Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Якщо людина не чує - Ви їй 10 аргументів дайте, 100, 1000 - марно!
    Є приказка така: не сипте бісер перед свинями. Без аналогій, але... якщо ото про ЦРУ - його писанина - це клініка, а не заангажованість.

• Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

А якщо серйозно, що вони можуть зробити? Так виглядає, що забити і не звертати уваги таки найкращий засіб проти Майдану. Правда то ніяк не рятує від інших форм протесту :dntknw:. Я б сказав що в них вже практично нема виходу, хіба купляти і залякувати лідерів, вносити розкол і срач...........

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

мдя .... якось усі мої виступи на тлі цього ..... зливаються .......

---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:56 ----------

ну якщо так -то так ....

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ні, це не обозрєватєля слова. )

Але собрат його називався не менш цікаво - Імпєрєц, з Макіївки, і писав тим же стилем і таку ж чухню.

Bohdan Yaremenko
    А тепер стисло те саме з точки зору азів професії.
    Вчора МЗС збирало послів США, Канади та ЄС, розповідало про перший в історії України вирок терористичній групі, що це не має жодного відношення до майдану, що колотнечу під судом і далі з беркутом влаштували підгулялі депутати та лідери опозиціі.
    З цієї нагоди на сайті МЗС України розміщено детальний прес-реліз (абсолютно бездарний).
    Найважливіше, що наприкінці зустрічі, судячи з прес-релізу, іноземних дипломатів попередили, що "в Україні розраховують, що міжнародні партнери нашої держави залишатимуться об’єктивними і неупередженими спостерігачами, демонструватимуть стриманість в оцінках подій в Україні, які належать до питань внутрішнього розвитку держави.

У нашій країні, передусім у дусі відданості загальноєвропейським цінностям і стандартам, також розраховують, що іноземні держави та організації утримуватимуться від підтримки протиправних дій, спроб розхитати човен національного спокою, а натомість, робитимуть посильний внесок у стабілізацію ситуації в Україні."
    Перекладаючи з дипломатичної на людську це означає, що МЗС України пояснило, що усі, хто не погодяться з представленим трактуванням подій автоматично вважатиметься таким, хто втручається у внутрішні справи України, провокує безпорядки та загострення.
    Ну, конкретно достатньо попередили.
    Звичайно після цього кожен уряд, що вчиняє такий демарш уважно аналізує ставлення партнерів до отриманих месиджів.
    Треба віддати належне нашим партнерам, очевидно не цілком довіряючи здатності МЗС України читати поміж рядків, низка послів просто поїхала в лікарню до Луценка.
    У перекладі з дипломатичної на людську: хріново зреагували. Фактично послали.
    Це теж результат.

• Подобається Подобається x 5
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

А якого милого я там забув?:russian_ru:

• Подобається Подобається x 3
  6. artobstrel

та то так - я багатообразно :))) чомусь Ваша відповідь мене ввела у стан - ржу-не магу ))))))))))

---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

здрастє - приїхали, і як це? як приклад неадекватності одного наведено цитати з іншого??? чи я щось не второпав?

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

А можна всім форумом там застовбитись і влаштувати Майдан :)))

8. artobstrel

а Вам би сподобався такий десант у нас? Ви зможете почути їх? якщо ні то нема на кой ...

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Напрошується висновок, що достатньо зробити економіку вільною, і автоматично отримуємо високий рівень життя, технологій і демократичних свобод, а інший шлях до цього практично не можливий...о_О

10. Un.Known

Саме так. Про обозрєватєля мова не йшла.

Ви розчаровані, що я не скористалась баном обозрєватєля і не пришила йому щось, чого він не казав? :)

11. artobstrel

ні, я може щсь не так зрозумів, але було "він того... бо в приват пише муйню - ось" а виявилось то не його "ось" .. .

12. Un.Known

Дайте цитату.

