Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ет, як швиденько діагноз чоловіку поставила, хоча знає про нього лише пару букв з нікнейму.)
    В свої роки мала би вже хоча б знати, що людина, яка в дорослому віці на переїзд в чуже суспільство відважилась і життя практично з початку збудувала, песимістом бути не може по замовчуванню.

• Подобається Подобається x 3
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

але й патріотом назвати неможна, нє?

моя хата скраю, нікому не мішаю...

3. Samojlovu4

Хто би казав мих, ви мало що знаєте про патріотизм, і ще менше - про діяльність діаспори. В діаспорі набагато частіше патріотів зустрінеш, ніж наших горе-поцріотів, але кому я то повідаю, я вас прошу.

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Чого ж неправильно? Ви особисто не маєте можливості спілкуватися з українською молоддю і не можете адекватно оцінити їхній потенціал. Але, (у свої роки:) ги-ги) вже навісили на них ярлик пропащого покоління. А це - неправильно. У нас гарна молодь. Я пишаюся нею.

5. Gron

Gron тафгай

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Діаспора то ті хто виїхав в 1940-1950 рятуючись від репресій, а ти заробітчанин як і міліони інших...Нема чого стидатися, але і хвалитись нема чим дядько ...;)

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мих, а це песимізм чи реальність? В мене з самого ранку йде проливний дощ. Хотів би хоч 15 хв пройтись, але не можу. Це песимізм? Думаю, реальність. Невже ви думаєте, що коли Самойлович назве донбас українцями, він стане більш патріотом? Ну всі ж ми бачимо які вони українці, бачимо їхнього президента, їхній уряд, їхню поведінку, їхню реакцію на все українське. Ви хоч бачили ОДНОГО демократа якого вони вибрали до парламенту?
    А останній, якщо не помиляюсь, молодий Левченко, так той всіх переплюнув в українофобії. Молодий!!! То про що тут говорити?

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

А в вас є поняття про життя інше ніж накопичення бабла? Може в людей є інші цінності. Свобода, наприклад. Небажання бачити керівником країни неграмотного зека? Шанс отримати кваліфіковану медичну допомогу чи освіту для дітей? При першому бажанні кудись поїхати купити в інтернеті квиток на літак. Без віз.
    Я не заробітчанин. Працюючи в СССР я матеріально був забезпечений не гірше ніж зараз.

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Виборці Донбасу становлять 10% від всіх виборців країни і нікого особисто вони президентом обрати не могли.

Виборів у Донбасі немає взагалі. Провина людей у тому, що не захищають свій вибір.
    Якщо ви не читали про виборчий округ лЕвченка і як там проходили так звані "вибори", то краще про це не говорити. При 30% явці намалювали 70% і 80% собі коханим. Із погрозами і побиттям тих, хто осмілився слово проти сказати.
    Я Вам про це вже вкотре кажу.

• Подобається Подобається x 1
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тобто в нас тут таких цінностей нема о_О Тим більше шо Ви виїхали ше до зека якщо не помиляюсь ))

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ----------

Хто чув шо сі стало з тим чуваком який виліз на йолку з прапором ПР і боявся злазити...Вроді навіть пожарка приїздила........Хто в курсі?

10. Samojlovu4

Вуйку, тобі бракує грунтовних знать, погугли для інтересу про хвилі еміграції, і не зупинись на одній вікіпедії, присвяти трохи часу, пожертвуй клятим наркотиком хворумом і почитай також інші статті, репресії-не репресії, заробітки-не заробітки - дізнаєшся багато цікавого. Ти не такий вже і глупий, підростеш - знадобиться.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 8
  12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не ображайте москалів ....

13. Samojlovu4

Ладно, в комплімент не в"їхали - не біда.)
    Але про еміграцію поцікавтесь, не на ту частину повідомлення уваги звернули.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

В травні,1986-го року мене призвали до совєцької армії.
    Пригадую,прощаючись,ми з татом піднялись на Високий замок і,впівголоса заспівали "Ще не вмерла".
    Казав тато:
    -Щоб ти не забував,якого ти роду.
    А вже у 88-му,ми,на повний голос співали це у Львові.
    Так,тут ми знали,що це Гімн України.знали,якою кров"ю Україна оплатила право співати цю пісню відкрито.
    Совєцька система,змімікрувавши,чуть не споганила цю святу річ,як і герб.як і прапор,бо що може бути огиднішим за совєцького партійного чинушу,що співає Гімн України під жовто-синім стягом?
    І дякую Богу,що,аж на 22-му році незалежності,сотні тисяч українців,в серці України - Києві,відкрито,не за вказівкою чинуш,а від усього серця співають
    -Ще не вмерла України ні слава,ні воля...
    Нарешті,можна з впевненістю сказати - Українська Держава - Є.

http://youtu.be/qWXRtQG5V_4

• Подобається Подобається x 12
  15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Зараз ходять інтернетом думки що потрібно Українську Державу "перезаснувати" так щоб влада формувалась з низу від народу, а не з гори...

• Подобається Подобається x 4
  16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Дякую за пост. Зворушливо до сліз. Низький Вам уклін.

• Подобається Подобається x 2
  17. avatarwin

Дійсно тут нема чого оповідати про діаспору, а просто приїхати до неї в гості і поспілкуватися і ви самі почуєте які вони потріоти. Найбільше компактної діаспори у східних регіонах США де можна поспілкуватися і почути її думку це штати Нью-Йорк, НЬю -джерсі і Пенсільванія. В Нью-Джерсі це такі міста як Passaic, Trenton, Linden і багато інших, а також на великі свята в церкві СВ. Юра на 7вулиці між 2 і 3 авеню в Манхеттені де вони приїзжають на свята , де досить цікаво і гарно. Що до патріотизму то все залежить від часу проживання людини в США , статусу, і положення в суспільстві. Чомусь потріотизм утих що проживають офіційно в країні частково відрізняється від тих що проживають нелегально. А ще можете поїхати на свято Союзівки, де збирається багато людей з діаспори і там поспілкуватися. . І тільки тоді Ви зможете зрозуміти їх патриотизм , і в чому він полягає.У більшості випадків ті що приїхали сюди у дорослому віці , з їхнім совковим мінталітетом, то такими і залишилися.. В основному це ідейні борці за грошові знаки любими шляхами. А саме більше мені подобається їхня щирість що до різних видів матеріальної допомоги, .Вони стараються так все організувати що їм це нічого не коштувало , а якщо і буде коштувати то можна було списати з налогів.І усякий хлам гнати в Україну. І взагалі я і так тут Вам забагато нарозказувала . Навіщо вам того всьго. Меньше знаєш краще спиш.І трендіти це не мішки носити. З НОВИМ РОКОМ, УСІХ БЛАГ І ЗДОРОВЯ,!

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 8
  19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Номер бімба

galaxy SIII

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

От тільки коли зек піде номер якби не актуальний стане :mocking:

Статус теми: