Євромайдан (2)

Discussion in 'Євромайдан' started by Locke, Dec 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

2. Niandi

Niandi Well-Known Member

Облрада в Луцьку під регіоналами і самовисуванцями, що такі самі.

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ----------

Я маю троє дітей. Вчора, як показували Бейрут і вибухи, сиділа далеко від екрану, прочитала "Беркут", подумала, що в Києві події. В ту ж хвилину усвідомила, що таке оця ваша революція, за яку гиркаєтесь всі на форумі.

---------- Додано в 22:48 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

Про тих, хто за справжню революцію. Не ви особисто будете її робити. А говорити - це зовсім інше. Ви кажете, що опозиція слабка? А що ви хочете? Щоб Тягнибок казав брати фузію в руки і на Межигір'я? Він ще не здурів. Він же розуміє, що в такім випадку прийдеться стріляти, без варіантів. І самому треба йти в перших рядах. І який би не був кінцевий результат, прокльонів вистачить на нього і його нащадків.

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

Хто знає - просвітіть. Не в'їжджаю в тему. Що то за зліт Євромайданів і чому у Харкові? Чи не Добкін організував?

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А за що я кажу?
    З літа сестра не дається чути.
    Розумію,що для самойловичів то не люди,а я переживаю.
    І не хочу,щоб бомби рвались в моєму місті.

• Подобається Подобається x 1
  4. Niandi

Niandi Well-Known Member

Опозиція заявила про автопробіг на Межигір'я, а про пішу ходу мовчить. З інших джерел бачу - збираються йти. Провокація?!

---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:56 ----------

Я не знаю, де вона, але просіть на проживання до себе. Діти.

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не вийшло сьогодні доброї розмови на ЛФ. Сумно. Чому так? Перегризлися, пересварилися.
    Пригадався випадок під час громадянської війни в США. Воїни одного підрозділу постійно сварилися між собою, доходило і до бійок. Командир зібрав всіх і сказав: solgers, calm down. The enemy is over there! (Солдати, заспокійтесь. Ворог ось там. (показав рукою в напрямку ворожих військ).
    Панове, памятайте, the enemy is over there!!!! Ще далеко до перемоги. Клутня її віддаляє...

Знайшов десь новий анекдот:
    -Куме, а що ви так уважно на першій шпальті шукаєте?!
    -Некролог!
    -Так некрологи на останій!
    -Той, що я шукаю, буде на першій!

• Подобається Подобається x 3
  6. Niandi

Niandi Well-Known Member

Нічого, так народжується істина. До вчорашнього дня я була за революцію, але усвідомила, передумала. На нашій землі було надто багато крові. Добре, що ми не Кавказ чи Азія, і любим "танці" на Майдані.

---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 23:03 ----------

Я з Галичини, але слово "клутня" незнайоме.

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Повірте, ніхто не хоче крові. Просто дехто хоче показати себе, свою безвідповідальність, яка нічого не дасть, в кращому випадку. А в гіршому це все декому до одного місця. Просто свою браваду показати...
    Бо вчора Соскін сказав - навіть якщо ви захопите президентські приміщення, ви ще не захопите влади. Просто дозволите банді репресії і кровопролиття... Потрібна політична і стратегічна мудрість. Бажано без пролиття крові.

---------- Додано в 00:11 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ----------

• Подобається Подобається x 5
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

В Сирії.Дуже надіюсь,що зараз в Туреччині з чоловіком.
    Але з літа від них нічого
    Розказувала,що таке війна.

9. Evgeniya Odessa

Evgeniya Odessa New Member

Мрачные мысли о разделе страны.....