юрий павлович черноморец

Иногда думаешь: почему официальный спикеры УПЦ молчат, когда надо бы сказать. Но потом иногда они как скажут, то думаешь: о, Господи, почему они не промолчали?
    Прошу у всех греко-католиков прощения в связи с блогом отца Георгия на сайте желтой газетки "Сегодня"!
    Отец Георгий написал от себя лично,
    блог выявил только меру его лично незнания ситуации,
    что, по-моему, самоочевидно.
    Ничего больше сказать не могу, кроме того, что:
    - прошу простить
    - надеюсь, что о. Георгий возьмет свои слова обратно, потому что:
    1.нет никаких оснований, о которых он думал, что они есть
    2.нет никаких причин для обострения отношений УПЦ и УГКЦ
    3.нет никаких причин отделять сегодня себя вообще от ВРЦиРО и других форм солидарности церквей из-за того, что кому-то что-то лично показалось.
    П.С. Не понимаю как нельзя отличить социальное учение Церкви (и действия в соотствии с ним) от "политического униатства"? Тут не надо быть сильно теологом или религиеведов, досточно иметь высшее образование - к-е у отца Георгия как раз и есть. Почему плачу и рыдаю. И это лучшие наши головы! Господи, спаси православие!

13. artobstrel

не дам - припускаю що це я нероздуплів суть ... сорі ... ну соооріі ... )

14. kym

kym Well-Known Member

Не получится. високий рівень життя який на тій карті співпадає з вільною економікою досягнуто за рахунок глобалізації економічних впливів цих країн на інші країни цілого світу. Вже пораховано що якщо всім жителям землі дати рівень життя громадян США (мається на увазі середня зарплата, соціальні страховки і інші держвні витрати на громадян) то потрібно ресурсу у чотири рази більше ніж є на земній кулі. Якщо по простому то ці країни грабують інші країни щоб підтримуваим цей високий рівень життя. Так що який ви рівень вільності економіці не давали то до неї ще треба флот з авіаносців, з сотню супутників - шпіонів і всяке таке інше. Без цього в клуб грабителів інших держав не пустять ( так звана сімка), а відповідно і не буде високого рівня життя.

15. Bambook

Bambook Persona non grata

Мама рідна, здається, товаріщ із Полковником за пляшкою-другою пересидів...
    По-перше, найвищий рівень життя - не у США.
    По-друге, соціальні страховки та інші державні витрати на громадян найбільші зовсім не у США.
    Я навіть більше скажу - все це на найвищому рівні зовсім не у "сімки" (з них серед лідерів лише Японія і Канада), а у скандинавів та Швейцарії.
    Це ж загальновідомі факти.
    Ну і заодно попрошу пана спробувати кілька речей:
    - Розповісти про авіаносці та супутники-шпіони Канади і Японії та їх глобальний вплив.
    - Розповісти, кого і в який спосіб грабують швейцарці, шведи, норвежці...
    - Спробувати попрацювати так, як пересічний американець, канадець чи японець.

---------- Додано в 02:06 ---------- Попередній допис був написаний в 01:40 ----------

Коба з Автомайдану:

http://www.youtube.com/watch?v=40YUBEkzQIk&feature=youtu.be

• Подобається Подобається x 4
  16. kym

kym Well-Known Member

Ну хто тут з пляшкою дружить то питання відкрите.... а те у вас з макроекономікою і цифрами не в панібрата то очевидно. взагалі то я США взяв образно як приклад. Ну і думаю не будете сперечатись що Японію і Канаду прикривають ті самі авіаносці. І не забувайте що коли купляєте пральний порошок "Арієль" то частково забезпечуєте якомусь громадянину США пару хвилин безоплатного для нього лікування

17. Romko

Трохи про цифри...

• Подобається Подобається x 2
  18. pipie

pipie Well-Known Member

А є дані по витраті коштів на Верховну Раду? На лікування і відпустки "слуг" народу?

19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Кобу в Президенти ;) (Емоції на тлі срачу з Гриценком)

20. Romko

Там стільки зекономити можна...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)