Євромайдан (2)

Discussion in 'Євромайдан' started by Locke, Dec 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Знаю, що воно дурне та щей з психікою... Але хіба що зек на колінах, офіційно попросить.
    Холодна війна Заходу проти Путіна, здається, вернулась до масштабу часів Брежнєва. Його почала ненавидіти навіть Меркель.

• Подобається Подобається x 1
  2. Gron

Gron тафгай

Да мені рф війська до дупи.
    Я їм ціну знаю.
    А ми занадто великі і важливи, щоб воно сюди встромилось.
    Це буде крах навіть не наш, а всій рашкі.
    Мене більш внутрішня "вертікаль" лякає.

• Подобається Подобається x 2
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

сто пудофф ...

---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

треба ми їм ...

4. Gron

Gron тафгай

Треба.
    Але сцикотно.
    Вони вкладали/ вкладають величезніши гроші на війну з нами, агенти в раді, генштабі, інет та тб війна, вибори, підтримка маркових та кримських ублюдків, якби не потрібні були, вже в НАТО та ЄС були, а "сім'я" в Ставропол'є жила, а азіров в Сиктивкарі.

• Подобається Подобається x 3
  5. artobstrel

ну так і нам Москва треба ... як в анекдоті - "а там я посаджу огіркииииии .... "

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

7. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Варто постояти і в лісі, то тут то там: нехай стервоптиці переходять до пасивного стояння і біганини, щоби відволікти від побиття людей у під'їздах.
    http://gazeta.ua/articles/politics/_bilogo-prapora-ya-poki-ne-bachu-orobec/534613

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я писала про становлення громадянського суспільства в Україні. Що набагато важливіше за любого супер-пупер лідера. До чого тут побиття Чорновол?

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ----------

Ну от і чергове підтвердження, що це влада:
    http://novosti.dn.ua/details/215771/

• Подобається Подобається x 4
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Програма Шустер Live у такому форматі, в якому існувала, якийсь час на Інтері виходити не буде

Про це в ефірі Hromadske TV заявив ведучий Савік Шустер.

"Програма може бути Шустер Live, Шустер Dead – це не важливо, важливий контент. У такому форматі, в якому вона існувала, вона якийсь проміжок часу виходити не буде. Бо у нас в студії - громадянська війна. Це неправильно", - заявив він.

За його словами, "після того, що сталося з Тетяною (Чорновол)... уже немає простору для діалогу .... Всім зрозуміло , що це не могло бути випадково".

На питання, чи буде виходити програма в січні , він зазначив: "Не знаю".

10. Romko

Олексій Гетьман
    Нюанс. Когда мы отодвигали машины ГАИ с дороги на Межигір'я менты сами, не сговариваясь, - поставили свои авто на нейтральную передачу. Мелочь? Отнюдь. Они с самого начала, как мы только подъехали, вели себя достаточно дружелюбно что ли. Как бы ждали, когда нас соберется побольше и мы их отодвинем. Я сказал одному менту тихонько, чтоб никто не слышал: "Работу потерять боишься? Спасибо, что хоть ведешь себя не по-хамски:. Он, еле-еле слышно, не шевеля губами, ответил: "Спасибо, что понимаете. Достало все это бл...дь..." А это значит, что силовики, хоть еще и не перешли на нашу сторону, но уже поставили передачу на "нейтраль". А это значит, что Яныку и Ко - капец. Вот такой нюанс.

• Подобається Подобається x 11
  11. Bambook

Bambook Persona non grata

12. Romko

Відставка хруня має йти першим пунктом.

13. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Потрібен легенький поштовх... щоб лавина покотилася...

15. Niandi

Niandi Well-Known Member

Логіку можна шукати в поведінці розумних людей. В нас на чолі держави дебіли, злодії, а дехто і того гірше. Будь-який психолог вам скаже, що поведінку дурня спрогнозувати неможливо. А наш верховний жрець з інтелектом не дружить.

---------- Додано в 00:56 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ----------

Це дурня. Якщо йти на такі кроки, то вигідніше замовити Азарова, Клюєва чи якого оборзівшого суддю. Піде поштовх і піде ланцюгова реакція. І не треба журналістів бити.

---------- Додано в 01:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:56 ----------

Не гризіться - знайдеться банда інша. І її будемо мінять. І будем їх міняти, як памперси. Будуть мати мотивацію не гадити якнайдовше.

---------- Додано в 01:27 ---------- Попередній допис був написаний в 01:23 ----------

Цитата:
    Цитата Pedro [​IMG]
    До речі, що там в вас в Донецьку був за мітинг сьогодні який хтось закидав яйцями?
    Я від Донецького форуму в трансі. Там перли, самі перли.

• Подобається Подобається x 2
  16. Romko

Золоті слова.
    Як казав нині один,то всього лиш абарзєвша прислуга.

17. Vedun

Vedun Well-Known Member

Заліз на Донецький форум, будем тролити і хай там піною зійдуть )

18. artobstrel

ну не на стікі ...
    киньте ссилос - зазирім ...

---------- Додано в 07:07 ---------- Попередній допис був написаний в 07:06 ----------

ось і я за це ...

---------- Додано в 07:09 ---------- Попередній допис був написаний в 07:07 ----------

не треба, але Черновол наразі Янковичу світле сонечко Віті Хфедоровічу ну не тіко що геть не треба, так ще й вкрай небезпечно, я не вірю що то воно, тобто він, кумпадасто протентус (тарб.) "шукай кому вигідно"

---------- Додано в 07:12 ---------- Попередній допис був написаний в 07:09 ----------

у нього не та посада, щоб не розуміти, не він так радники, криша - усе добре розуміють ...

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Погоджуюсь. Але краще там, де не чекають, де на людей не буде чекати приготовлене військо.

Та до того, що поки громадянське суспільство "становиться" таким шляхом, як є, страждають найбільше ті, хто найбільше для його становлення робить.

І взагалі, Ви чомусь про супер-пупер лідера, а я взагалі не про нього.

20. Romko

Україна визначилась з європейським вибором.
    І зима в нас тепер,як в Італії,чи Іспанії.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)