Євромайдан (2)

Discussion in 'Євромайдан' started by Locke, Dec 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

А про що мова взагалі? Вже ні секунди ніхто не сумнівається, що це була спланована акція самих же мєнтів. Причому, ВВшники також мали про це інформацію. Адже, або кинулись би тікати, або інстинктивно напали на мужика з ланцюгом, щоб відібрати. Буде хоч хтось просто стояти і давати бити себе ланцюгом?

Ви ж людина не заангажована і зайвими слабкостями, що до Майданівців не відрізняєтесь. Вірно? Чи є сумніви, що до організаторів цього дійства? Влада чи Майдан?
    Ці кадри були потрібні всіляким Кісільовам, Обозрєвателям, Полковнікам і т.п., щоб мати змогу про щось писати. Згадайте мої слова, вони і через 5 років будуть це згадувати і розказувати, що то бандерівці напали на війська.

• Подобається Подобається x 2
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

дык, да я сам смотрел все в онлайне ...
    за 2004 не знаю - а вот за актЫвистов - видел, самому показлось все это постановой ...
    вот мурло: [​IMG] само - почему его не берут??? дело то секунды вылетело два с краев кинули в толпу - приняли внутрь - все ...
    как булльдозер сумел проехать в центр Киева? куда и пешком то не всяк дойдет? а
    вот еще: http://news.pn/ru/politics/92608

разумеется все не так прекрасно и на майдане, есть там и перегибы и дурня, и быдло там тоже есть, но посмотрите на айтимайдан? этож вообще капец-капецовый ....

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ----------

в мене - ні, я з Обозревателем дискутую .... здається додискутувався .... блін ось чого ви такі нетерплячі? прийшла людина якої до голови напхали у тому числі непотріб, замість того щоб пояснити - цугундер ... ось ще один пішов з "фашисти вони усі" ....

• Подобається Подобається x 12
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Все не так однозначно, мабуть там було повно людей які цілком щиро хотіли штурму...

• Подобається Подобається x 7
  4. IgorLvivM

Ясно! Підозрюю, що якби там був і я, то також виступав би за якийсь штурм, з надією, що це робота всього Майдану. Порошенко, мабуть, розставив все на свої місця ху із ху.

• Подобається Подобається x 1
  5. yasam

yasam Well-Known Member

а може то він пхає у голови людей непотріб. Різницю відчуваєте?

6. artobstrel

може, а може ні, але ми цього вже не дізнаємося, один переконаний "донецькій" коштує сотні "львівськіх" (мається на увазі значення свого серед чужих)

• Подобається Подобається x 3
  7. yasam

yasam Well-Known Member

чого, він вмер?

8. artobstrel

та хптьфу-хптьфу-хптьфу ))))
    ) по-перше - вже негативне ставлення, бо прийшов викрикнути що наболіло - та відразу був замордований;
    по-друге - він то нікому с початку не грубив а лише виказав хоч і досить бурхливо своє ставлення до події (а воно - ставлення, буває різним, те що у вашому-нашому розумінні - народне, на справді лише наша уява про народність) натомість вислухав хто він такий ... теж у розумінні панства ...

9. IgorLvivM

На жаль, не згоден.
    Можна дискутувати з опонентами. Можна мати різні думки. Можна навіть не прийти до чогось спільного. Ми не можемо бути всі однакові.
    Питання в тому, чи чуємо ми взагалі свого співрозмовника? Якщо чуємо - це дискусія. Якщо - ні - це просто тролінг.
    От у нас з Вами більше розбіжностей у поглядах, ніж спільного. Але, не знаю, як Ви, а я з задоволенням читаю Ваші дописи. Думаю, зважую. Інколи, навіть погоджуюсь, за що отримую "мінуси" в карму, від людей, які два пости тому ставили плюси. По постах бачу, що і Ви сприймаєте протилежні думки, якщо в них присутній здоровий глузд.
    А є категорія людей, яким глибоко плювати, що відбувається насправді. Не буду про учасників форуму, а наприклад, Кісільов, Грачов, Царьов, Колєснічєнко і т.д., і т.п. У них своя платівка в голові і не дивлячись на реалії вони торочать одне і те саме. Цікаво спілкуватись з такими людьми? Є можливість змінити їм цю платівку? Ні!
    Тоді, який сенс витрачати час, щоб їх слухати чи читати?
    В соте наводити ті ж аргументи? Марно!
    Особисто мені допомагає в цьому функція ігнору.

• Подобається Подобається x 5
  10. yasam

yasam Well-Known Member

демократія однако, а якщо вам так цікава його думка, попросіть в адміністрації його імейл.

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Та облиште. Переслати Вам нашу з ним приватну переписку? ))

Є просто люди нерозуміючі, а є хворі кісєльовщиною на всю голову.

