Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

1. майданівці - заблокували
    2. перекрили Хрещатик
    3. не працюють в Раді.
    4. бойкотують на місцях.
    5. внесли забагато поправок.
    6. нема грошей, бо всі пішли на газові угоди юльки.
    7. надто багато люди виграли справ у європ. суді і Україна виплачує значні суми тим, кого кинула раніше.
    8. папєрєднікі (то святе).
    9. виплатили відсотки по кредиту, який брали Кравчук / Кучма / Юлька.
    10. адаптація економіки до умов ЄС.
    11. проїли західні дотаційні області...

Написати ще з десяток "причин"? Чи достатньо ще однієї приказки про поганого танцівника?

2. kjk

kjk Дуже важлива персона

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

От для чого ти їм підказки даєш?:mocking:

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

112 і Інтер можна не дивитися, там цензура і замовний матеріал.
    Взагалі ТВ краще не дивитися.

5. Dred

Dred Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  6. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

На НР в Одесі мені на машині зламали два прапоці: України і ЄС. З різних боків авто.
    Місцеві канали: два типи передач:
    1. Про майданутих нероб бандерівців.
    2. Про губернаторів і К: відвідав завод, перевірив чи пофарбували паркан десь в лікарні. І т.п. Реально, передачі зразка 80-х років совка! Мене аж ностальгія хапнула за таким бездушним, безмозглим, монотонним ТВ.

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

та старим що ще робити довгими зимовими вечорами?
    А батькові теж немає чим зайнятись у готелі .

8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вони крадуть - він (я) працює )))))

9. pipie

pipie Well-Known Member

Це ж один з опозиційних каналів!!

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Угу...тільки належить Захарчинку (кажуть)

11. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

112?
    Ви з якого дуба впали? То канал Захарченка

• Подобається Подобається x 3
  12. avatarwin

З форуму канадських українців. --Український портал провінції Квебек Канада.
    Повідомлення
    admin
    Адміністратор

Написане: понеділок 06 січня, 2014 1:31 pm Тема повідомлення: Майдан перед святами

--------------------------------------------------------------------------------

Дуже цікавий лист про Євромайдан, надісланий моїм добрим колегою і справжнім патріотом (публікується з дозволу автора).

Цитата:
    Date: Sat, 4 Jan 2014 22:35:58 -0800

Здоров, [...]
    Я вже поїхав до [...] - на 4 дні.

На майдані робити зараз нічого. Тут все менше людей. Настрій гнилий. Всі пересварені. Купа підводних течій і розколів. Цього всього з новин не зрозумієш, а тільки після спілкування з людьми.

Думаю, розгону на свята не буде - влада зараз відверто ігнорує протест і допомагає руйнувати його з середини. Тут з кожним днем все більше людей, схожих на бомжів, пияків - чи їх організовано завозять, чи самі приходять - тяжко сказати. Купи сміття чомусь не вивозять. Опозиція каже, що блокують машини, люди мені казали, що ні. Я сам бачив одну сміттєву машину, в яку пакували сміття, правда, бачив і одну, яку ДАІшники стопнули коло пам'ятника Хмельницькому.

Міліції ніде нема крім довкола урядового кварталу. На новий рік не бачив жодного міліціонера, під час маршу бандерівців - також. Вони відверто хочуть заворушень, але тут вже всі тримають себе в руках, а проросійські сили сидять тихо - видно свтякують. Або зайняті побиттям активістів - тут вже лідери не йдуть ніде поодинці, бо їх можуть побити. Всі насторожені і недовірливі. Ті, що залишилися. Багато від'їхало на свята, кияни все менше приходять.

Зараз переправлю тобі ще фото, яке я зробив коло центральної ялинки
    країни за 1 год до нового року. Зі сцени -російська попса, в бідиночках - шашлики і випивка (більшість - замкнені), публіка - пияки і "русскій мір" - максимум 100 на всю площу. Думаю, під новий рік підійшли ще, хоча на майдані, звичайно було в сотні разів більше - це
    реальна картинка підримки влади і її ніхто не організовував. До речі, на майдані є й проплачені мітингувальники - Батьківщина. Платять і ударівцям, які організовують колони. Батьківщина регулярно виводить нперед сцену бабульок з прапорами, а на сцену - якогось поета, що по прочитанні віршів кричить Юлі Волю! і ті баби то підтримують. Крім того, всюди оратори намагаються пропхати згадку про неї. Я нарахував 4 величезні портрети Тимошенко (5-й завішали), всі цим не задоволені, але Парубій далі каже, що нічого такого не чув. На сцену не проб'єшся - тут своя служба контролю і пропускають тільки своїх людей (від
    Свободи, Бюту і Удару). Кожен, хто виступає попередньо має подати текст для узгодження. В КМДА також не пройдеш, як і в інші будівлі - все під контролем свободи. На їхньому марші було 5-7 тис людей, хоч писали про 20 000. На новий рік - коло 50 000, а не пів мільйона. Багато - іноземців студентів - китаці, іранці - просто прийшли подивитися. Переважно люди прийшли заспівати гімн - практично підтягнулися за останні 30 хв. Після того - бігіто хто відразу пішов з майдану. Я був навіть попав в таку давку на вихід.

