Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви нормальний?
    Та вже сто років ніхто не зобов'язаний віддавати посвідчення гаїшнику, хоч би він рачки ставав.
    Яке вилучення, схаменіться... :)))
    Понабирають по об'яві...

---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:10 ----------

Можна.
    Так це доьре чи погано, бо щось мені не зрозуміло? :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ома, то ше гірше, то як ніж в спину від людини, якій ти довіряв.

3. Wili

Wili Well-Known Member

Пане я на закони не плюю, я офіційно працюю, і плачу податки, і я вимагаю тогож від слуг народу (розумію що це досить спірний термін), і мені аж ніяк не хочеться щоб мої податки йшли на утримання репресивного апарату, і я маю право знати де і як живе депутат чи чиновник які отримують заробітню плату з моїх та й ваших грошей, а сьогодні принятті закони ставлять жирну крапку на мінімальних правах народу мати вплив на чиновників.

• Подобається Подобається x 3
  4. VasMT

При чому тут міліція, коли бабу грім вбив? :dntknw:
    Ви можете відкрити Закон і його прочитати?

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот скажите - эти судьи - они что - все "донецкие"? Или при профФесоре появились? Ведь после 2004 года думали, что его уже не увидим в верхних эшелонах власти. Ну и - как вышло? Кто помог ему вернуться - раздорами, мелкими ссорами, откровенным головотяпством, полным непрофессионализмом? Вот в "Ударе" сейчас пан Пензеник, которого изгнала из правительства сама Вона - именно за его отказ "играть" с бюджетом! И смотри - никто не посыпал голову пеплом, не кричал о "конце Украины"... :pardon:

6. VasMT

А Вам ніхто цього не забороняє.
    Як мене тішать оці крикуни... :)))
    Читають віходкову пресу і роблять висновки космічних масштабів і космічної... Ну Ви в курсі...:mocking:
    А от закон відкрити, руки не доходять.
    Прийдеться допомогти, -
    Ну і де там про чиновників і про "неможу"?

7. Дальневосточник

Знаете - и я тоже. Не получаю ничего в конвертах, все официально и через банк. Более того - не использую контрафактное программное обеспечение - ни на работе, ни дома. У меня жена - частный предприниматель, у нее тоже - винда, офис, 1с-бухгалтерия - все лицензионное. А вот скажите - у вас хотя-бы Windows - куплен? Начнем с простого.

P.S. чтобы не писали - а сам?
    Linux 3.12.7-300.fc20.x86_64 Fedora 20

Останнє редагування: 16 січ 2014
    • Подобається Подобається x 1
  8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Сьогодні у Верховній Раді (стенограма):

ЛЯШКО О.В. Володимир Васильович, це неконституційні дії, які ви освячуєте як Голова Верховної Ради. Ви не маєте права цього роботи, Володимире Васильовичу, ви не маєте! Ви не маєте права цього робити, Володимир Васильович! (Шум у залі)

ГОЛОВУЮЧИЙ (РИБАК В.В). Не дьоргайся, спокійно! Я зараз прийду в зал. (Шум у залі)

