Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Забув в тебе спитатись,чи йти мені,чи не йти.:)))

• Подобається Подобається x 2
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Вшьо, більше не будеш ставив мені плюсик за кожне друге повідомлення?!))

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  4. Samojlovu4

Чистий арієць Гітлєр нігадуєт.)

5. Мікі

Мікі Well-Known Member

Зайвий раз пересвідчуюсь, що окремі представники з тих, хто майнув на Захід і прожив там навіть багато років, або до цього часу не зрозумів куди вони приткнулися ще, крім високого рівня життя. Того високого рівня, який, до речі, сотні років напрацьовували сакси, франки, нормани... Чогось про те, що приповзли туди на готове, мігранти не люблять згадувати...
    Так от, ті багаті країни, де отакі опинилися, мають корінне своє населення, яке на ментальному, генетичному рівні відрізняється від нових прибулих. Коротке визначення цим новим - дуже відоме "совок". Навіть, якщо вони суперкласні спеціалісти, то вони абсолютно далекі від хоча б діаспорських громадських, релігійних... організацій, де ще першими поколіннями емігрантів започатковані постулати Вільного світу, світу про який оці "нові" і гадки не мають і не хочуть про його знати нічого... По суті вони, як громадяни, є баластом для західних демократій. Не всі безумовно, але "інших" дуже мало, ми їх зараз бачимо по ТВ на протестних акціях в різних країнах світу.
    До чого я веду. А до того, що якщо, наприклад, західна територіальна громада взнає, що на її території придбав будинок український мафіозі, то цьому в Україні "неприкасаємому" стане дуже незручно, м'яко кажучи, там себе почувати. Західні організації громадянського суспільства (NGO), знають, що в таких випадках робити. Вони там, аж копитами землю риють, аби дати порвати їм чуже й ненависне. Приклад "Гринпісу", який працює по усій земній кулі, ні про що не говорить? Але на території західних держав, де розбудувалися наші нувориші і де вони до цього часу преспокійно себе почувають, немає російських морських погранків, а ці дебіли, особливо вихідці з Донбасу, просто по визначенню не розуміють до кінця усіх реалій їхньої європейської, але накраденої в Україні, маєтності. Західному громадянському суспільству просто треба дати відповідну інформацію про стан речей і воно роблячи собі притаману справу тим самим дуже допоможе Україні.

• Подобається Подобається x 6
  6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Аплодую Хулігану, так просто злетіли бутафорські обладунки віртуальних суперменів, бетменів та інших забугорних революціонерів :) Проста задача - йди розбий вікно Ахметову, на тобі конкретну адресу. І все, бетмен всровсі, бо йому 300 км треба автобаном їхати ))) Бак бензини зажав. Слухайте, чегевари недороблені, може таки з себе почнете :)

• Подобається Подобається x 6
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну от...а Ви пане Педро вікна бити хотіли...Надайте інформацію про Ахмета "куда нада", і вікна йому повибивають самі англійці :)))

• Подобається Подобається x 1
  8. Мікі

Мікі Well-Known Member

На днях, до речі, промайнуло повідомлення на УП, що спеціально налаштовані люди ходили по лондонським сусідам Ахмєтова і просили вибачення у них за тих десяток-другий пікетувальників, які стояли біля маєтку Ахмєтова з відповідними гаслами. Там - другий світ і тими офігєнними важелями тіко тупі на місці нашої опозиції не користується. А видно, що вони в даному випадку, явно тупі, або просто нічого в тому сенсі не хочуть робити.

• Подобається Подобається x 5
  9. taksist

taksist Well-Known Member

арійство не нація, нєх тут мізки компостіровать.

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мартіні, говорячи про супермена, ви мене мали на увазі? В моєму віці важко бути суперменом. По вашим міркам я вже пенсійного віку. І якщо такий старший хлоп пожбурить камінюку в вікно Януковича, то його швидше забере не поліція а психіатрична служба.
    Ми в свій час в Львові відвоювали. Коли ви пішки під стіл ходили. Тепер ваша черга. Боротися а не піти на екскурсію на Майдан і прокричати хто не всрався той москаль. Як казав колись Хрущов, впєрьод, таваріщі.
    Ось тільки чи ви ще щось вмієте крім бути Хуліганами. Точніше, якщо читати англійською транскрипцією Гиліґанами.:pardon:

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Саморганізовуймось, я наприклад направив пікетчикам підмогу з чотирйох своїх лондонських знайомих...Не мало на акцію з 30 людей :mocking:

12. MARTINI

ну от бачите, у вас все є відмазка, чому ви того не зробите :) Отак одні пенсіонери нам тут комуняк голосують, а другі з-за моря підбурюють брати сокири в руки. Тіко біда від тих пенсіонерів

13. Pedro

Ніхто нічого не повибиває. В Лондоні засіло багато російських оліґархів. І вже до того дійшло, що стріляються серед білого дня. Газети підняли на сполох - можуть постраждати невинні люди. Я багато говорив з англійцями. Для чого вам ласкати абрамовичів і іншу шушару. Повиганяйте їх до біса. Англійці - о, то не можна, вони привозять сюди мільярди і вкладають в нашу економіку. На жаль світом зараз править долар, євро чи фунт стерлінгів. А це для них святе.

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Спілкувався в Києві з чуваком який в Пшонки в охороні будинку працює ...фотки покоїв показував, Я блін, стормозив і не взяв в нього номер, може б і знадобився

15. Pedro

Мартіні, ану наведіть мою цитату де я казав брати сокири. Я навіть застерігав не брати вилка, бо банда має кращу зброю.

16. Samojlovu4

Дуже мені подобається виваженість та мудрість того педро, скаже як зав"яже, і все вірно, а я ще молодий, я би то все порубав нафік, та й шкода часу їм тут так детально виписувати.
    Спокійно педро, то не Вас, то адміні мене мав на увазі - не любить самойла давно, злопам"ятний. Правду мало хто любить. На два дні переїхався до Києва на екскурсію, як тисячі інших, тіпа постояв помайданив - і гайда домів свою власну хату скраю будувати, львівський віртуальний князьок.
    Вони навіть не здогадуються про діяльність діаспори, Педро, і коли наступного разу прах вбитої прастітутки з Кьольна до батьків в україну везти доведеться, сірий планктон того не замітить навіть, крутитись надо, підніматись, діскі тітанові он по пацанячому ставити надо, не лох жеж.

17. MARTINI

Я висловився фігурально. Поради практично всіх закордонних патріотів зводяться до того, що в нас тут неправильна революція. А неправильна, бо мирна

18. Samojlovu4

Вірно. Біда, що на виході - нуль.
    А нафіга революція без результатів?!

19. MARTINI

якшо я злопам"ятний, то певно маю скліроз, забув шо не люблю самойловича і за шо :)
    а нагадайте, на скільки ви переїхались до Києва? :)

20. Samojlovu4

Хтось був в києві, хтось в берліні. Чи не в курсі, що там був свій майдан?! Вірніше, майданчик.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)