Євромайдан (2)

Discussion in 'Євромайдан' started by Locke, Dec 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Про цю Грузію вж говорено-переговорено... Не рівняйте чотиримільйону Грузію із сорокап'ятимільйонною Україною. У нас пенсіонерів на три Грузії... А їх годувати треба.

2. VasMT

продовження:

3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Де я сказала, що механізми будуть одні й ті ж? Я сказала, що можна було вплинути на людей, на їх менталітет. Це - найголовніше.
    Грузія провела реформи приблизно як Сингапур - напівавторитарним методом. Це найшвидший метод. Нам це не світить, чи не грозить. Ми, скоріш за все, будемо йти іншим шляхом. Шляхом Польші, наприклад.
    Ми, звісно, не поляки, нажаль. Але, якщо у грузин в голові щось змінилося, то і ми зможемо.

Ги-ги.Чим? Аб"єдкамі від корупції? Та ваші прахвєсіАнали скоро вкрадуть остаточно все. Країні потрібні реформи, аби було чим годувати пенсіонерів.

• Подобається Подобається x 1
  4. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Боже,Боже...задовбав демагог! Стільки букв!

http://www.youtube.com/watch?v=fcuL0XrMJkI

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тю... це все ще фігня... хабарі, ПДВ... німці...

Розкажу свій випадок.

Розмитнював я авто. Дав працівнику всі документи і пішов він у наше мрев. Оскільки автівка старша 8 років, перша реєстрація склала біля 64 000 грн. Мій працівник оплатив у касі, взяв квитанцію і здав всі документи з квитанцією на реєстрацію і видачу номерів, техпаспорта і т.д. Все отримав, як книжка пише. Рік, як авто експлуатував. І тут приходить з податкової: сплати 64 000 грн.
    Почав виясняти, виявилося, начальник мрев ділився з банком і платішки банк не проводив, а гроші вкінці кожного дня ділилися з начальником мрев. Ще дізнався, що відкрита про начальника справа і він засуджений, вина його визнана і ще дізнався, що чувак нахватав грошей, що в калькуляторі розрядності не вистарчає і дали чуваку умовно... мав чим ділитися. І що ви думаєте стається далі?

Гроші, що накрав мєнт поділилися між суддями, прокуратурою, слідчими а державі то тре платити і тепер політика суддів: всі вироки одинакові: стягнути гроші у всіх людей повторно, бо нема квитанції про оплату, а це списки людей на 12 сторінках мєлким почерком... І це через рік! І це при тому, що коню ясно, що якщо не дасиш платіжку про сплату, в ДАІ ніяких документів не отримаєш!

Оце і є державний рекет і хто винен? люди? А ви кажете німці...

• Подобається Подобається x 3
  6. Bambook

Bambook Persona non grata

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Повністю згідний з Михом. Говорити що всі проблеми від того що люди не хочуть платити податків це повна фігня...Навпаки чим більше ми платимо тим гірше, бо ті падлюки більше мають шо красти, і більше мають грошей на каральні органи.

• Подобається Подобається x 4
  8. Bambook

Ну що за примітивна демагогія... Співвідношення пенсіонерів до працездатного населення у Грузії ще більше, ніж в Україні.
    І ще мені чомусь здається, що ви яко власник бізнесу годуєте радше чиновників, аніж пенсіонерів. І я не лише про "неофіційне"...

9. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

і який висновок?
    або: що робити?

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Валити систему всіма доступними методами, не платити податків і не давати хабарів доти доки не "перетрахньом" ту всю банду.

11. VasMT

Я не являюсь власником бізнесу. Я пенсіонер. Тому нікого не годую, а годуюсь сам. Яко Боря...:mocking:
    Фігня. Медіанний вік грузинів в 10-му році склав 37.6 років, а українців 39,2. Це тільки віковий поділ, а ще Україна багата спецпенсіонерами. І хоча співвідношення пенсіонерів до працюючих у нас 1:1, а в Грузії 1:0,75, ми від них далеко не втікли. Це співвідношення Україна компенсує рівнем пенсіїї. Ми знаходимось на 70-му місці, а грузини аж на 89-му. Їхня мінімальна пенсія складає всього 91 доллар.

12. Bambook

---------- Додано в 11:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ----------

Ну так тоді й прямо кажіть, у чому проблема - зразу б про спецпенсіонерів казали. Годувати пенсіонерів і годувати спецпенсіонерів - трохи різна мотивація, нє?

• Подобається Подобається x 2
  13. pipie

pipie Well-Known Member

А я навіть не чув, щоб українець переїхавши кордон Німеччині, намагався дати хабар поліцейському.
    Чомусь переїхавши кордон, всі стають законослухняними? Чому?

14. Bambook

Тому що там ЗАКОН ДІЄ. Але їм ніхто цього не дав, як манну небесну, вони до того доросли!

---------- Додано в 11:50 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------

15. Locke

Locke невиправний реаліст

Це для вас можливо забагато букв, а в статті вказано що і як саме зробила Грузія, щоби вирватися з постсовкової країни до сучасної демократичної. І план їхній спрацював і нам би його взяти до відома, щоби не винаходити наново велосипед. Тут потрібні планомірні і послідовні дії по перетворенню України в європейську державу.
    А тільки кричати "Слава Україні - ворогам смерть" і більше нічого не робити в економічному і політичному плані - це горлопанство, від якого всіх вже нудить.
    Тому що поліцейський хабаря не візьмн і за спробу дати хабаря потрапиш до цюпи.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден!
    Мене найбільше добиває, коли чиновник каже: хочете перемін? почніть з себе! А сам, падлюка, не хоче починати з себе, бо йому жодних перемін непотрібно. А наші податки - це корито, до якого вся та нечисть хоче присмоктатися і до того ж безкарно.

17. pipie

pipie Well-Known Member

Самі доросли? Чи їх так Держава виховала?

---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:57 ----------

Може і нам так треба? Або краще умовляти, перевиховувати?

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Може тому що там поліцай не пробує тебе розвести, не перекручує вимог правил, не бикує як гопник, не зупиняє щоб понюхати, не задає дурних питань

---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

Я проти того щоб держава мене виховувала :bad: Хто вони такі? Держава це обслуга суспільства і кожного громадянина (і ідеалі :mocking:)

• Подобається Подобається x 3
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

а держава - це хто? це ті самі люди..

20. Bambook

Самі доросли і виховали державу, яка виховує наступні покоління, ще раз кажу, це замкнуте коло, перестаньте чекати на "доброго царя", він не з'явиться...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)