Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вони - герої.
    героїчно побили жінку.

"Это Ирина Васильевна Рабченюк - героическая женщина. Она обычный логопед, 1 декабря 2013 пришла на акцию со своей дочерью, сыном и мужем. Вечером, на улице Институтской на них напал озверевший "Беркут". Начали бить детей и мужа. Когда били сына, она попыталась его защитить, в результате чего какой-то подонок из "Беркута" избил ее. Сейчас она не видит правым глазом, и ей надо имплантировать искусственный хрусталик, чтобы она хоть немного видела.
    При этом, женщина не падает духом, но и сама посещает других пострадавших от преступного режима", - говорится в сообщении.Источник: http://censor.net.ua/n266300

• Подобається Подобається x 4
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Стоп. А якби навіть був напідпитку?
    1. Він керував транспортним засобом?
    2. Він виконував роботу, пов"язану з електроустановкою?
    3. Він рятував хворого у палаті реанімації?
    4. Він мав вогнепальну зброю?
    5. Він здавав свою кров для порятунку життя мента?
    6. Він був на своєму робочому місці в регламентний робочий час?
    7. Чим горілка гірша за психотропи, якими у певних випадках накачують спецназівців? (мені колись розповів фахівець, ЧИМ конкретно були наштрикані ОМОНівці у Вільнюсі і у Грузії (1991 рік). Навіть сам фахівець був у шоці).

Скільки проміле алкоголю було у крови піхотинців, які йшли в атаку "за родіну, за сталіна"?

---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ----------

Ви нагадуєте мені Читателя_Обкома, який щодня волав "Скільки контує один день роботи лазерної установки та плазмових екранів?"
    Або тих, хто кричав, що син Ющенка давив колесами їжаків на вулиці Лютеранській. Хоча я не знаю такого автомобіля, на якому можа було розігнатися за 30 км/год у у кварталі, де теоретично можуть бігати їжачки (я колись працював саме у тому кварталі).

3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Вибачте, Борисе. :pardon: Щось навіяло...

• Подобається Подобається x 2
  4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Когда пан Юра по пяному делу подрался в аэропорту Франкфурта - его обожатели тоже недоумевали -

Короче - пишите прямо - нормальное состояние бывшего министра внутренних дел Украины - пьяный угар. :yes:

• Подобається Подобається x 1
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

якщо так і ще додаток перше фото з Квмрного допису - то да ... перевищення ...

я звичайно вибачаюсь, а на хрєна така ціль ?

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------

якщо - правда - то ганьба ... але хто вони? якось конкретніше тре ..

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

А на хрина такий президент?

• Подобається Подобається x 6
  7. Bambook

Bambook Persona non grata

Може, й нормальний, але до цієї конкретної ситуації прив'язувати таку тезу - маніпуляція.

---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

Так не буде конкретніше за цього президента, самі розслідування не проведуть, незалежне розслідування заблокують, невже досі незрозуміло?

8. artobstrel

питання впирається в "а какИй?" як би там не було це - законобраний, но то таке - а ось блокувати його на власній дачі - то якась дурня - хай їде куди хоче ...

то зрозуміло, хоча я б додав - "за такої системи" ... щодо змісту "конкретики" - я вважаю що нема підстав лупити будь якого беркута ...

9. Bambook

Так ніхто не каже про лупити і будь-якого. Саме тому люди вимагали посвідчення й обличчя - аби зафіксувати і потім знайти реальних винних, та передати під суд, коли такий суд буде.
    Зрештою, є польський прецедент, коли таких "героїв" з поліції знайшли і покарали через 25 років.

• Подобається Подобається x 3
  10. Мікі

Мікі Well-Known Member

З самого початку студенти та журналісти напали на Беркут так, шо умудрились в лікарні та буцегарні попасти...
    Тепер, аж на третій день раптом виявляється, що Луценко добряче був п'яний вдарився головою... Та з таких, як Луценко, та ще після таких подій, моментально беруть аналіз і моментально його результати відомі, а не на третій день. Видно лікар тої, першої лікарні, куди попав Луценко, не захотів підписувати брехню, так братва таки знайшла якогось муділу в іншій лікарні... І що тут неясного?
    Коллєктів, щодо Луценки, як "випивохи": я особисто 2-го січня впритул розмовляв з ним вдень прям посеред Хрещатику біля міськради. Задавав питання, а він відповідав в присутності чоловік 15-20-ти. Скажу вам свої враження,- у нього і лице, і міміка, і мовна палітра людини, яка взагалі не вживає. Я на то звернув увагу спєцом, згадавши все, що про нього раніше писали...
    Та я там взагалі і курящих майже не бачив, а не те, шо піддатих... Мене то дуже й дуже вразило...

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ібо нєфіг.

Ви (не Ви конкретно, Артем, всі форумляни), помітили, на різницю в атмосфері і настроях у ворожих таборах?

Майдан ділиться-розмножується-воює-протестує, вирішує провокації, побитих, пропавших, свариться між собою, свариться за своїх лідерів, проти своїх лідерів. А на другій стороні - благодать. Все йде своїм ходом. Ніби в іншій країні. Навіть гарант, щоб виправдити перегиб підлеглих з церквою, не моргнувши оком, вирішив змінити законодавство і дозволити віруючим там, де захочуть. Без вибачень. Божа роса.

Тому треба знеприємнювати життя паскудам на всіх рівнях.

12. Bambook

13. artobstrel

ібо нєфіг шо? давати йому можливість потім сказати - "що я не зробив бо мене блокували", "ми не прийняли бюджет бо його блокували" - "то усьо клята опзиція, це все через них" .... і шо ? чого досягли ?

14. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

15. artobstrel

та да, усім усе ясно, хтось дуже хоче щоб було - "ясно" ....

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Їздити в кортежах і робити вигляд, що нічого не відбувається.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

18. Bambook

Добра думка.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Воропляном най літає...на який хрин стільки бабла запустив, а тепер сцить щоб не збили)

20. Bambook

Або Київським морем в субмарині плаває :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)