Свобода водить колони з Жовтнвого на обід - вони найбільш організовані, і щось організовують, але і їх зараз мало. Було цікаво бачити в рядах смолоскипної ходи жінок середнього віку - очевидно киянок, людей з харківщини. Тут взагалі багато східняків - крим, донецьк, херсон. Одиниці, але дуже завзяті. Багато Закарпаття і Київської області. П'яних ніби нема - бачив тільки на новий рік, але ті, хто ночує в наметах - якісь як окурені - може від диму, чи п'ють вночі. Вчора жартували зі мною щоб я ящик горільки привіз. Це все люди типу заробітчан, що їздять в поїздах.

Ще багато приходять з дітьми - просто прогулюються сім'ями. Але зараз на площі розвели болото - наносили з газонів. І нецензурщини в написах багато і матюків серед тих, хто тут сидить. Вільний університет працює, але я бічив тільки 1 людну лекцію. Решта - одиниці глядачів.

Тут всі дуже просять допомоги як чують, що діаспора хоче допомогти, але в них неправильне уявлення (наприклад в спільно то відразу дали мені список апаратури, яку їм треба). Я ніби й обіцяв допомогу, але відразу казав, що з того мало що буде. І тут ще пробема з коштами - скриньки на пожертви насильно віднімає опозиція (вони висять по наметах різних організацій), і є випадки пропажі великих сум. Розповідали мені, як випадково коло ялинки почули розмову двох депутатів від опозиції (так і не призналися - хто), які бідкалися, що при перенесенні скриньки від Михайлівського до Майдану, вона зникла і пропало 63000 грн. Я сам довго стояв на маленькій барикаді коло Михайлівського (там зібралися східняки, які не визнають "концертний" основний майдан), то вони мають свою коробку до пожертв - казали, що одного вечора від них відібрали "основні" мітингувальники. Те саме чув від хлопців з Спільно.тв - прийшли зі штабу і забрали їхні збори. Взагалі радили з фінансами бути
    обережно. Тими центральними зборами завідує такий собі Кубів - [...]. То тут кажуть за нього таке: - канадський громадянин, який ославився якимсь корупційним скандалом з банком кредобанк у Львові (там щось закручено довкола нерухомості в Грузії, ще чорт зна що, через нього львівський офіс мусив закритися), а зараз чи то депутат, чи що -

Радили не давати йому гроші в жодному разі. І ще кажуть, що Парубій привласнив багато коли робив пам'ятник Бандері у Львові, тому і йому - ні. Їм ніхто не довіряє, і просять гроші в спільну касу не нести, а купувати конкрені речі і нести точно там, де їх треба - наприклад ті хімічні наргівалки для рук, ліки, бензин для генераторів, биті камери стрімерам, продукти на кухню (що довго зберігаються).

13. pipie

pipie Well-Known Member

А так добре себе оппозіціоніровалі ....
    Між іншим, там один колишній диктор з "п'ятого каналу".
    А чому в неділю, народне віче транслювали тільки "п'ятий канал" і "112"? А ТВІ ні?

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ----------

Брехня.......

14. avatarwin

Може і брехня, не заперечую. Просто не можу зрозуміти навіщо їм в Канаді між своїми же форумчанами писати цю брехню , якщо їм усім хто проживає там, і так до лямпочки усі події які відбуваються в Україні.

• Подобається Подобається x 4
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Автор бреше. трохи далі від Майдану в деяких кавомашинах на тротуарах можна купити гарячий глинтвейн, але це навряд чи можна назвати алкоголем. Тільки маленьким розігрівом.

Знов бреше. Охорона, фейсконтроль звичайно є, але мене жодного разу не питали "до кого, для чого".
    Іноді, коли десь відбувається локальний інцидент і з будівлі КМДА вибігають на допомогу спортивні хлопці, вхід відвідувачів призупиняють, але це скоріш виняток ніж правило.
    Інші рядки не коментую - є відоме прислів"я: "певна домашня звіринка знайде своє антисанітарне середовище". :)
    Залежить від того, хто що хоче знайти.

• Подобається Подобається x 4
  17. pipie

pipie Well-Known Member

Якщо їм до лампочки, навіщо тоді їхати в Україну?
    Кожен бачить в Майдані, то, що він хоче побачити!
    Ну не хочеться деяким українцям Канади, Америки, Англії бачити Україну квітучою!
    Інакше виникне питання: "А навіщо ми поїхали???"

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

19. pipie

pipie Well-Known Member

Добре виглядає Юрій Віталійович,дай Бог йому здоров'я!

• Подобається Подобається x 2
  20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Це на який мові? :dntknw:
    Гопникі це мешканці ГОП (на російський Государствєнноє Общєство Прізора після жовтневого перевороту Государствєнное Общєжитіє Пролєтаріята). В Західній Україні такого зроду не було. Це ваше донецьке.
    Вчить "матчасть"

Прочитайте, якщо здатні читати на український.

Ну, то хто з нас "босота"?

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)