Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Музика Євромайдану: Час дати відсіч!

http://youtu.be/ofAU6oXfiEo

• Подобається Подобається x 2
  2. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  3. Gron

Gron тафгай

Треба заорганізувати вседержавний флешмоб проти влади.
    Наприклад кинути заклик не вмикати тб з 23 до 00 з 31 на 1, чи щось ще, це звичайно нічого принципово не вирішить, але у разі массовості змусить когось почухатись.

• Подобається Подобається x 1
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

тре якусь стрічку вигадати, на типу георгієвської, щоб вона мала символ недовіри владі ...

5. IgorLvivM

Думаю, що така стрічка вже є. Поєднання прапору України і ЄС.

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Нашо вигадувати? Такий символ вже є

• Подобається Подобається x 9
  7. MARTINI

навіть без ЄС

• Подобається Подобається x 5
  8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не годиться, Мартіні прав - ЄС - то не мета, мета недовіра владі ...

9. IgorLvivM

Здається в Чилі (можу помилитись) недовіру Піночету висловлювали музикою та співом на вулиці. Це - просто символ!

• Подобається Подобається x 4
  10. Ома

Ома Дуже важлива персона

В радикальних діях? Мова йде саме про них.
    Якщо я не ночую на Майдані, не воюю з Беркутом, то яке я маю моральне право закликати тих людей, які це роблять, до радикальних дій? Абсолютно ніякого.

Мені не подобається, що той, хто не стоїть на Майдані, має нахабство принижувати тих героїв, які там стоять і, сидячи у теплому кріслі, призивати до радикальних дій. Це - не правильно.
    Дякую за пораду щодо злості, але мимо каси. Немає в мене ніякої злості.
    Я низько схиляюся перед тими людьми, які взяли на себе відповідальність боротися за всіх нас.
    І дуже щаслива, що народ нарешті прокинувся. І не бачу підстав для звинувачення українців.
    Те не таке, се не таке. Це дитячий підхід. Треба думати - а що я особисто зробив для того, щоби було таке. Як казав Кенеді - не думай, що тобі дала Америка, а думай про те, що ти дав Америці.
    Або наш Петлюра про це дуже добре сказав:
    «У мене немає розчарування ні в нашому народі, бо він є таким, яким його зробили обставини. Ситуація, у якій він опинився сьогодні, не вічна, і не безнадійна. Змінити її залежить і від напруження власних сил. Треба працювати над цим всім і кожному, — в міру його сил і можливостей».
    Бажаю нам порозуміння і поваги один до одного.

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви навіть не зрозуміли, що демократія - то особиста відповідальність кожного за країну. Кожного самойловича окремо. І всіх нас разом. Ви глузували з громадянського суспільства, а саме воно є основою демократії. І без його створення ніякого руху вперед не буде. Грузія тому - підтвердження. Формування громадянського суспільства - першочергова задача. А зараз воно формується прямо на очах. І особисто мене це дуже радує.

Повна дурня і порушення Закону у правовій державі. Ви робите навіть гірше. Там, де існує суд, суперечки треба вирішувати через суд. Той мажор навіть не зрозумів, чому в нього паламане дзеркало. А от через судовий позов навіки б запам"ятав.

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ома, ви колись займались спортом? Чи цікавились? Якщо так, то одне питання до вас - де легше, з командою на полі чи сидіти на лавці запасних?
    Тільки це відноситься до тих, хто справді відданий справі своєї батьківщини, а не до балаболів, яким хочеться показати які вони мачо.
    До речі, що там в вас в Донецьку був за мітинг сьогодні який хтось закидав яйцями?

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це усього лиш Ваша думка. Чим відрізняється заклик до радикальних дій того, хто стоїть на майдані від заклику тої людини, що на ньому не стоїть? Нічим. Тільки Ваше сприйняття особи вносить різницю.
    У Вас, може й нема, але мінуси під постами Самойловича говорять про інше.

Сьогодні дивилась Автомайдан. Народ наш - сила, безголова, на жаль. Прийшли, поговорили, виліз на машину триголовий дракон, банду геть, перезавантаження, бла-бла, і на то всьо тупо зирить живий паркан з вевешників, яких туди нагнали дякуючи інтернету.

Я чекаю, коли влади хопиться Семесюк із Шрайком, сподіваюсь, Гриценко їм допоможе, бо толку нема ніякого.
    Де-де?

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Знов ж таки - в ДЕРЖАВІ.
    А не в цьому утворенні,що зараз на території України.

15. Gron

Gron тафгай

Влада звикла до стрічок, а от коли мильони телеків вимкнуться, всі зрозуміють що це таке.
    Я б і олімпійців звернувся, щоб в логові, якщо на п'єдестал доведеться стати, разом з нашим тримали прапор єс.
    Хоч я б взагалі бойкотував ту "олімпіаду".

16. MARTINI

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ги-ги.Продовжуйте.

До чого тут я? Ви мене із кимось переплутали. Я не ставила мінуси.

Чому ви вирішили, що ці люди здатні взяти владу?

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я свого і не включаю....

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це наша дибілкувата влада організовує провокаторів. Не сумніваюся. Можливо, неадеквати, але скоріше, що влада. Вони навіть погрожують відкрито організаторам донецького майдану.

---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:32 ----------

А Самойлович в Україні живе?

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Самойлович живе в ДЕРЖАВІ.
    А ми живем в Україні.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)