Євромайдан (2)

Discussion in 'Євромайдан' started by Locke, Dec 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви бачите інший шлях? Як на мене його немає. Европа 300 років йшла до сталого громадянського суспільства.
    Сподіваюсь, що сьогодні для цього нам потрібно буде набагато менше.

3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

З цього інтерв'ю добре видно, скільки сала за шкуру влади залила пані Чорновіл:
    http://politika.eizvestia.com/full/...t-goryachie-golovy-esli-oni-hotyat-pokalechit

---------- Додано в 09:36 ---------- Попередній допис був написаний в 09:35 ----------

Якщо скористаємось набутим досвідом, а не будемо вигадувати власний чучхе-шлях.

• Подобається Подобається x 3
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Брехня.

За версією міліції, хуліганка Тетяна, яку, за її малярства на шляхах, була відомо усім хуліганам Києва та області. По іх версії, Тетяна вирвалася з підвалу на Майдані, де її тримали, прикуту до батареї опалення, вилетіла на дорогу і почала всіх трощити, при цьому всьому усім показувала « фак», сміючись ідіотським сміхом. Ну, а хлопчики, яких вона образила, вирішили її трохи покарати. Але чомусь чужою автівкою. Ну трохи перестаралися, але ми їх покараємо. Дуже суворо і по всій строгості закону. Адже як відомо, у нас закон, один для всіх. Гривень по сто штрафу дамо, як тим, які облили зеленкою Луценко. Та ще и присудимо видшкодування всіх пошкоджень на Порше, хулиганці Тетяні, як виноватцю ціеї події.

• Подобається Подобається x 4
  5. Forpost

Forpost Стоїк

з цього місця детальніше будь -ласка для тих хто в танку

6. Romko

Роман Шрайк
    вчера г-н медведчук сказал, что он умеет воевать и типа как объявляет войну майдану.
    я верю. более того, уверен, что эту войну г-н медведчук давно ведет.

вспоминаем попытку штурма администрации президента 1 декабря.
    когда петр порошенко пытается остановить штурмовиков, ему кричат: "на-***! на-***! на-***!"
    не сильно похоже на "слава героям" или "смерть ворогам", правда?
    а потом становится еще интереснее. идет кричалка "а ну-ка давай-ка уебывай отсюда!"
    можно погуглить и легко выяснить вторую часть этой кричалки: "россия для русских! москва для москвичей!"

такие кричалки в ходу на русском марше в москве, но никак не в киеве. "остальное додумайте сами"(с)

видео с банковой: http://youtu.be/jpY_T0F-vGA
    видео с русского марша в москве: http://youtu.be/swdcH2J2H_E?t=24s

• Подобається Подобається x 6
  7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ще мене цікавить, чи підтвердяться підозри, що це російські силовики, одягнені Беркутом, били студентів?

• Подобається Подобається x 2
  8. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

це цілком ймовірно
    до цих пір "розслідування" не змогло вияснити, що це був за Беркут, чи кримський, чи якийсь черкаський, чи ше якийсь. Я розумію проблему ідентифікувати конкретного космонавта, але не розумію проблему ідентифікувати цілий підрозділ! З цим явно щось не чисто

• Подобається Подобається x 9
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

MARTINI, Ви не боїтеся під домашній арешт попасти за "паплюження державних символів" :)))

Колєга розказував, його начальник, в минулому ярий ПРаст після першого Віче, зняв портрет Яника і поставив в туалеті догори ногами, але тепер вже переставив нормально, але ше таки в туалеті тримає...Незнає бідака куда вітер подує :)))

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Зважуючи на те, що в Україні намагалися розіграти білоруський (Площа в Мінську) та російський (Болотна в Москві) сценарій, то це дуже вирогідно. Гебня забула тільки, що українці - це не росіяни.
    Тим більш, що була інформація, що ті, хто били студентів, говорили з російським акцентом, били, як ворогів і казали, що навчать розмовляти по-російськи. Правдива чи ні, не знаю, але інфа була.
    Ну і, знаючи методи ординців, у це віриться аж бігом. Наприклад, щоби розстріляти нефтяників Жанозену, завезли білоруських силовиків, яким не шкода було чужих.

