Євромайдан (2)

Discussion in 'Євромайдан' started by Locke, Dec 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Невже хтось у здоровому глузді міг допустити, що Фюле видасть щось таке, що йому приписали?
    Звертати увагу на морально-політичних збоченців - забагато для них честі, як на мене.

2. Shlyxtich Zosuly

Shlyxtich Zosuly миється в бані

Скажите честно, Вы лично считаете что Майданом возможно добиться изменения ситуации с исполнением правосудия?

Возвращаясь к самому первому своему вопросу , ради чего я собственно на форум и пришел.
    Как, чем и каким образом Майдан или вообще революция может изменить менталитет населения, которое привыкло решать вопросы толщиной кошелька, плюя на закон и законность?
    Вы знаете хоть один пример в современной истории когда власть установленная силовым путем принесла народу справедливость и достаток?
    Нет таких а вот примеров разрухи послереволюционной десятки.

Когда у нас в Беларуси происходили последние выборы я плотно общался с оппозиционерами, и на вопрос о смысле силовых действий и их результате всегда был один ответ-" Главное взять власть, а там население заставим". У нас взять власть у них не получилось, народ не то что в массе, просто не поддержал. Что будете делать вы если вдруг власть взять получится? Куда денете миллион управленцев до мозга костей привыкших жить так как сейчас, а не иначе? Что будете делать с населением, которое привыкло взятки давать и с теми кто привык их брать? Неужели думаете что все сразу мягкими и пушистыми станут?

В который раз задаю вопросы.. но ответов не фига не вижу.. прискорбно..

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

http://youtu.be/LxHdzGDazXg

Речник Фюле звинуватив видання "Взгляд" у вигадуванні його цитат

• Подобається Подобається x 3
  4. Shlyxtich Zosuly

Спасибо, попробую найти оригинал интервью.

---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ----------

Мое проживание в России только бизнес и ничего более.
    Неужели Вы считаете что все десятки и сотни тысяч иностранцев от Украинцев с Беларусами до Американцев живущих и работающих в России живут тут ради Путина? Вы глубоко ошибаетесь, мы живем тут ради денег. А на ПУ с высокой колокольни. Реальность такова что в России гораздо проще и выгоднее зарабатывать. А жена с младшими детьми спокойно живет на Кипре.

Что касается Украины, я уже говорил что у нас собственность в Крыму и мне совсем не безразлично что происходит и произойдет в результате в Украине. Присоединения к России не желаю, "Дикое Поле" тоже, оптимально не дискриминационное присоединение к ЕС. Вы годное и мне и Украинцам.

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Шляхтичу, Вам уже не раз казали - не лізьте на цю гілку.
    Знайдіть гілки "справжнє обличчя росії" і "путину браво" і відправляйте там свої письменницькі потреби.

Будівля Київської держадміністрації - не державна, а муніціпальна власність. Тобто належить київській громаді, НАМ, а не призначеним данєцьким маріонеткам.
    Будинок Профіспілок і Центр культури та мистецтв - теж. Останні орендують Майданівці за адекватні гроші.

Хочете дізнатися про особу "сірого гауляйтера" вашого путькіна - прочитайте оце і оце.

І злізайте з цієї гілки, вона не для проросійських тролів. Ну не буде тут Вам спокою, невже не ясно?

Ригіанали ще не відібрали? Почекайте трохи, відберуть.

6. Полковник

Полковник миється в бані

А чё так?

Shlyxtich Zosuly искренне за присоединение Украины к ЕС и против её интеграции с Россией.
    Как и я, впрочем.
    у Вас ведь такие же намерения.
    Чего же Вы союзников в данном вопросе от себя отгоняете?

7. Shlyxtich Zosuly

Вы что издеваетесь?
    Если человек хочет понять как Вы собираетесь действовать, чтобы в случае успеха применить подобное в Беларуси и совершенно при этом не желает сближения Украины с Россией то по Вашему этот чел за Путина?

Или Вы понимаете лишь только крайний степени, а кто чуть менее восторжен тот враг? Кто не скачет тот москаль?
    Вы хоть немного в реальность вернитесь. Беларусь не только моя страна но и Ваш сосед, и нам с Вами бок о бок жить, причем желательно в составе ЕС. Нафига нам ссорится?