http://iportal.rada.gov.ua/meeting/stenogr/show/5145.html

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

МАКСИМАЛЬНИЙ ПЕРЕПОСТ!!! ВІДТЕПЕР МИ ЖИВЕМО В БАНДИТСЬКІЙ ДЕРЖАВІ, ДЕ НЕМА Й МОВИ ПРО ЯКІСЬ ПРАВА ТА СВОБОДИ. Знайомтеся з новаціями(в усіх читаннях одразу підняттям рук і називанням "зі стелі" цифри голосів):
    1. За рух у колонах більше 5 авто - вилучення прав і автомобіля на 2 роки.
    2. За діяльність інформагентства без держ.реєстрації - конфіскація техніки і продукції + великий штраф.
    3. Порушення порядку мирних зібрань - до 10 діб.
    4. Участь у мирних зібраннях у касці, форменому одязі, з вогнем - до 10 діб.
    5. Встановлення наметів, сцени чи навіть звуку(!) без дозволу(!) міліції(!) - до 15 діб.
    6. Неповага до суду - 15 діб
    7. Невиконання вимог про обмеження доступу до інтернету - штраф 6800 грн.
    8. Невиконання "законних вимог" СБУшників - штраф понад 2 тис. грн.
    9. Протокол про адмін. правопорушення можна вже не вручати особі, яку вважають порушником (достатньо т.зв. "свідків").
    10. Підтвердження вручення повістки особі тепер не лише її підпис, а "будь-які інші дані" (!)
    11. Блокування доступу до житла (цілком нова кримінальна норма) - 6 РОКІВ.
    12. Наклеп (Повернуто до Кримінального Кодексу!!!!) - 2 РОКИ.
    13. Поширення екстремістських матеріалів (!!!!) - 3 РОКИ.
    14. "групове порушення громадського порядку" - 2 РОКИ
    15. МАСОВІ ЗАВОРУШЕННЯ - 10 і навіть 15 РОКІВ (!) - будь-якого учасника Майдану можна садити за цією статтею, не кажучи вже про інші статті (!).
    16. Збирання інформації про беркутівців, суддів та інших подібних персонажів - 3 РОКИ.
    17. Погроза міліціонеру чи подібним персонажам - 7 РОКІВ.
    18. збирання інформації про суддю - 2 РОКИ
    19. НДО, які отримують кошти з-за кордону - тепер "іноземні агенти", мають платити податок на "прибуток" і офіційно називатися "іноземними агентами".
    20. НДО не можуть здійснювати "екстремістську діяльність".
    21. Церкви не можуть здійснювати "екстремістську діяльність"
    22. Держава може прийняти рішення про ЗАБОРОНУ ДОСТУПУ ДО ІНТЕРНЕТУ
    23. Громадське об'єднання вважається таким, що бере участь у політичній діяльності, якщо воно прагне впливати на рішення органів влади (тоді на таку діяльність і її фінансування треба просити завчасного дозволу держави).
    24. Людину можуть засудити (у т.ч. до багатьох років тюрми) ЗАОЧНО, тобто у її відсутність на суді.
    25. До відповідальність за порушення правил дорожнього руху тепер можна замість водія притягнути власники авто, якщо порушення зафіксовано автоматичним засобом.
    26. Народного депутата можуть позбавити недоторканності і дати згоду на його арешт без розгляду профільним комітетом - одразу на пленарному засіданні ВР.
    27. "Беркут" та посадовці, які вчинили злочини проти активістів майдану, звільняються від покарання.

• Подобається Подобається x 5
  10. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Ничего не путаете?
    Есть два десятка отморозков и есть население Харькова, а вы пытаетесь их приравнять :facepalm:

11. VasMT

Мартіні, попередьте Педра, що і на нього стаття вже є...

• Подобається Подобається x 1
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Бачу на форумі теж контреволюція :mocking:

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Доки чинуші будуть ховатися від людей, доти буде продовжуватися феодалізм. А коли суддя буде жити в будинку без огорожі і прості люди кожен день будуть вітатися з ним, а не хотітимуть розірвати - тоді настане нова країна.

Також совку ще далеко до того, щоб міністром оборони була вагітна жінка, яка відвідує з робочими поїздками Афганістан.

• Подобається Подобається x 10
  14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Свято демократії продовжується. Від відповідальності звільнено працівників беркуту, які калічили людей в Києві у період з 21 листопада по 26 грудня

http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/16/7009737/

• Подобається Подобається x 6
  15. Bambook

Bambook Persona non grata

Та ні, настала Європа - луганські і стрийські геї мають повну свободу слова.

16. Дальневосточник

Как это по-европейски! :give_rose:
    Интересно, господин Hyligan - вот чтобы журналист Bambook писал ТАКое - и стоит майдан?

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мається на увазі піта****си.

• Подобається Подобається x 4
  18. Дальневосточник

И вы - уже безо всякого сомнения - европеец. :give_rose:

19. Wili

Wili Well-Known Member

ліцензійний) 7 профешнл. і навіть ігри які я граю куплені через стім. з цим ми розібралися? тепер в тему, не знаю що скажуть наші горе опозиціонери, але знаю що вихід треба шукати на майдані.

20. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Можу, ось просто зараз маю відкритий документ. Якось 37-м роком пахне.

До речі, як думаєте, Колісніченка з Допою і Гепою хто-небудь не те, що посадить, а хоч оштрафує за "дремучих вуйков, беспробудніх идиотов", за заклики до сепаратизму?

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)