Здравствуйте, форумчане! Позвольте вмешаться в Ваши спорные дебаты.)
    Я, жительница Юга Украины, а точнее Одессы, хочу выразить всем Вам благодарность. Благодарность за то, что с Вашей помощью мы все очнулись и тоже начали действовать! Да, у нас народ тяжелее раскачать, но этот процесс уже пошел! Медленно и уверенно, этот процесс набирает обороты.... Необходимая информация пошла в массы! Я слышу слова поддержки Майдану, начиная с Привоза и заканчивая известными уважаемыми людьми в Одессе. И все мы, в большей или меньшей степени, стараемся вовлечь в происходящее, наших друзей и родственников из других регионов Украины. Всем нам необходимо привлечь к процессу большинство! Не нужно разделять наш народ на бандеровцев, москалей, хохлов и т.д... Именно в это время , я, как никогда, осознала и ощутила необыкновенное чувство патриотизма и любви в своей стране! И говорю с гордостью:,,Я Украинка!!! " Я не могу себе представить, как наш Одесский многонациональный регион ( где всю жизнь мирно уживалось огромное количество национальностей и диаспор) сможет завтра оказаться придатком Российской Федерации... И вчерашние соседи, сослуживцы или просто продавцы из булочной лавки станут чурками, чебуреками, жидами, закарпутцами и т.д. Этим наша Украина и отличается . Мы культурнее, образованнее и миролюбивее наших соседей. Давайте прекратим в соцсетях и даже просто на улице грубить друг другу. Многие из нас ведутся на реплики провокаторов, и позволяют себе выливать массу негатива на наших оппонентов. Действительно многие из наших граждан имеют право думать иначе, нежели мы. Люди могут искренне заблуждаться и не понимать сути процесса происходящего сейчас и в будущем в стране. Давайте объединимся все! Резкими и напористыми репликами, мы никого не привлечем к пониманию идеи Майдана и стремлению изменить все шестеренки механизма.Только корректными аргументами и доводами можно переубедить определенное число людей. Кто-то всеравно останется с нами не согласен, и не нужно за это казнить людей, может они придут к пониманию позже. Призываю всех патриотов нашей большой и разношерстной страны объединиться и не позволить внешним ,,братьям и друзьям,, отщипнуть хоть одну область нашей независимой целостной территории. Друзья, в нашем единстве сила!!!
    P.S. Приношу всем извинения за мой русский язык. Но это лучше, чем ,,мова Азирова"! Не могу себе позволить такого надругательства над красивейшим и мелодичным языком, украинским.Друзья, не сбрасывайте со счетов Одессу! Да, мы Юг, но не Крым! Хотя мнение наших местных властей ( их заявления) и мнение людей, как обычно,расходится...
    Мира Вам, Любви, Мудрости и Единения!
    Всех с наступающими праздниками!!!

• Подобається Подобається x 21
  10. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Євгенія, а в Одесі є Майдан? Хоч мінімальний? Планую бути у вас після НР. От і цікавлюсь.
    Дякую.

11. Evgeniya Odessa

Evgeniya Odessa New Member

Да, Игорь! У нас Евромайдан был организован еще до событий 30 ноября. Тоже палаточный городок снесли под утро, тоже были провокаторы- бомжи, тоже побили несколько людей и ограбили на глазах милиции. Тоже были задержаны активисты. Возле административных зданий суд запретил проводить протесты . Сейчас в рабочие дни все собираются в 18-00, а в выходные с 12-00 возле памятника Дюку, что возле Потемкинской лестницы.
    Зайдите на страничку к одному из одесских активистов и вы узнаете о наших событиях. https://www.facebook.com/mikhail.golubev Это известный в городе международный гроссмейстер, журналист, общественный деятель и просто не равнодушный человек. Игорь, Вы если будете в Одессе после праздников, обязательно посмотрите памятник Дюку Де Ришелье! )) У нас даже была своя центральная Йолка, копия Столичной.! Дело в том, что в Одессе тендор на установку главной елки выиграла, волею судеб, та же компания из г.Ильичевска, которая начинала установку главной Йолки страны в Киеве на Майдане. У нас успели установить каркас в течении одного дня, а на следующий день собирались заканчивать ее оформление. Так вот, народ пришел вместе с детьми и уже к вечеру наша Йолка мало чем отличалась от Столичной.)))
    Жаль, не могу сразу сейчас найти фотки. Такие красивые плакаты были и с таким глубоким смыслом, да еще и с одесским юмором.) Жаль, на следующий день все сорвали и таки украсили власти по своему разумению....

• Подобається Подобається x 16
  12. avatarwin

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Погоджуюсь... і не погоджуюсь.

Воно для них святе, але можете собі уявити, щоб незадоволеного життям чи рішенням бюргера побив на головній площі Німеччини поліцейський, котрий отримує зарплатню з податків бюргера? Можете собі уявити, щоб німецький уряд понад місяць ігнорував таке явище, як майдан? Можете собі уявити, щоб міністри і президент будували собі такі маєтки, як українські, в той час, як бюджетники не отримують зарплатні?

Отож. Святе євро справді святе, але перед молитвою на нього не забувають нагодувати бюргера...

• Подобається Подобається x 5
  15. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  16. ricardo

ricardo Well-Known Member

kłótnia (пол) - сварка

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

А тим часом у Міжгір'ї...

http://www.ustream.tv/channel/16544269

Народ суне і суне, і на мотоциклях і машинами і на роверах....:mocking:

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Постояти на трасі?

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Міжгір'я це райцентр Закарпаття. А лігво Овоща в Межигір'ї.

20. taksist

taksist Well-Known Member

громсектор наносить удар у відповідь.
    вони створили ном без нас а ми проведемо зліт майданів без них.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)