Євромайдан (2)

Discussion in 'Євромайдан' started by Locke, Dec 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ома, я фізично не можу бути в усіх місцях земної кулі щоб отримати інформацію. Для мене достатньо джерел, яким я довіряю. Наприклад, 91% голосів відданих банді. Чи інформація, яку подала на днях Ірена Карпа. До речі, вона, здається, і не західноукраїнка а чи то з Хмельницької чи з Вінницької області. Та й уряд і президент - це обличчя Донбасу. Так що інформації предостатньо про те, які донечани українці...

2. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 5
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Мартіні спитайте. )
    А я Вам зі всією відповідальністю кажу, що для того, щоб прийняти участь у тому, що відбувається, не треба приїздити до України.

А також стверджую, що маю більше різних фактів ніж більшість, котра зараз в Україні. Абсолютно серйозно це Вам кажу.

Я розумію, що Вас злить той факт, що не все йде, так як треба - це по підручнику психології, спробуйте скеровувати свою злість в інше русло.

І до речі, дві ночі на майдані також не надають особливих прав критикувати когось (щось).

• Подобається Подобається x 4
  4. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 3
  5. Pedro

• Подобається Подобається x 2
  6. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

ееей, Педро питайте! :) Він каже, шо лідери опозиції не такі, євреїв треба. От я йому й показую, шо ті лідери якраз і є такі, як йому треба :) Ну принаймні є така інфа.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Поясніть мені як взагалі в сучасному світі захоплення будинку, биття вікон чи дзеркал, підпал дверей, чи навіть "відпі***ня" сотні другої беркута може призвести до падіння режиму???

Інша справа коли достатня кількість людей просто перестане визнавати владу і підкорятись їй.

• Подобається Подобається x 1
  8. Pedro

Мартіні, єдине чому я так сказав, то те як позицінував себе єврей Соскін в порівнянні з аморфним Дерешом і трохи більш сильнішими Андрієм і Олегом Панасом. Ну не можна з таким підходом побороти кримінальну банду для якої не існує ніяких правил гри. А Соскін яскраво показав як це робити.

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

А от Вам шановні закордонні радикали і реальний шанс проявити себе і допомогти революції...

• Подобається Подобається x 9
  10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Тільки цим ні, але чим більше різних форм протестів (в тч таких), тим краще.

11. Pedro

Ще раз повторюю, йде війна. Війна на знищення української нації. І очевидно це найбільша, найважливіша війна з часу коли Московія вела війну руками Хмельницького проти українського народу. Після поразки Україна впала в період Руїни більш ніж на 350 років. Якщо нечисть переможе тепер - Україна зникне. Як з історії так і з словників.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

А от вам і карта з маєтками, для "наведення на ціль"

http://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zNYi_4H41cVo.kWQVcQJIwweM

---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:47 ----------

Ну от і прийміть участь в війні....Чому б не зробити Ахметову сЮмприз на новий рік ;)

---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:49 ----------

Навіть не віриться що пройшов всього місяць...

http://youtu.be/cW_iegeZ4Z4

13. Pedro

Розбити Ахметову вікно? На жаль, я живу від Лондона 300 км і якщо ви маєте інформацію про погоду в Англії, то половина Англії під водою. Не ходять поїзди, не літають літаки.
    Але, головне, а що це дасть? І, думаєте, Ахметов зараз в Лондоні.
    Він десь на Багамах і законспірований. Бо також боїться за своє життя.
    Так що розбите вікно не допоможе. Навіть якби чудом добрався до Лондона...:)

• Подобається Подобається x 1
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Спитайте Самойловича.
    Він знає.

15. Pedro

А, серйозно, не вірю, що такі акції взагалі мають якесь значення для олігархів. Вони відчують акцію тоді коли буде перекритий кисень їхньому бізнесу чи будуть заблоковані їхні рахунки в банках і мільярди почнуть вислизати з їх рук. А розбите вікно? Чи якась карикатура на брамі...

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Визначаєте з ким веде бізнес пан Ахметов в Англії, і надсилаєте їм фото Тані Чорновіл...Та і сусідам мабуть його цікаво буде дізнатись хто біля них живе...
    Про 300 км. краще не говоріть, для Англії 300 км. то не відстань.

17. Gron

Gron тафгай

Це тупе ( перепрошую ) базікання.
    Щоб натовкти пику Василю Михайловичу знадобиться не один ( при всій повазі ) Ромко.
    А два, а я гадаю 3, не тільки сильних духом, а й підготовлених профі.
    Які готові і знають як реагувати у 50-тьох ситуаціях, що можуть виявитись.
    Так це один Василь!!!
    А тут держапарат.
    Повинні бути фахівці, якщо буде силовий сценарій, не хайте майдан, бо мирно - це мирно, а сила- це сила і хто плутає ці поняття на побутовому рівні, той не правий( не хотів ображати нікого тому обрав толерантне визначення)

• Подобається Подобається x 6
  18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ромцю, попідсирай ще, форумний партизан-вояка картинками і чужими цитатами. Сказати те, що вголос не говориться, щоб ти в -надцяте образився та пішов з форуму "назавжди", викликаючи лише чергову єхидну і снісхадітєльну посмішку в хворумців?! Розслабся і посміхнись, файний ти хлоп дай тобі Боже здоровля, не хочу я з тобою гиркатись.)

Невже вам тут важко всім в"їхати, що від малого "розбити дзеркало в мерсі", що запаркувався на твоєму тротуарі, від власного "я" КОЖНОГО починається більш значуще?! Тяжко допетрати, що тільки ті нації мають гідну Державу, де кожна особистість окремо не дозволяє стати собі на мозоль?! Яка країна, така і революція. Фригідна. Та майдан-діскатєка. Повний провал.
    Поїхали блін револючію робити до Києва, а в самих джипи на проспекті скоро в магазини позаїжджають, і всі обходять та протискаються як барани, і кожен тупо сцить хача б ключем машину поцарапати, аби гнида знала на другий раз. Зато поїхали майданити вчергове, викликаючи лише гомеричний сміх влади. І на виході завжди - нуль.
    Так що припиніть свої сміхуйочки про вікна, друзі, і мозги включайте. Хулігани і патрійоти ви тут тільки на папері і по нікнеймах.

19. taksist

taksist Well-Known Member

феесбешники пишуть словосполучення ЧИСТА УКРАЇНСЬКА щоб підсвідомо нав'язувати думку про иснування БРУДНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ.

феесбешники пишуть словосполучення ЧИСТІ УКРАЇНЦІ щоб підсвідомо нав'язувати думку про иснування БРУДНИХ УКРАЇНЦІВ.

жодна нація у світі поряд зі своєю назвою не пише слово ЧИСТИЙ. це роблять виключно вороги такої нації задля виховування ефекту меншовартости у підростаючої молоді тієї нації.

Last edited: Dec 28, 2013
  20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)