Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Борисе, два військових кораблі США ввійшли в Чорне море під приводом олімпіади в Сочі... чого б це? Кого охоронятимуть?

---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

Знайшовся Луцеко!!!!!!!!!!!!!!

https://www.facebook.com/igor.lutsenko/posts/702201003137225

3. Нікуся

Нікуся Member

почитайте коменти. ніхто не вірить, що це пост ігора

4. Boris_Kiev

Сподіваюся що нас! God Bless America!
    Якщо маєте запас сил, зайдіть на сєбаздупольський форум.

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Марія Лєбєдєва, дружина Луценка, підтвердила, що це він.

А я посмакувала тираду Юрія Луценка, декілька разів. "Іди, обслуговуй!"

http://www.youtube.com/watch?v=3j_amaOsJ50

• Подобається Подобається x 5
  6. barrra

barrra Member

Уже є МАЙДАН-3... А на УКРЦЕНТРІ цього шастя ше нема. Хоба, хоба... Яка жизня настала!
    Усьо дарма. Усьо. То є вишкіл... З пістолями, гранатками. Для Януковича та людей, які не жили за жодними Законами, Бібліями, Коранами, Декалогами, а тоді отримали "веселу житиху" в зоні.

І чим можна допомогти? Чим? Европеєць, чи просто хулюган, Бог, чи чорт, Геній, бездар, бомж, Син Божий з безмежною дланью - і нічим. Нічим. Як страшно. Шкода, що я таки і справді гуманіст... Може, цей вишкіл правильний. Напевно.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ги-и-и...
    "... бо ми не крадемо... стільки, скільки ви".
    Видно навчили на зоні, що за базар треба відповідати.

• Подобається Подобається x 1
  8. Нікуся

Нікуся Member

написавши смс журналісту. голосу ,що то дружина ніхто не чув. чому ні слова про іншого викраденого? хочу ,щоб це було правдою, але купа нестиковок

9. barrra

barrra Member

...

то є велика култура.... сваритися з сердюками. Бо і сам сердюк? А чим би дітки не бавилися, аби не плакали.

http://military.ucoz.ua/_pu/0/80245.jpg

10. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

http://una-unso.in.ua/zayava-pravogo-sektoru-shhodo-potochn/

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Віталій Гайдукевич
    Що таке Україна? Це коли футбольні фани різних клубів забувають принципову ворожнечу і стають Великою Армією Обурених і від того стає страшно гопнікам в погонах і без.
    Це коли духовний лідер мусульман передає вітання і слова поваги духовном улідеру Греко-Католиків.
    Це коли знаменита актриса із безмежно добрими очима кличе дружин, матерів і бабусь стати перед силовиками, аби матері кликали своїх дітей у формі схаменутись і перейти до людей.
    Це коли затриманий за заворушення, на псевдо суді, перед перспективою 15 років тюрми молодий чоловік надиктовує друзям недописану дитячу книжку!
    Це коли мер міста гарантує постраждалим , що їх будуть цілком безпечно лікувати за 600 кілометрів від місця битви, якщо в столиці лікарям бракує совісті, серця, сміливості...
    Це коли бійці внутрішнії військ із вдячністю що їх заблокували і вони не їдуть воювати з власним народом, виносять блокуючим дрова...
    Це коли незрячі люди із поводирем тримають тацю із канапками і пригощають протестувальників - вони також допомогають, вони також корисні! Це коли маленька красива дівчина-актриса із шаленим вогником в очах розповідає як вона боронила на Грушевського людей від нелюдей. А в неї, маленьку, що сиділа на ліхтарному стовпі, бикота у формі кидала гранати.
    Це коли власники вогнепальної зброї прозоро натякають очільнику ОЗУ МВС - дядько не засіваю бурю - жнивам не зрадієш.
    Це коли мешканці за одну ніч організовують дружини самооборони і відловлюють посередміста завезених бандитів.
    Це коли моя дитина подивившись новини зустрічає ранком після нічної зміни питанням: "Тато хто напав на наш Майдан?" і проводжає словами "Ти на Майдан чи на роботу?"
    Я не знаю скількох із нас посадять, побють, викрадуть (чи Боже Борони гірше).
    Я не знаю візьме гору народ саме зараз, чи це буде трохи згодом.
    Але не перемогти він не може. Нас усіх Господь (байдуже яким іменем хто його називає і як до нього звертається) вже поцілував у тімячко.
    Бо Україна, це коли ти до нестями ненавидиш державну машину, але до сліз любиш усіх цих неймовірних людей.

• Подобається Подобається x 16
  12. Boris_Kiev

Немолоді російські меломани, поціновувачі британського року, пишуть у гілці політофтопів //там не особливо розгуляєшся, супермодератор - пермський інвалід КГБ зі старою кулею у голові//:

"...Есть еще сумасшедшая версия - Янук у плешивого бабки взял, организовал затем эти поджоги автобусов, чтобы потом, с невинной мордой, сказать царьку - "ну не могу же я против своего народа пойти? А деньги отдам... Когда-нибудь"...
    - - -
    "...Наверно болотный пример его усыпил. Ну думает, соберутся, помитингуют, потом для острастки беркут пущу - по примеру Старшего брата. Свинтим десяточек, остальные поворчат и разойдутся. Но не просчитал масштаб и готовность не расходиться. Мне кажется это был сюрприз и для самого "стратега"...

• Подобається Подобається x 6
  13. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  14. sani

sani Well-Known Member

Перша Смерть На Грушевського

15. Romko

Вночі вбитий ще один на Грушевського.
    Чотири кулі,в голову і груди.

16. Мікі

Мікі Well-Known Member

Тільки но Свобода повідомила про те що за словами українських торгівців зброєю тільки в Києві офіційно зареєстровано 400 тис. вогнепальної зброї, а по Україні 2 млн. штук, а скільки незареєстрованої, так то взагалі темний ліс... Так вони, мол, попереджують владу, щоби мала таке на увазі...
    Як на мене, це дуже хороша новина. По великому рахунку це стримуючий фактор, але чи можна проводити, наприклад, хоч якусь паралель між барикадами Хрущов-Кенеді і барикадами Кримінал-Майдан. Тоді світової війни, бряцаючи зброєю з обох сторін вдалося уникнути, але в нашому, локальному варіанті на те великі сумніви...
    Поки що гримлять з однієї сторони в бочки, з другої - по міліцейським щитах... А далі що?
    =======

Хоча, як зараз Ромко додав, уже не тільки по щитах гримлять

17. Forpost

Forpost Стоїк

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як улюблеві брехуни офіцера Василя голосували за закон:

на фото 119 голосів, а сказали 235!

• Подобається Подобається x 4
  19. Romko

• Подобається Подобається x 18