Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Леніни падають, як яблука в вересні. :)

Бердичів.

• Подобається Подобається x 6
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

може, тіко то так - маленьке збочення ...

4. Romko

Справжні фашисти у вас,в Миколаївщині...

• Подобається Подобається x 5
  5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Це повiдомлення пастрэл, за звичкою, звичайно "не помiтить" та проiгноруэ.)

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. Romko

На телеканалі 24 є цікава рубрика - "День в історії" з відеорядом революцій у Модові, Румунії, Грузії, Югославії, Киргізії, Чехословаччині і т.д., так от перше шо там робили - це захопл. держ установ (парламенту,генпрокуратури і т.д.) і о чудо - поліція відмовлялась виконувати накази керівництва.

Цегляна революція у Молдові
    Бульдозерна революція у Югославії
    Революція трянд в Грузії
    Революція в Румунії
    Празька весна в Чехословаччині

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Культура покірності, чиста правда.

9. Romko

10. kym

kym Well-Known Member

прочитайте дальше статті цього журналюги і побачите що це по замовленню влади... всі факти підігнанні і перекрученні.... акценти поставленні неправильно..... Так що ящо "курвамаць" то спочатку аналізуйте і не купляйтесь на дешевку

• Подобається Подобається x 2
  11. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

:good:
    Хоч далеко зараз,але вже беруть сумніви про Майдан...і про той комітет у Львові з провокаційністю і без "Свободи",як би там не було!
    Врешті зобачу...прочитаю і дізнаюся ще,хто організатор замовлень!
    :sorry:

12. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Теж про це подумав. Якщо б то було правдою, то вже всі ЗМІ облетіло б.

13. Romko

Та мені достатньо того,що мені розказують друзі,деякі з них на Майдані понад місяць.
    Так,що брехати можете таким ж як ви.
    Про проплаченість владою спитайте в тих,хто хоче виборів 2015.І закликає готуватись до них.
    І досить співати дифірамби тим,хто пнеться просити дозволу у вашого(наголошую!!!!),вашого призидента посидіти на золотій дючці.

14. Locke

Locke невиправний реаліст

Нічого дивного, просто люди у Львові вже розібралися що до чого і що собою являє Свобода, зокрема окремі її лідери

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ос Вам і причина "покірності". Скоріш за все - нащадок совкових пролєтаріїв. Нащадок козаків відстояв би свої права.

16. Yurko NOTOCO

Ну люди то розібралися,а вам(?)...вам ніяк не дійде!
    Не доходить і все...так зрозумів!:facepalm:

17. Locke

Мені якраз стало все зрозуміло з перших місяців їх депутатства. Вже навіть і багато їхніх фанатів у Львові зрозуміли. На наступних виборах Свобода у Львові навряд чи набере і половину тих голосів, які набрала на попередніх.
    Спілкуюся з людьми наживо, а не здалеку я Ви, і переважна більшість знайомих жалкують, що голосували за Свободу. Просто Ви, Юрку, далеко і не маєте змоги безпосередньо все бачити на свої очі. Іхня поведінка тут нічим не краща, ніж регіоналів на сході. І мені прикро, бо колись повірив в них, а тепер відчуваю розчарування.

• Подобається Подобається x 4
  18. kym

kym Well-Known Member

поки що владну брехню розповсюджуєте Ви, я прошу аналізувати і не куплятись на замовні статті....Свобода не свята, але там 90% нормальних людей

19. Yurko NOTOCO

Та не так...не так!
    Ви забуваєте історичні факти боротьби подібних до "Свободи" і... Наганяєте пустого і дурного страху на Фаріон,на Леоніва...камуфлюєте і провокуєте майданівців своїми встряваннями в ситуацію...А Львів же ж є вже не совєтський,не польский,не європейський ще,як і його цінна історична нерухомість,про яку всі(в тім числі і Ви) страшно переживають!
    То Ви забембаний мріями,не виїзджаючи нікуди зі Львова і є далекі від суті того,що діється в Дрогобичі,Самборі,Франківську,Тернополі...по всій Галичині!
    То звідтіля люди підтримують і ПІДТРИМАЮТЬ "Свободу" і цільність України,а чи то Галичини,в разі потреби...а не Ви,з Бамбуком і Ромком,чи ще з кимось з десятки бажаючих управляти нині закомуфльованою ситуацією!
    Так не є і...появу та існування реальної " Свободи" слід поважати!
    А чи Ірина Фаріон така,як Леон Троцькийю,то якось Нарід розбереться сам,без поспішного обпльовування!
    Знаєм в чиїх то інтересах обплювати,обізвати,одурити!
    Честь маю це повісти так,щоб зрозуміли!
    Галичани поза Львовом це і так добре розуміють...будь-то в Франківську,Тернополі, Лондоні,Італії,США чи Канаді!
    :hi:

20. Locke

Реальна Свобода дуже відрізняється від того, що вони декларують. Може не вся партія, але її місцеві ватажки то точно.
    Народ вже потихеньку розбирається і без всякого обпльовування зі сторони, а по їхніх реальних ділах і вчинках.
    А ви звідки знаєте що діється в цих містах?
    Що діється в Дрогобичі і Тернополі добре знаю, часто там буваю бо маю там родичів і знайомих. Ще пів року тому вони б очі видряпали, якби хтось сказав хоч одне криве слово про Свободу, а тепер плюються і кажуть що ніколи за них більше не голосуватимуть. Я маю на увазі реально думаючих і аналізуючих людей, а не безмозглих зомбі. Отак то.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)