• Подобається Подобається x 2
  8. Полковник

Полковник миється в бані

9. Boris_Kiev

Читайте, дивіться TV. Тут усі тролі, розвідники і агітатори спочатку "хочут понять".Ви вже настільки забрехалися, що самі почали вірити у свою брехню. Все це ми давно "проходили".
    Коротше, валіть із гілки. Представникам ворожих і малорозвинених країн тут не місце. Вважайте гілку суто "національним клубом".
    Є кінець кінцем "спорт", "авто-вело-фото", навіть "гомосексуалізм".
    Там можна все. :)

• Подобається Подобається x 4
  10. Полковник

Полковник миється в бані

Да, кстати.
    Брехливые РФ СМИ пишут, что Вы гомиков на Майдан не пускаете?
    Этих-то за что?
    Тоже не скачут?

11. Shlyxtich Zosuly

Короче с Вами лично все ясно..
    С фанатиками тяжело разговаривать.. поскольку добиться осмысленного ответа от них нереально.

Забить каменьями и в солдаты постричь за недостаточно восторженный образ мыслей!(с):)))

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Депутат городского совета Днепропетровска от политической силы: «Партия Регионов » на правах анонимности попросил донести до граждан следующую информацию:

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Полковник, ви в курсі справи, тому хотілось би запитати на повному серйозі. Ви чудово знаєте, що це троль. І працює на гроші російських платників податків. Для чого? Кого і в чому тут на форумі має переконати? Чи його функція полягає в чомусь іншому?
    Ще раз питаю, для чого на ту нечисть тратяться гроші російських платників податків?
    Ви з нами тут вже 10 років і мусили б переконатися, що ми своїх поглядів не міняєм. Тоді, як в вас кажуть, зачєм город городіть?

14. Boris_Kiev

Шляхтичу, ваших визначень і коментів ані я, ані інші не потребують. Зваліть з цієї гілки, ви елементарно не дорослИ до цієї теми. Ця гілка - оперативний телетайп, а ви вештаєтеся під ногами з недоречними запитаннями. Хто ви такий - усі вже зрозуміли і годі приміряти на себе "маскі кроліков, слонов і алкоголіков" (С)

Last edited: Jan 11, 2014
    • Подобається Подобається x 4
  15. Полковник

Полковник миється в бані

И я на полном серьезе хочу понять, какого, извините, хрена, деньгами российских налогоплательщиков наш Президент одаривает Украину?
    Зачем нужно было сейчас вытаскивать "братов" из задницы, в которую они сами дружно маршируют?
    Пусть идут в ЕС.
    Все вместе.
    Не надо делить Украину, Педро.
    Все вместе в Европу.
    Ну, а то что деньги не вернёте - даже не сомневаюсь.

---------- Додано в 00:28 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ----------

:)))

16. Pedro

Борисе, а то не те саме чмо що приходило в перших днях року, правда, під іншим ніком і зникло бо мала приїхати міжнародна делегація по обмєну опитам?:haha:

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

У мене є один чарівний друг зі Львова. Віртуальний. Я його ніколи не бачила. Він завжди дзвонить на свята. І просто вражає своїм оптимізмом. Особливо зараз. Він готовий видати ікуновичу медаль за те, що так об"єднав народ і викликав такий потужний спротив.
    Але я хотіла про інше розповісти. Ми з ним одного року народження. І якось він мені розповідав, що він завжди знав, що таке совок, що про репресії переповідали тихенько у родинах, і що Бога теж не забували. А у мене кардинально інша картина. Навіть моєму татові батьки боялися щось розповісти. Бо у бабусі померли діти у Голодомор. Всю дідусеву родину репресували, вбили, відправили до Сибіру і згноїли у в"язницях. Тато навіть не знав, що його батьки були віруючі люди. Про це все вже я сама дізналася не так давно.
    До чого я веду. Нас розділяє одне покоління із ЗУ у знущаннях совка. Вам більш пощастило знати їх менше. І головне - муки Голоду і смерть від Голоду набагато страшніші від вбивства. Вони кардинально змінюють свідомість і менталітет народу. Потрібно 4 покоління для загоєння ментальних ран. Інакше - ніяк. Постґеноцидне ми суспільство. І це треба визнати. І якось із цим рахуватись. І мені страшенно би не хотілося віддавати землі України рашці, яка спаплюжила їх і людей, які тут живуть, вщент.

• Подобається Подобається x 5
  18. Pedro

То ви ще не зробили офіційного запиту до нього? На що чекаєте?
    А він одаріваєт не Україну. А Януковича і прісних...

19. Полковник

Полковник миється в бані

Ни пяди!!!!
    Даст Бог ума нашим правителям - навязывать будут - не возьмут.
    Ваши земли должны быть в составе Европы.
    Сегодня это любому ослу ясно.
    А Вам, Ома?

20. Boris_Kiev

Хрін зна. Той був з ухилом у паранойю, а цей - в епілептоїдну психопатію (типово кгбшний діагноз).

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)