Євромайдан (2)

Discussion in 'Євромайдан' started by Locke, Dec 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

І лінк на наше улюблене дивись.інфо;) Кажуть люди у ФБ, що то фейк. Власне, почитала ту статтю - імхо, Руслана так би не відповіла Фаріонші.

• Подобається Подобається x 1
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Нормуль. Шкода, що так не відповіла.

3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

4. Bambook

Bambook Persona non grata

Un.Known, ви б ще в катренах Юрка пошукали інформацію. Дивись Інфо - це інформаційний смітник, дезінформація на дезінформації. Я навіть не сумніваюся, що це фейк.

Наскільки мені відомо з наближених до Руслани джерел, вона, побачивши той виступ Фаріон, відреагувала коротко "На хворих не ображаються" і попросила більше її такими дурницями не турбувати. Утім, достовірності не гарантую.

5. Un.Known

Bambook, я вже декілька раз писала, що ця тема - своєрідний дайджест, через рік чи п’ять буде безцінною, бо буде збережено хронологію подій, фото, демотиватори, жарти, критику, фейки ітд. Бо в стрічках фейсбуку порпатись ніхто не буде.

6. coolzak

coolzak Well-Known Member

То все файно але в чинному кримінальному законодавстві є стаття де за створення незаконних воєнізованих формувань дають строк.Парубій має недоторканість а решта?Думаєте їх на олівець не взяли?

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А яка альтернатива? Здатись на милість бандитів, тітушок? Врешті-решт якщо це революція то вона повинна якимось чином себе захищати.
    І якщо загони самооборони порушують закони, то банда з зеком їх давно мають в одному місці, так що вони давно себе поставили поза законом.

• Подобається Подобається x 2
  8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

та яка - сісти ... тому ні яких формувань, так - стихійне скупчення громадян ...

9. coolzak

coolzak Well-Known Member

Якщо будуть чекати 2015 і виборів як Яценюк сказав то всіх потрохи передусять хто записався в загони самооборони як тільки за межі Майдану вийдуть.

10. artobstrel

а шо ще? я так думаю, десь 85% Януковіч не подобається, але 70% проти відкритого протистояння ....

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Поки не буде гідної альтернативи, Україна приречена на ПР і Януковича. А щодо цих т.з. загонів, то радянська "Зарніца " була більш дієздатна.
    Як позбутись майдану?
    Три чуваки з яйцями влаштовують два вибухи і підпал... І все... Швидка, міліція, надзвичайники, СБУ, пожежники... Автоматично голос обшчєствєнності починає громовіщати... Основна вимога - не зачепити крикунів- політиків.
    Тому передайте Парубію най нє дрємліт.

• Подобається Подобається x 4
  12. Un.Known

13. VasMT

Не читаємо. Пишемо.
    Я вже приклався.

14. artobstrel

Задорнов казав не про всіх українців - а про тих українців, хто звинувачує Росію в усіх своїх бідах і хто майданить чи то вся Україна?
    якщо б сказав "усі українці - "єврохохли" - питань нема а так ... "хохлосрач" ....

15. VasMT

Позволю себе не согласиться с Артемом. Если чувак позиционирует себя с гласом российского народа, то тем более негоже употреблять такого рода выражения.
    Да и врет он. Ему до "евроклычка ", как до Киева раком. Вот Вы верите в то, что у него украинская пенка, раз ею невозможно бриться? Или что он жрет конфеты, которые невозможно есть?.Я не верю.

16. artobstrel

это с какого такого лешего он так себя позиционирует? он что посол? официальный речник кремля? он сатирик ... за пенку и конхфеты - хаптьфу ему конечно на плешь, за Кличка - 100% прав ...

17. Gron

Gron тафгай

А хто винуватий ?
    Поперще ми сами.
    А подруге ?
    Хто тричі поздоровляв овоча у 2004, хто веде інформаційну та економічну війну проти України, хто розводить на газових схемах уряд за урядом, хто протистоїть НАТО та ЄС, хто дає глазьєву премії, гроші режиму який дістав всіх ???
    Хто?
    ЄС, США, Північна Корея ?
    Це ворожа держава і з нею треба поводитись як зі справжнім ворогом жорстко, якщо влада сцить то повинні пересічні громадяни показати фак ворогу зовнішньому та внутрішньому.
    Найсмініше, що заради того щоб довести що рф - ворог, так нелюбий Ющ зробив втричі меньше ніж овоч.

• Подобається Подобається x 6
  18. Чи ворожа то держава,
    Нова, чиста чи іржава,
    Нам своє робить:
    Наступил уже святвечер,
    Надо всем зажечь нам свечи
    И поклоны бить.

19. artobstrel

як хто? самі ...

отож ...

якого ми обрали,

нє, відстоює свої інтереси,

угу - стронг! це звичайна держава, з якою ми співпрацюємо та у значній мірі залежимо, не тре їх вважати ворогами, як і не тре їх вважати - друзями, вони як і будь яка нормальна країна собі на умі ...

ну за це - будь-ласка, за конхфети, за сир, за газ - але ж не за голодомор і т.і ...

чому ж з ворогом мне припинити будь які стосунки? відповідь проста - бо настане повний і остаточний (полск.) - пшездець ...

не кажу що тре обійматися, але треба шукати можливість не залежити від РФ ...
    ось - навіть наведу дуже влучно ...

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я його не вибирав.
    Не люблю ссучених- стукачів.

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

Є можливість.

• Подобається Подобається x 3
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)