Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

це гасло, а яка стратегія?)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для того, щоб у нас держава стала правовою, перше, що треба зробити, це прийняти нову незалежну судову систему і ввести суд присяжних.

Бо який толк, коли я не дам хабаря гаїшнику, піду в суд, а суд присудить мені програш, бо тре наповнювати бюджет?

Здавалося б, що це неможливо, але вихід є: потрібно Україні ввійти в євросоюз, щоб будь-який європейський суд був легітимним на Україні і його рішення було б на рівні нашого - обовязкового до виконання.

Головне, щоб людина була переконана, що з ким би вона не судилася, прада буде на її стороні, а не хто більше заплатить. Коли запрацює така система, наші судді намагатимуться також судити чесно, бо залишаться без роботи.

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я шо стратег? :pardon:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

а як розірвати це коло?
    Дуже просто: державою повинні керувати люди до 35 років. Поміняти всіх на молодих. І коло буде розірване.
    Так робилося "японське чудо".

• Подобається Подобається x 2
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ще потрібно позбавити всіх корупціонерів права голосу, бо їх ж ціла армія, і всі вони будуть незадоволені новою владою...:dntknw:

6. Bambook

Bambook Persona non grata

Люстрація - наше все, згоден.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Білоруський гаїшник теж не візьме хабаря. Зупинивши машину за перевищення, білоруський даїшник виписав штраф. Але у водія "зайців" не було. Тільки доллари і трохи гривень. Діїшники відвезли порушника в найближче місто, де був обмінник, дочекались поки водій поміняє гроші, відвезли назад до машини, взяли штраф, виписали квитанцію і тільки після цього відпустили.

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Трапляється й таке... ДАІшник каже - "не можу взяти гроші, у нас сьогодні план по протоколах треба виконати". :)
    У таких випадках можна запропонувати, щоби ДАІшник оштрафував водія та пасажира як пішоходів за перехід вулиці у невстановленому місці. 2х51 або 2х85 грн. Тільки для цього потрібні паспорти або ксерокопії паспортів.

• Подобається Подобається x 1
  9. Bambook

Bambook Persona non grata

Ну от - бачимо прекрасний приклад. Нібито прихильник демократії та Європи, який вигадує, як би дати хабаря ДАІ-шнику, бо "йому так простіше". І захищає корупцію регулярно, не вперше принаймні.
    І при чому тут держава?

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я вже пояснював - ЧОМУ.
    Часто трапляються випадки, коли інформація про вчасно сплачені штрафи не доходила до адмінвідділу ДАІ і вони пропонували або шукати кінці в архівах, або платити вдруге через банк або...

ОЦІЙ владі я зайвої копійки не дам. Бо ЦЯ влада ніфіга мені корисного не робить і не зробить.
    Може чиновники наступного скликання заслужать на мою довіру - тоді буде інше ставлення до них.

Порядні люди охоче спонсорують Майдан, а не держчиновників.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

То явний офтоп, але раз зайшла така розмова то скажу...
    Десь 3-4 роки тому мене вштрафував даїшник, я подав в суд, і хоч був формально правий його програв, але я тому пі**у дуже вдячний, бо він мене так вкурвив шо я десь вів року день в день дивився ролики на сайті ДК і з того часу більше не заплатив їм ні копійки...Самоосвіта рулить)

• Подобається Подобається x 5
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

це гоаорить про що?
    про те, що корупцію легко подолати, якщо її не кришують зверху.

і нема чого кивати на простих громадян, мов самі винні...
    винні верхи, які зацікавлені у хабарях.

13. VasMT

Я вже давно забув, коли платив давайцям і через них державі. Дисципліна рулить.

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

15. VasMT

Мих, я не киваю. Я стверджую, що винні саме вони. Боря хабарює давайцю ,Ви - екологу чи пожежнику, я хірургу в лікарні... Пам'ятаєте Сміта? Він виправдовував хабарництво тим, що дуже стратився на медичну освіту дітям.
    Що таке корупція? Це намагання урвати те, що тобі не належить. Від сантехніка в жеку, до Президента країни.
    І хабарі - явище не нинішнє. І зникне не завтра...

---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:42 ----------

Може бути і 10, але на жовтому фоні.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Хабарі так, але в нас справа не в хабарях, а в тому що то державна система...Беруть всі, і всі знають що всі беруть, коли хтось починає поводитись не так на нього зразу є компромат бо він бере хабарі....

Тут для влади зразу дві вигоди, навіть три
    1.Непотрібно годувати своїх псів
    2.Вгору йде тіньовий бюджет
    3.Кожен чиновник підвішений за яйця і якщо що робить те що треба або сідає в тюрму.

Але я бачу тут прекрасну можливість для нової влади справді кардинально змінити ситуацію, от вам і причина для люстрації всіх чинуш поголовно.

17. VasMT

Люстрація нічого не дасть. Коли хтось починає рохповідати про боротьбу з корупцією, мене розриває регіт. Корупцію побороти неможливо.
    Ніде. У нас...

18. Locke

Locke невиправний реаліст

Можна, якщо ввести серйозні покарання починаючи від багаторічного ув"язнення аж до довічного чи смертної кари, як то є у Китаї. Але державі цього не потрібно, чиновники жили і житимуть за рахунок корупції, не важливо хто буде при владі. Хіба що запросити президентом на деякий час Августо Піночета, але пізно - він вже помер.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Докінця ні...але одне коли дають хабар за "додаткові послуги" а інше коли тупо створюють такі умови шо мусиш дати інакше тобі не зроблять того що зобов'язані зробити задурно...

20. VasMT

Хибна думка. З хабарництвом, чи то пак корупцією, боролись у всі часи. Від Адама і Єви. І всіма доступними методами. Від смертної кари, до штрафів і доганами в особовій справі. А вони живі дотепер.
    Дивіться, -
    - приниження учнями один одного в школі;
    - дідовщина в армії;
    - дідовщина, чи як там її звуть, серед студентів у вузах;
    - лохи, лошки, тормоза і тєрпіли в кожному колективі...
    Це все ланки одного ланцюга, який зветься корупцією.

---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

Боря дає хабар даїшнику, це додаткові послуги?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)