Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну - перегородили - не їздить і шо???

потрібна позиція адекватна і не упереджена, бо усіх собак без розбору вішати: оно після першого майдану жінку вбили кляті беркутівці ... а вона потім опинилася дома з спросоння не зрозумівши що її вбили ... істерія, як на мене, явище ганебне, бо серед нібито жахів, справжні жахи ховаються, тому до інформації тре підходити більш прискіпливо ...

• Подобається Подобається x 1
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І сидить вдома і матюкається, бо не може робити те, що хоче.

3. artobstrel

мені більше турбує те, що ось такими незрозумілими діями лише справу майдану змалюють як якусь дурковасту ...

4. Bambook

Bambook Persona non grata

Правильно, і я про те. Київські лікарні вже відзначалися неодноразово, надаючи недостовірну інформацію про побитих, навіть після подій під Святошинським судом є відео, як з лікарні як здорового виписують людину з розірваним стегновим м'язом. Тому й не варто поширювати хрінь про аналіз Луценка.

5. artobstrel

його робота - це керування Державою, його на це обрали і досі не зняли, я не бачу необхідності давати повід йому казати про дестабілізацію та ворожі сили ...

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

А що потрібно робити?...Як на мене то давно пора Майдан перенести в ліс "під дурного хату" а одночасно невеликими групами тролити всі держ установи, нехай ганяють своїх псів з точки на точку....

7. artobstrel

ось самі пишете, а потім кажете - хрень, не заперечую можливість брехні з боку влади (чого уж там- навіть вірю в це) але Ви наводите як доказ - чиєсь розірване стегно :wacko:, я ось не бачу логіці в тому що беркутовці знаючи хто такий Луценко і який срач буде якщо його зачепити - бере і туцкає ... (втім я не бачив ще відева - не працює ср-й адоб флш.пл.)

8. Bambook

От тільки він її ніфіга не виконує.
    І ще. Не варто писати слово "держава" з великої літери. Це не щось святе і непорочне, а просто механізм втілення суспільного договору, як ОСББ чи клуб дельтапланеристів, тільки з іншим масштабом та функціями.

9. artobstrel

гране запитання, Ваш варіант мені подобається, але не троліти бо повно справжніх випадків коли треба владі реагувати та звітувати як відреагували ....

10. Bambook

Я в дуже багатьох діях влади, опозиції, беркуту, і ще купи всіх не бачу логіки. Але ці дії є, і нема на то ради.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

http://youtu.be/50oa9QE2C7M

---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

Ну так бімби як не в вагінах то в церквах :)))

12. artobstrel

чого? досі виконував не гірше за інших, правда і не краще ...
    допригалися ... а як же віковічне прагнення та втілення ідеологічного підстрибування на тлі здобутків героїчних предків ???? коли я державність у віках тролів - то був КГБшним окупантом ... Бабмук то Вам як тимчасове посвідчення замовляти? :)))

13. Bambook

я бачив на відео це стегно, бачив і лікаря, який тікав від журналістів, тому й наводжу.
    І ще є купа людей, які стверджують, що Луценку не можна алкоголю за станом здоровя. І людей, які бачили його того вечора, і стверджують, що він не був п'яний. Цьому я вірю набагато більше, ніж папірцю від офіційної установи, зважаючи на те, що подібні установи останнім часом регулярно брехали.

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Піддатий Єльцин, який диригував військовим орекстром (здається у Германії) виглядав набагато шляхетніше, ніж тверезий Пу, коли цілував хлопчика Нікіту у пупок.

15. Doneckman

Doneckman New Member

Ну, что, львовчане, посмотрите, что о вас думают на Донбасе
    http://www.youtube.com/watch?v=Wd0U9vN9CAc

Никогда не задумывались, почему вас всегда воспринимают, как гопников? Ах, да, забыл, еще и нахлебников, которые ничего сами не производят, но хотят жить лучше всех))

16. Bambook

Що виконував?
    Гарантував дотримання Конституції та прав громадян, безпеку, здійснення послідовної зовнішньої політики в національних інтересах, був ефективним головнокомандувачем?

17. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Блокувати - створювати незручності. Щоб у всіх них земля під ногами горіла. В Києві, в Межигір'ї, в аеропорту, на дорозі тощо. Ходня, щохвилини.
    Про "причини" - їм десятком більше "причин", десятком менше - ПОФІГ!
    Завадили: Майдан, Кваснєвский, Буш, папєрєднікі, телебачення.
    Мені було років 5-6. У маминої секретарки висіла табличка: Той, хто хоче щось зробити - шукає можливість. Хто не хоче - шукає причини.
    І вже кілька десятків років, навчаючись, працюючи від слюсаря до керівника підприємства я не бачив ЖОДНОГО винятку з цього.
    Тобто, причини б вони знайшли будь-які.

• Подобається Подобається x 2
  18. Bambook

• Подобається Подобається x 2
  19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Знову "спЄцагент" :bad: ...а вже був спокій, видно таки справді щось назріває :mocking:

20. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)