Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хотів багато чого сказати, але немає сенсу вже говорити.

2. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Офіційні заяви

• Подобається Подобається x 2
  4. luca

luca миється в бані

і що це дасть?? потрібні жорсткіші дії...

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Петро Костенко:

Общался с ветераном "Альфы" .У него есть связь как минимум с двумя действующими полковниками. 1.Снайперы выполняют приказ.Невыполнение грозит если не трибуналом,то увольнением, потерей всего стажа службы,выслуги,пенсии. На аргумент ,ведь есть гарантии от руководителей оппо ,что будет сохранены все позиции - ответ : 2. Кличко,Луценко,Яценюк и Тягнибок дистанцировались от протестов на Грушевского.Там остались только радикалы,за которых руководство Оппо не "вписывается". Значит их (радикалов) можно и нужно ликвидировать. Вывод. Если на Европейской будет организовано постоянное нахождение вышеназванных лидеров оппозиции - смертей не будет! Лидеры,вашу маковку!Организовывайте дежурство почасово,посуточно,как хотите,но вы должны быть с народом на Европейской ПОСТОЯННО!! Тогда Беркут и спецназ поверит вам и не будет воевать!

• Подобається Подобається x 9
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Перший пішов...

• Подобається Подобається x 3
  7. barrra

barrra Member

супер

Той, хто почав гру в МАЙДАН, перший ворог України і не Провідник, а справжній Провокатор з великої літери "П", як ото пишуть Людину з "Л", тобто назвисько самого Бога-Отця. Чур я не Давид і не Месія! :facepalm:Бо я єсмь язичник, слава тобі Боже!

Знову кажу, що МАЙДАН може бути лише горнилом і лише вишколом, не більше. І все треба називати своїми іменами, аби люди не були в омані і темноті. Аби не були тупими... Тупість - це найгірше.

Аби закликати до "ТАКОГО МАЙДАНУ", треба чітко було знати, з ким маєте справу. Де гарантія, що всі ті службовці є громадянами України? Вони роками виховувалися такими, аби бути, як Янукович.

Добре, що люди вже разом із Олегом Скрипкою розрізнили, що це не КРАЇНА МРІЙ, чи ЄВРОБАЧЕННЯ. І на тім спасибі...

Але щоби йти отак... Мирно, тіпа. Без нічого, - то є велика кебета в кожного. І якщо кожен не почне думати на "ЦІЙ ВІЙНІ", то слів немає. Питань також... Мене втішає, що пращур Олега-Василя Тягнибока був у Центральній Раді, але всі знають, що то була ганьба. Славна ганьба. І історія з підтримкою Антанти - вічна. Європі не цікаві наші гасла. Підтримки не буде, бо вони мають купу своїх проблем і тиск від інших держав. Вони чекають на слова Нострадамуса, що "з України засвіте відродження......." (далі свідомо замовчую фразу). Серед тих, що повиходили на МАЙДАН, бачу лише тупоголових масу і сучасне студенство, яке не знає, що потрапило до вузів через хабарі і блат. От не знає воно і всьо. Дурне, але хитре товариство, не може зрозуміти, що все дається трудом і кебетою. Де кебета?

Горнило мені сподобалося. Я зажму своє серце в кулак, і дозволю "деяким вишкільникам" познущатися над тим населенням! Я не буду плакати, але я хочу, аби всі усвідомили, що казки Церкви про месію - казки. Що навіть шматок м'яса - це переступ, гріх... І щоби мати щось, треба і самому бути кимось. Робіться розумними! Клепки куйте щодня. І думайте перед ким танцюєте на тім МАЙДАНІ. Ніяких поблажок не буде, бо їх немає. А Богові то всьо не треба. Чортові - теж... І як немає смислу в цій тераді, так і не бачу смислу в МАЙДАНАХ, бо то пахне божевіллям, неадекватністю. І все тому, що не зрозуміли суті Януковича і їм подібних. То бидло... А ви ото на МАЙДАНІ, перед отим бидлом безсовісним. Ганьба!

8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

В цього чувака ще бiльше кашi в головi, нiж в морзе.
    Взагалi по фазi поiхав.

• Подобається Подобається x 1
  9. barrra

barrra Member

Рожеві, блатні хлопчики пішли на війну... Сподіваючись на підтримку Антанти, а тоді - згадали Бога і Чорта... А тоді заговорили про Провідників, якім вірять люди. Бо! В ОУН Провідник - то Син Божий. Швидко як змінюють орієнтири... Це ж треба! То молилися на ікони мальовані та обрубки з дерева, а тоді - хрясь, і до Провідника... А він вас усіх ломакою! Знаю я того вишкільника! Йому треба дати ще одну медаль! (Називати його не буду. Але це справді реальна людина, сидить собі в однім київськім офісі, мече ікру...) От Аферисти!

---------- Додано в 12:48 ---------- Попередній допис був написаний в 12:46 ----------

А в тебе фаза на місці?

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Спробував гугльперекладачем перекласти на якусь зрозумілу мову... Не вийшло.

11. barrra

barrra Member

з ким?! Ти бачиш сих людей? Вони лише в Інтернеті фази перебирають... Тупоголові та самовпевнені придурки.

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

Це добре. Це означає, що ти - придурок. І мові - кінець.

---------- Додано в 12:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:54 ----------

Приєднуюся. Усі - святі та божі.
    Не грішать, мирно сидять на майдані. Не вбивають навіть комаськи і тваринки. Чекаємо на месію і на добрість Януковича, альбо Європи.

Чекаємо на клепарі у формі мани небесної.

Ми не хитруємо. Ми чесні, світлі діти, що просто "так жили", і "отак-ото сталося"..... Ну, і т.д.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та не чекає вже ніхто, трансляцію включи і новини.

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Макс Лєонов:

14. VasMT

Прикарпаття, примор'є, приморозок, придурок...
    Відійдіть, будьте ласкаві, подалі.

15. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Сьогодні знову почергували 6 годин, від 6 до 12. Тримали кн.Ольги.

Зранку дуже мало людей. Шастають всякі мудаки, провокатори, або просто йо%нуті.

Хто не може в Київ, підтягуйтесь у Львові. Кільце Стрийська-Наукова-Рубчака-Тролейбусна-Трускавецька-Кн.Ольги це на даний момент головні об"єкти у Львові. Сумно дивитися, що хтось віддає життя, а комусь влом на пару годин просто вийти тут на Стрийську...

• Подобається Подобається x 10
  17. VasMT

---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ----------

А Віталька в курсі? Він згоден?

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Василю, заліпи табло, я тебе прошу.

• Подобається Подобається x 4
  19. VasMT

МИХ. Яким номером на фоті позначений Калетнік?
    А Олійник?

---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ----------

Я би заліпив, але не знаю Вашої адреси...

• Подобається Подобається x 2
  20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Василю, якщо у вас не лишилось розуму, але лишилась бодай крапля честі, то зробіть як каже Дзеко

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)