• Подобається Подобається x 6
  11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так ж впізнали вроді пару мордяк, ходили фотки інтернетом. Начальник київського Беркута, і ше якийсь горил теж київський...

---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:23 ----------

Во туйво

• Подобається Подобається x 4
  12. Bambook

Bambook Persona non grata

На жаль, деколи насправді все простіше, ніж здається, і не вписується в жодні логічні побудови.
    Політики дуже часто поводяться як звичайні бариги чи хулігани, діючи не за принципом "так вигідно", а за принципом "бо я так сказав", реагуючи на рівні інстинктів, а не на рівні логіки.
    І Янукович за такими нелогічними, емоційними діями - один із лідерів.

---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ----------

Типова кричалка ультрасів "Спартака" (в Україні з ними дружбанять ультра Чорноморця, Металурга Запоріжжя і Металіста (останні, своєю чергою, дружать з гопніками Допи і Гепи), за проукраїнськими ультрасами Динамо-Дніпра-Карпат-Зорі такого не помічено.

---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:50 ----------

Крім того, врахуйте, що серед радників Яника є люди, які дбають зовсім не за його інтереси.

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Коллєктів, якщо "київський Беркут", так то зовсім не значить, що його особовий склад з корінних киян та уроженців області. Сто пудів, шо костяк давно привезений в Київ з відповідних регіонів.
    Я дуже добре пам'ятаю, а усім тут нагадую, що під час Майдану-2004 на TV-каналах промайнула хроніка, де були зняті привезені з Донецька сотні молодих качків в спортивному одязі, яких тоді поселили по різним київським базам відпочинку.
    І ви наївно думаєте, що за цілих сім років після тих подій нічого не змінилось в київських силових структурах? Ото б Янукович з цілою армією "донецьких" перебрався на ПМЖ в столицю, понабудували собі зАмків і таке інше, і залишили себе та свою маєтність без відданої їм охорони? :haha:

14. Romko

Його нагородили за подвиг.

15. Мікі

Мікі Well-Known Member

Се-е-р, от я ніколи не висталяю свою думку про радників, наприклад, галицької влади, бо тут є валим галичан, які на кілька корпусів вперед мене знають про те краще.
    І виходячи з цього, як донеччанин, скажу таке: у зони є пахан, якому віддана абсолютна вся і влада і весь общак. Що, невже за роки цієї влади в тому не впевнились? Дисципліна у них досі майже залізна. Однстайні рішення при голосуванні теж забулися?
    Хто тіко трохи зі строю випхнеться, що з ним бува? Кушнарьов, та інші, шо, начисто забулися?

16. Bambook

Bambook Persona non grata

Туйкаво легонько є:

https://www.facebook.com/groups/469757899810144/

Туйкаво більше:
    http://skoty.info/

і ще один сайт видів, як згадаю, то допишу.

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

Думаю, з Путіним і його "трансляторами" таке, як з Кушнарьовим, не станеться. Пупець в Овоча розвяжеться.

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

Матч Металіст-Карпати :)

• Подобається Подобається x 1
  18. ricardo

ricardo Well-Known Member

Ви що, не слухали переговори беркутівців, викладені в інтернет? Явно не кримчани, тим більш не московити. А "наші" хахли-янучари.

19. Gron

Gron тафгай

Да які нафіг московити.
    Теж мені супер-пупер операція.
    Хтось собі уявляє наслідки які виникнуть як вспливе інфа про росслід, які козирі отримує Захід, московити всі тварини, но тут вони ніяким боком.

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дивує шо 90% україномовні...Якби то був львівський беркут я б зрозумів, але в київському в таке щось слабо віриться....

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)