Євромайдан (2)

Discussion in 'Євромайдан' started by Locke, Dec 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

А Ви його любите за те,що був стукачком,чи за то,що опущений?
    Чи,може за те,що його тварюги зараз творять?

• Подобається Подобається x 7
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Папа Римський Франциск висловив підтримку українському народові

Про це главу Української Греко-католицької церкви Святослава (Шевчука) поінформував Архиєпископ Томас Едвард Галліксон, Апостольський нунцій в Україні, повідомляє Релігійно-інформаційна служба України (РІСУ). У своєму листі від 10 січня 2014 року на ім’я Предстоятеля УГКЦ представник Апостольського Престолу в Україні, зокрема, зазначив, що, отримавши звістку про ситуацію в Україні, Святіший отець Франциск через Архиєпископа Пєтро Пароліна запевнив український народ у своїй молитовній підтримці.

«Папа Франциск запевняє про свої молитви за мир і згоду для улюбленого українського народу», - ідеться у листі з Ватикану.

• Подобається Подобається x 5
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Шифруються )))

http://youtu.be/cs96sV2V920

• Подобається Подобається x 2
  4. Shlyxtich Zosuly

Shlyxtich Zosuly миється в бані

Все даже хуже чем ожидал..

Реально представлял Вас подростком максималистом лет 20.
    Если верно то что говорите, то Ваше поведение по крайней мере странно. Вы должны понимать что "Жирные годы ЕС" когда они позволяли себе спонсировать вновь вступающие страны ушли далеко в прошлое.. эпоха сменилась и теперь ЕС нужно в первую очередь выжить, а уж в стопятидесятую принести демократию и законность в Украину и Беларусь.. Ничего они ни вам ни нам не предлагают, только все за свой счет, повторяю не за их , а за свой... которого на условии подписания ассоциации на этих которые озвучены условиях просто не будет.

Но я увлекся.. это чисто ваши проблемы... хотите хоть в Сомали вступайте.. я тут не при чем.
    Главное прежде чем подписать думайте чем эта подпись обернется.

• Подобається Подобається x 1
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

о_О

То він Вам сам сказав? Чи може, як демократично обраний президент вийшов до свого народу і звернувся до нього з таким підтвердженням?

Яник не вгодив мені з моменту свого кандидування в президенти, бо він зек і остолоп. І мені соромно за мою країну. А тепер мені соромно, бо моєю країною править бандит. І не італійський мафіянин, котрий і про народ думає, а просто розбійник, котрий з того народу соки витискає.

• Подобається Подобається x 9
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Очко то не жилізне :)))

http://censor.net.ua/news/266172/so..._molboyi_o_pomoschi_sudi_ostalis_bez_zaschity

• Подобається Подобається x 5
  7. Shlyxtich Zosuly

Де юре нейтраль.
    Де факто желание обратить новую паству.

Добавлю что я одной с вами веры, не подчиняюсь РПЦ, которая насадила свое в Беларуси.
    Но неприемлю захват канонной территории другой церкви.
    Все должно идти своим чередом.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Янек діє точно так, як діє кожен авторитет в тюрязі. Тобто, поки не знайдеться сила, яка його не подолає, всі оті поодиночні розборки до одного місця. Тільки якщо знайдеться той, хто має більшу силу і поставить його на місце, тоді він буде сидіти, як муха.

Подивіться будь-який фільм про авторитетів в тюрязі і порівняйте поведінку Янека.

---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ----------

Знайти вам реакцію на майдан Кіріла? А він теж бореться за паству.

---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ----------

ким РПЦ?

• Подобається Подобається x 3
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Розумію вашу занепокоєність.
    Як же,хтось сміє хотіти вирватись з вашого совєцького гамна.
    Гордість постсовдепії,гордість гускагаміга.
    І вони закликають нас,щоб ми гордились тим з ними.

http://youtu.be/JHnh6VrpZpM

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Є така російська приказка - "молчи, за умного сойдёшь".
    Відкиньте на* свої паралелі з Білоруссю та Рашкою - у кожного свій шлях. Білоруси якось виплутаються, а Орді не місце у пристойному товаристві. Нас Орда цікавить тільки як джерело неприємностей для України. Тільки коли в Орді починається внутрішня заварушка - ми тільки зітхаємо з полегшенням: "Он, зчепилися, хоч якийсь час їм буде не до України".

Лейтенантику, мені 61 рік. Коли вже совєтська школа і технічний ВУЗ не змогли виховати з мене совка - то полиште свої недолугі спроби.
    Я у 6-річному віці розумів, що то за лайно - "савєццкая родіна". І правонаступниця совка - ваша раша - не менше лайно.

Лізе, лізе без мила в дупу...

• Подобається Подобається x 8
  11. Un.Known

Власть может захватить не оппозиция, а силовики?

12. Shlyxtich Zosuly

1. Есть канонические территории закрепленные соглашениями, только еще религиозной вражды нам нехватает.
    2. Честно не понял.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вам не здається що в повітрі запахло гайдамаччиною....?

• Подобається Подобається x 4
  14. Shlyxtich Zosuly

Я призываю в совок?
    Окститесь!!!!
    Я призываю думать о последствиях не только для Галиции но и для всей Украины в целом , прежде чем подписывать чтото..

Примеры привести, что в случае ассоциации с ЕС на современных условиях обанкротятся сотни предприятий?
    Куда пойдут те кто там работает и не дай Бог в РФ вместе с территорией.
    Не нужно давать даже повода к этому.. неужели не понятно.
    Сначала модернизация, контракты, гарантия занятости, а уж потом ассоциация.. ну на крайняк одновременно.
    Но не так что мы вам все а от вас подождем, а вас смилостивитесь..
    Люди вы что реально это не понимаете?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви не володієте ситуацією.

---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ----------

вже й помолитися неможна... вже паству захватили... ну й фантазії у вас.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

О...то ше не всьо

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Миху, не дайте втягнути себе у дискусію. Хіба Ви не бачите, що він намагається закинути якір усім підряд в надії на діалог?
    Тільки копняка в дупу у відповідь на кожний пост!

---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ----------

За рахунок платників податків? Нехай зі своїх хабарів наймають собі фізичну охорону.

• Подобається Подобається x 3
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Далі очевидно буде серйозніше...

19. Un.Known

Ви вже оригінал інтерв’ю Стано знайшли?

20. Shlyxtich Zosuly

да.. а " не проповедуй в своей епархии(Рим.15:20) это побоку?
    Не считая десятков договоров о разделении паствы?

Давайте уж реально.
    Мы с Вами греко католики, но большинство что Украинцев и Беларусов православные .. это их собственный выбор, и не Вам и не мне их в свою веру обращать.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)