Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нє поймут-с. Пєрєвєсті нада би!

• Подобається Подобається x 3
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Roman Nabozhniak

Моя вчорашня нічна промова на ‪#‎Євромайдан‬ Я провокатор Банкової. Я проект Льовочкіна, і я той, хто зливає Майдан. Я не ночую на Майдані в наметі, не кричу "Смерть ворогам" у відповідь на "Слава нації". Я критикую опозиційних політиків включно з лідерами у публічній та приватній дискусіях. Лише за це значна кількість людей має право криками "Ганьба!" вигнати мене зі сцени та більше ніколи не пропускати сюди. Але той, хто докладе зусилля, щоб зробити крок в сторону, і подивиться на мене трохи під іншим кутом, побачить: Я вийшов на Майдан у першу ж ніч - 21 листопада і щовечора стояв там допізна. Я був першим студентським інформаційним центром на Майдані, коли на шматку каремата сидів біля Головпоштамту і записував перших волонтерів усвоєму ноутбуці. Тоді у нас не було ні наметів, ні їжі, ні обігріву. Я вів колону студентів до МінОсвіти, які вимагали від Суліми наказу про припинення репресій щодо студентів, які підтримували Євромайдан так чи інакше. Я відгріб від Беркута, стоячи на барикаді біля Профспілок 11 грудня, коли приїхав на Майдан з Виноградаря о 4 ранку. Я приходжу вночі виступати, щоби підтримати вас, що несуть нічну варту на Майдані. Так, напевно саме я зливаю Майдан. Вирішувати кожному з вас. Звертаюся до кожного із закликом думати самостійно. Аналізувати все, що лунає зі сцени, що показують по телебаченню, що пишуть у газетах. Тому що мозок - це та наша зброя, проти якої не працюють кийки. Це зброя, якою не володіє наша влада. Завершу цей виступ дещо перефразованими словами Махатми Ганді: "Спочатку вони нас не помічають Потім вони з нас сміються Потім вони з нами борються, А потім ми перемагаємо." Слава вам! ну і тут "Молодець", "Ура" і все такоє.

• Подобається Подобається x 4
  3. Gron

Gron тафгай

А що ми у цієй суперпупер держави купуємо ?
    Ну крім газу.
    Катерпілєри, Боінги, Ауді, може числові верстати чи вінду з еплами ?
    А може лівайси чи армані, шоколад чи банани, кампери або зерно ?
    Газ потрібен фірташам та бойкам.
    Ну ще путену та папє.
    За ці гроші ми його в тетрапаках можемо в німеччині чи ногвегії купувати та літаком возити.

• Подобається Подобається x 8
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Ігор Ви мене дещо дивуєте... нащо питати те на що Гугля відпвість, причому виключно, оно за 2012 рік ..
    звичайно є свої "але" втім в цілому ситуацію Ви бачите ...

5. Gron

Gron тафгай

А газ Гугля враховує ?

• Подобається Подобається x 1
  6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

бачив деякі російські продукти: соуси, бухло :bad:...
    а що ще везуть сюди?

7. artobstrel

їжака голою сракою - лячно ...

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

ну добре, з повагою до панства, буду представником Гугля ....

---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ----------

ну я ж не кажу що воно то усе "блогоухає" , звичайно є і гімно ... але соуси та т.і. то скоріш за все "лавочна торгівля"

8. Gron

Gron тафгай

Тобто все що сюди рф поставляє можливо купити будь де вищої якості і не факт що не дешевше ( про откати не будемо)
    А наше продати в ЄС.
    Міф про економічну залежність потрібен нєрадівим господарникам, владі та їх сматрящім.
    Розірвавши економічні стосунки з рф це означає зробити стрибок у світле майбутнє.
    Поляки та прибалти можуть підтвердити.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якщо пуцькін ризикне ввести сюди свої зачухані війська,під ними земля буде горіти.
    І в Миколаєві теж.
    Я не сумніваюсь.

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

як на мене -- дивно виглядає оте “від’ємне сальдо”
    газ і нафта -- то до фірташа сотоваріщі
    та й без цих імпортованих продуктів теж прекрасно можна обійтися: соуси з емульгаторами, жусачки, зубні пасти, “плакучая іва” і ти ди, “альонушка” тощо -- не помітив, щоб у нас хтось це регулярно купляє.
    або цифри дуті, або чогось не розумію.

11. artobstrel

може так, хз, тре це вивчати і діяти відповідно до вивченого ...

хз, я так категорично не впевнений ... і такого сценарію не хців би бачити ...

---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:23 ----------

можете власно поцікавитись у відкритих джерелах ... спиратися на "я не помітив" у державному товароберті ... ви скільки проданих вагонів або фосфатів бачили? так що не торгують ?

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Жигулі :bad:

13. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Повно. Хімія і косметика. Кави повно. Дивіться за кодом 460.

Варто завжди (!) знаходити правдивого виробника, який обов'язково вказаний всюди. Недавно купляв ліки від алергії. Фрібриз був лише. Великобританія. Ніби. А в самій інструкції, в самому кінці дрібним шрифтом:
    Виробник. Мадрас Фармасьютікалс, Iндія
    Хайтек Фармасьютікалз Приват Лімітед, Індія
    Заявник. Мілі Хелскере Лімітед, Великобританія.
    Хай Пойнт
    Томас Стріт
    Тонтон
    Сомерсет ТА 2 6НВ

Так само, автохімія Hi-Gear, швидше російська, ніж американська.

Тобто, індійці, китайці, росіяни - відкривають офіси в Європі чи Америці, реєструють там ТМ чи навіть десь поряд пакують чи що там і вже маєш виробника "Німеччина".
    Так і з рештою. По при "Великобританії" і т.п. - варто шукати реального виробника. Скажімо, Колгейт та Бленд а Мед - 80% Росія і Китай.

14. Gron

Gron тафгай

Ви ж самі навели цифри.
    ГАз нафту відкидаємо.
    Лади теж, бо з нормальними інвестиційними законами ми фольксвагени за тиж гроші сами будем збирати на новому підприємстві, як до ЄС потрапимо.
    Котли, електрику більш сучасну де завгодно знайдемо, ну метал в тих упирів може дешевше вийде за європейський, але якщо в ЄС вступимо то не впевнен.
    В сухому залишку залишається фірташ з групою депутатів які без грошей залишаться ну і х з ними.

• Подобається Подобається x 3
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

От тіко не треба таку міну робити... Моя старушенція ще ого-го. Тільки що з вечері приєхала і мене привезла.

16. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

На побутовому рівні - точно! Подивитись, хоча б французький Ашан. Є "ашанівські" фірмові товари з Франції, Німеччини, Польщі. Є і наші товари, українські. Ціни - адекватні. Купляй, що хочеш.
    І так - всюди в ЄС. Як "європейські" товари з інших країн (Англія, Німеччина, Греція, Болгарія...), так і місцеві. Причому, я вже колись писав, місцеві на привілейованому становищі.

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Лячно кому? Турецькому султану? Турки чітко розуміли, хто такі українці і які вони воїни. Вепси не розуміють того досі.

18. artobstrel

краще жигулі ніж болт ... бо за ті гроші нічого путнього не купити ...

ви теж не розумієте - нічого, живете собі

19. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 2
  20. artobstrel

а так маєш здобуток такий що ніц собі не можеш іншого купити, собсно про що це я ... жигуль теж не можеш ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)