Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну то Ви вже хватили :haha: Адам корупціонер :haha:....А зрозумів...Він не виконував подружні обовязки доки Єва йому не дала хабар яблуками :haha:

---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

Це просто хабар, але те що гаїшник несе начальнику, той несе вище, а далі потік тече на самий верх це СІСТЄМА...Хабар подолати мабуть не реально, а сістЄму можна і треба...

• Подобається Подобається x 1
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

В нас потреба дати хабар настільки вкорінилася в свідомості, що багато людей навіть не уявляють собі як без того жити. Дитина закінчує школу, а батьки вже шукають "блат" в ВУЗі, розпитують кому і скільки треба дати, щоби поступити, а інакше навіть і не пробують. До речі, моя донька сама без всяких хабарів і знайомств вступила до університету на престижний факультет на держзамовлення і закінчила з відзнакою, не плативши за жоден екзамен. І ніхто з неї ніколи нічого не вимагав і не натякав навіть. А якщо інші студенти замість пар відвідували бари і дискотеки, а потім хотіли здати іспит - звісно що доводилося йти просити, принижуватися і платити.
    Недавно шукав на роботу молодого працівника, то майже всі приходили з батьками і ті першим питанням запитували: "Скільки треба дати, щоби влаштувати доньку". Я їх за це сварив і ганьбив, казав що це я збираюся платити їхній донці за хорошу роботу, а не навпаки. Люди знизували плечима і не розуміли такої елементарної речі, думали що набиваю собі ціну.

Останнє редагування: 9 січ 2014
    • Подобається Подобається x 5
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Звичайно треба... От тільки як?
    Доїшники заробляють не тільки на порушниках. Вся Україна поділена на зони. Провести безперешкодно фуру по своїй території теж коштує грошей. Інакше кавуни з Херсона їхатимуть до Львова пів-року. Якраз до Паски...

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Блін...якось починає проїдатись оте "чергове" :dntknw:

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пане, насправді -- у приватному секторі така ситуація є нормою
    хабарі процвітають переважно у тому місці, до якого дотична держава

• Подобається Подобається x 2
  6. Locke

Все це вигідно в першу чергу начальству. В армії дідовщина вигідна командирам, бо їм не треба прикладати жодних зусиль, щоби заставити когось щось зробити чи підтримувати дисципліну. Сказав дєду, і спи спокійно, дєд сам знайде кого примусити зробити і проконтролює. За це дєд має в командира привілеї, ходить з розстебнутим комірцем і незатягнутим ремнем, що звисає до яєць, ходить часто у звільнення, майже відкрито бухає, інколи ходить в самоволки і т.п.

7. VasMT

От і я про це. У всіх хабарях є два фігуранти. Даючий і беручий. Цей ланцюг можна розірвати знищивши одну із ланок.

8. Locke

Я якраз працюю на державній роботі в бюджетній установі.

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Шо пальця обі***и :mocking: Памятаєте, як Ющенко став презиком гайдони десь три тижні хабарів не брали, доки команди з гори не отримали....
    Згори скажуть не брати, і ніхто брати не буде, крім поодиноких справді жадних і підлих людей...

• Подобається Подобається x 3
  10. VasMT

:)))
    Всі все знають про дідовщину у армії...
    А серед спудеїв тоді яка природа дідовщини?

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

12. VasMT

Хуліган, Ваш юний вік, порівняно, дає Вам можливість розповідати такі цікаві байки. Я ж на власні очі, руки, і гривні бачив цю "боротьбу" у дії. Як брали, так брали. Тільки вартість "подяки" зросла одразу. Під літрову чвертку я можу годинами розповідати історії із життя водія і доїшників. Був час, коли всі гайці стрийщини були в колєгах...

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Зросла через 3-4 тижні. А посадили б пару хоч середніх чинів і був би лад....Зрештою ви ж самі писали про Бяларусь...

14. Locke

Доводилося з цим стикатися.
    На військових зборах після інституту теж була дідовщина. Одногрупники, які вже служили в армії поводили себе так, що і на строковій службі не в кожній частині таке собі діди дозволяють. А прапорщики і офіцери не те що не реагували на скарги, а ще і підтримували це явище. Один одногрупник, сержант, який до того 5 років жив з товаришами в одній кімнаті і з яким ділилися куском хліба влаштував справжні безпрєдєл. Правда після повернення і здачі іспиту з воєнки ми влаштували йому в гуртожитку "темну" і так розквасили йому рило, що 2 тижні на вулицю не показувався.

Не чув, щоби серед спудеїв була дідовщина, хіба коли живуть в гуртожитках. Завжди знайдеться лідер і лох, який буде підкорятися.

15. VasMT

Щоби посадити, потрібно злапати. А це не так просто. Один мій знайомий податківець дуже тішився, що його колєгу взяли на хабарі в пару тисяч, але не змогли пришити, бо той не відкрив конверта, а просто кинув в бардачок машини.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

http://www.radiosvoboda.org/content/article/25224708.html

Ви дядку Василю тіко на форумі боретисі :haha:

17. Locke

Також знаю цікавий випадок у Львові десь 15-річної давності. Один чиновник, який не брав хабарів (таких дуже мало) навідріз відмовився вирішувати одну справу, яка була протизаконною. Тоді його вирішили підставити і дати йому хабар, щоби тут же впіймати і посадити. Якимось чином ця інформація до нього донеслася і він вирішив їх провчити. Коли ці люди зателефонували до нього з проханням про зустріч, він призначив їм конкретну годину. В цей час в нього в кабінеті було навстіж відчинене вікно, а біля вікна на вулиці чергував його брат з заведеним мотоциклом. Коли "прохач" зайшов, то відразу кинув йому на стіл товстий конверт. Тільки він відвернувся, як чиновник схопив конверт і викинув його у вікно, брат спіймав і газу.... В тій хвилині в кабінет забігають двоє співробітників СБУ і роблять "пред"яву", що щойно відбулася дача хабаря. Обшукали весь кабінет - звісно не знайшли нічого. Ледь не луснули від люті, особливо хабародавець, бо в конверті було 40 тисяч гривень. :)

• Подобається Подобається x 6
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Прям Робін Гуд...

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Хірургу в лікарні - хіба це хабар? Це винагорода - як правило не попередня, а по результатах, за майстерність. Життя врятують Вам безкоштовно, а за "глянець" не шкода доплатити.

20. pipie

pipie Well-Known Member

А якщо більше заплатити адвокату?
    Ну наприклад, Ви судіться зі мной.Правда на Вашому боці, а у мене досвідчений адвокат (дорогий). Суд буде судити по правді?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)