвати гідним лідером. Лідером, за котрого не соромно.

http://www.youtube.com/watch?v=i9QaHTSZFMs

• Подобається Подобається x 3
  6. pion

pion Member

Хм. Странное какое-то замечание.

7. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Ставлю Вам плюсик за першу частину повідомлення.
    Якщо Ви читаєте наш форум і маєте картинку - повинні бачити, що політиками, як при владі, так і опозицією ми також дуже не задоволені.
    Я - українець і націоналіст, в нормальному сенсі цього слова. Это абсолютно не о языке общения, русских, Росии и т.п.
    Умовно, є у мене такий собі список, кого б я не хотів бачити в Українській владі.
    Звісно, перше місце - це нинішня влада. Оскільки, сьогодні у неї є важелі впливу на наше майбутнє.
    В цьому ж списку і Свобода з Тягнибоком, і Яценюк якось особливо у мене довіри не викликає.

Ми "на барикадах" не за них! І може не лише проти діючої влади.
    Ми хочемо змінити Систему влади. Щоб наш добробут і наша культура та місце в світі не залежало від прізвища Президента. Будь то Яник, Ющенко, Тимошенко, Яценюк, Порошенко.
    Влада повинна бути контрольована народом. Реально, а не декларативно. Може через опозицію. Але "іншодумці" повинні впливати на владу, а не ризикувати опинитись у в'язниці.
    Ми повинні мати можливість вибору. Завжди. А не боротись з фальсифікаціями і т.п.

Суть - не в Януковичі. Суть в Системі!

• Подобається Подобається x 7
  8. Wili

Wili Well-Known Member

Узагальню деякі враження...майдан не вірить як владі так і опозиції.

9. VasMT

Ну ясный пецан серъезная.
    Куда уж серъезней...:mocking:
    Вот только пишите Вы цитатами из "аншлага".
    Во-первых, о неудавшейся революции говорить рано.
    Во-вторых, культурологических причин для выступлений нет.
    В-третьих, ходили факельными шествиями и на востоке, и на юге (это направления сторон света, а не географические названия) Украины, а с красными флагами уже и в России не многие ходят.
    Ну и последнее, но не по важности, это Вам так хочеться, что бы кто-то отдельнее других находился. Но не тут-то было. Согласно опросем подавляющее большинство граждан Украины за ее целостность, а почти половина ее граждан готовы защищать ее с оружием в руках.
    Так что, милый друг, давайте-ка лучше о первом января поговорим... Оно пользительней.

---------- Додано в 09:13 ---------- Попередній допис був написаний в 09:11 ----------

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Класна фраза.

11. VasMT

От тільки в слово "МИ" пан Ігор вклав тільки себе і своїх однодумців. А варто всіх громадян України. Так, так... І мене, і жителів сходу і півдня України. Демократія, йошкінкот...

12. pion

pion Member

А разве я сказал о разделе?! Да мы за целостность, но кто делает перемены по отдельности, под вашими или под нашими знаменами? Перемены делаются под одним знаменем. Кто делает перемены спекулируя ценностями. Мол ваши ценности круче чем наши. Ну бред. Путь в некуда.

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 9
  14. MARTINI

на Майдані прапори українські, російські, польські, білоруські, грузинські... Виходьте вже нарешті з новорічного бодуна

• Подобається Подобається x 13
  15. VasMT

Вам сколько лет?

16. MARTINI

В Києві останні пару ночей масово палять автомобілі з львівськими номерами. Сьогодні спалили моїм знайомим

Olena Fil
    6 годин(-и) тому через iOS · Відредаговане

Так сьогодні о 2:45 згоріла і наша машина. Номери ВС. Пожежна їде вже 30 хв, гасили своїми силами.
    апд: пожежна взагалі не приїхала
    апд2: почали з академмістечка, вже дійшли до шулявки http://forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Number=8063642&page=0&fpart=1&vc=1
    апд3: хоумвідео з балкона, поки Андрій разом з сусідами намагався загасити: http://youtu.be/Z546meus0Zc

За цю ніч на районє згоріло близько 20 машин (це зі слів МНС). Десь 3 по нашій вулиці. В дворі ше одна машинка до тла - дівчинка її тільки на вихідних купила. Всі ВС )

• Подобається Подобається x 5
  17. pion

pion Member

Это флаги стран которые поддерживают майдан и что там делает красно-черный флаг мне непонятно?! Это только позволило людям которые поддерживают тех же коммунистов не выйти на майдан. Таких тоже очень много.Много людей которые не воспринимают это знамя. У многих людей оно ассоциируется только с фашизмом. И должно прожить еще не одно поколение что-бы понять ценности национализма. Ну это понятно как божий день.

18. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та не треба дуже спокушатися з приводу цієї хитромудрої малолєтки-політика. Я прекрасно пам'ятаю її етапи "бальшово путі" в політиці, як оце:
    "Еще в предвыборную кампанию-2007 Украинская правда причислила Оробец к так называемой группе Виктора Балоги, секретаря президента Украины Виктора Ющенко.
    Уже вскоре парламентская жизнь показала, что Оробец - действительно человек с "орбиты" Балоги. Так, в марте 2008-го она стала членом новой, конкурирующей с Нашей Украиной, пропрезидентской партии Единый Центр. Вошла в президиум этого проекта, пролоббированного главой Секретариата.
    Кроме того, Оробец стала заметным участником "ползучего" противостояния Банковой (читай Ющенка) и группы депутатов от НУНС с Кабмином Юлии Тимошенко и БЮТ".
    Тобто, вона була одной з тих, які допомогали Ющенку "мочити" Тимошенчиху, тобто вести за ручку Януковича в президентське крісло.
    Навіть слОва пояснення за тодішні свої дії не було чути від цієї теперішньої "борчині" з владою,.. та й не тільки від неї, а кучі таких самих сьогоднішніх крутих Майданників...
    Хай Оробець зараз працює, зализуючи свої гріхи, але "нікто нє забит, і нічто нє забито"

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

От процес і йде. Колись повинен був початись.

20. MARTINI

ну та йошкін кот, які нах комуністи на майдані? Комуністи голосують "краще" за ригів, навіть в ПР є такі, що утримуються або проти, а комуняки всі одноголосно ЗА всьо шо каже зек.

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)