• Подобається Подобається x 3
  12. IgorLvivM

Ви колись мемуари напишіть! :mocking:

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я слабо вірю в хворих, скоріше підозрюю злий умисел....

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

• Подобається Подобається x 12
  15. IgorLvivM

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Чергове позачергове засідання ради феодальної безпеки і оборони було присвячено обговоренню можливих варіантів розгону Майдану. Члени ради задумливо, підозріло та похмуро косились одне на одного, вертячи в руках однойменні «верту». Ще більш задумливо,підозріло та похмуро косився на них сам Віктор Хведорович.
    - Я чекаю ваших пропозицій – втомлено сказав Віктор Хведорович – Конкретних так сказать. Я ж перзидент, а тут вроді як ніхто і нічо зробити не в змозі. Стоять і стоять собі з своїми протестами.
    - А давайте всіх опозиційних депутатів заарештуємо нафіг! І опозиційні телеканали теж! – запопадливо запропонував Захарбекутченко
    - Віталя, ти дибіл? – втомлено сказав генпрокурор Перловка – Ти вже студентів розігнав. Я вже задовбався вас відмазувати – тебе і твою птахофабрику. Ну одного, двох, десять можна, але не всіх. Конституція, закони всі діла. Тонше треба, працювати. Там й так Штати вже за рахунки взялись. Ти мені бабло відшкодуєш?

Всі задумались та замовчали. Врешті слово взяла Анна Херман
    – Є вихід. Ми зробимо їм інформаційну блокаду Ми посадимо на всі телеканали своїх редакторів на новини та аналітику. І заблокуємо неправильні сайти!
    - Вже Собачник хотів церкву заблокувати.– насмішливо кинув Льгочкін - пані Ганя певно не в курсі що сайти на зразок УП хостяться за кордоном і їхні сервери не вилучиш і не заблокуєш.
    - А якщо по 40-50 бійців спецпідрозділів в штатському щовечора крутитимуть охоронців барикад. Кидають їх в автозаки і їдуть. Через пару тижнів в них охоронці закінчаться. –знову оживився Закарберкутченко.
    - Мізки в тебе закінчуються – поморщився Клюїв – Навіть якщо один раз це вдасться наступного разу їх зустрінуть і вже не одна зміна. Та й вивезти не зможуть – авто майдан їх заблокує. Мало було вже ганьби беркутам?
    - А якшо бульдозер обшитий залізом пустити через барикади. Хто не сховався – ми не винуваті. Типу, будівельна техніка їде демонтовувати йолку. – сказав новий в.о. адміністрації КМДА
    - Ще один – буркнув Льгочкін – та навіть якщо запустити бульдозер і він проїде першу барикаду, не факт що його не залиють бензином і не спалять з екіпажем заживо. Знову таки навіть якщо успішно проїде картинка для західних телеканалів явно нам не на користь. А наступного дня на майдані знову буде 100 тисяч.
    - А єслі занести бімбу в профспілки і подзвонить в міліцію шо там бімба? – запропонував премєр-міністр Азіров
    - Микола Янович, ви вже метро мінували, заспокойтесь нарешті, старий маразматик– стиха кинув Клюїв – А якщо координаторів виловлювати поза майданом і арешт, суд, зона.
    - Заманчиво – сказав харант – але ж за координаторами вони знов пікетувати підуть.
    - А ми заблокуєм колону і арешт, суд, зона всім! – потираючи руки сказав Захарберкутченко.
    - І пізд*ц всім нам - буркнув Льогочкін – це зараз на майдані пару тисяч, але якщо їх рухнути наступного дня будуть всі ті, що вже туди приїзжали. При чому вже не з мирним протестом. А адреси ваших маєтків у них є. Як адреси рахунків в США та ЄС. Думайте, бля.

17. artobstrel

ігнорувати легко, ось самі подумайте кудись нашого Ромка заслати на донецькій хфорум - так там його не те що забанять - роздрукують хфотку та спалять на площі (щось маданом назвати не повертається) .... так це Ромко у якого певні категорії як не плюгаві так хптьфу ... так і там, я не вірю у цілковитих придурків, але через якісь причини люди роблять дурню, то думаю краще потратити час на 10 придурків чим профукати одного заангажованого ...

18. IgorLvivM

Вибачте, не можу! Рве і все! Ржу без упину! Вся сім'я на мене вже дивиться здивовано.
    Чи можу я то собі в підпис поставити?

под ником Un.knoun была не только конкретная женщина, но и целый штат операторов и референтов из пражской резедентуры ЦРУ...

... Але ні, то ж я тільки ржати і буду!:haha:

19. artobstrel

мені більш цікавить обговорення його думки, наведення доказів, таке інше, не усі сиділи в онлайнах три дні поспіль )

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

А ще він розікрав Чорнобильський саркофаг і чорноморський торговий флот. Повна нісенітниця. Парубій до пам'ятника Бандері відношення не має ніякого.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)