Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Я?! Зміг звичайно, дякувати Богу.
    Жінка он зраненька щебече і в хорошому настрої.

Мої пропозиції відомі - більше радикалізму з бандитами, замість дискотеки. Тимчасовий уряд, биття машин і садиб олігархів і мажорів, дієві загони самооборони, перекриття вулиць, коктейлі молотова, бруківка, повне від"єднання Західної України від мертвої та антилюдської східної Хахляндії.

Активістів поіменно вже почали зачищати, не зробивши навіть статистичної паузи після закінчення євродискотеки (плебс ітак схаває, навіщо відкладати), хахли спалюють євромайданівські машини на вастокє - а ви їм далі канапки носити і розочки в шоломи??!!

Особисто в мене вся надія на Путіна - може ця гнида через деякий час сама додумається ініціювати від"єднання західних областей від Хахляндії, щоб мороки поменше - а східноукраїнські хахли, звичайно, підсуєтяться і ісполнят.
    Бо українське населення - суспільство-імпотент, само від себе революції і геополітичних змін не годне зробити. Тільки дискотека та колядки раз на пару літ.

• Подобається Подобається x 1
  2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Нам інша підтримка потрібна, політична, а не рок за гроші.

• Подобається Подобається x 2
  3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Перепрошую, а чим у часи більшого радикалізму будете займатись особисто Ви?

Себе ви до цього населення, я бачу, не відносите. Ви в Україні живете чи ні?

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------

Це точно! Другий фронт нам потрібен з боку Заходу, а не рок-концерти. Але, мабуть, на це нам не варто розраховувати.

• Подобається Подобається x 4
  4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Може і до партизанського опору дійти, але поки що є надія на мирний спротив. Тільки для цього треба інтелектуально переграти владу:
    http://www.youtube.com/watch?v=I-ffjrx9-4w

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось чому я люблю євреїв! Прирівняти Соскіна до аморфного як гівно Любка Дереша. І стане зрозумілим, чому євреї є на командних позиціях як на Близькому Сході, оточені сотнями мільйонів ворогів і в світі.
    Чіткий план, називає речі своїми іменами...
    А ми? Наша хата зкраю. Не дай Боже бандита назвати бандитом чи злодія в законі злодієм в законі. І ні в якому разі не протестувати проти них! Ні, не буде мати Україна держави. Хіба що змінить конституцію так, що перші сто років президент і премєр-міністр мусять бути євреями.

7. Samojlovu4

Шо за єврєйскі вапроси?! Тут про самойловича мова, чи про українську глибоку дупу?!
    Особисто я - збиваю бокове дзеркало в чергового мажорного броньовика, якщо він хоч колесом заїхав на мій тротуар чи велосипедну доріжку. Ніколи не пробували?! Йде досить легко і по ходу, одним ударом ноги, на вєліку можна і не спинятися.
    Біда в тому, що 95 процентів українського насілэнія навіть на таку дрібницю не здатне. От вам і дискотеки на майдані, і фрігідні безрезультатні революції.

8. MARTINI

:)

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Саме про самойловича. Бо громада складається із самойловичів, з кожного окремо, які змогли об"єднатися.
    А сидіти на дивані у цивілізованій країні і клацати по клаві про машингвери в далекій від тебе країні, то багато відваги не треба.
    Дзеркальна революція? І що - змінили конституційний устрій у країні таким чином?

А ви, значить, вже не насєлєніє. І, бачу, що вже не українське.
    Припиніть принижувати українців. Ви тут не живете. На Майдані не стоїте. З беркутом не воюєте. Тому принижувати українців не маєте ні єдиного морального права.

• Подобається Подобається x 3
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Зате Янукович українець, ура!

---------- Додано в 10:08 ---------- Попередній допис був написаний в 10:05 ----------

Омо, Омо! Стоп!

А в чому приниження? В констатації факту? Чи для того, щоб констатувати факт, треба під танк лягти спочатку?

11. MARTINI

Кажуть, білорус :)

12. Samojlovu4

Маю, ома, маю. Це не приниження - це висловлювання суб"єктивної думки дописувачем стосовно реальної ситуації та подій.
    І не тикайте пліазе - ви поняття не маєте, чим насправді займається і що воно таке той самойлович, педро, аксакал чи бамбук... Один з них для України і українців може зробити більше, ніж половина вашого хохло-дніпрапітровска.
    До-речі, а чому "ома"?! Ви - бабуся?!)

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Янукович - білорус. До чого тут етнічне походження?

Тре спочатку приїхати до України і прийняти участь у тому, що відбувається. А вже потім про радикалізм патякати.
    Це по-перше. По-друге. Як можна констатувати якісь факти, не живучи в країні? З картинки в ящику? Ги-ги. Я вже наводила приклад про казки про злих бандер, якими нас годували в совку.

---------- Додано в 11:19 ---------- Попередній допис був написаний в 11:16 ----------

Я вам не тикала.

Не маєте. Відповідайте за себе особисто. Не чіпайте українців.

14. Pedro

І хто ж то таку цінну інформацію зібрав? І такою чистою українською...
    Мартіні, всім відома адреса в Москві тої агенції по збору інформації .
    А вони можуть... Можуть довести, що я нащадок Мойсея по материнській лінії, а ви правнук Ґолди Меїр.:)

15. Samojlovu4

Маю.)
    Українців і не зачепиш - їх, правдивих, хіба жменька.

16. MARTINI

я лише задовільнив ваш інформаційний запит :) ви ж хтіли євреїв до влади :)

17. Pedro

Ну і не тільки Янукович. А Захарченко, Симоненко, Колісніченко, Базилюк, Левченко... Такі приємні українські призвіща. Кришталево чисті українці...;)

• Подобається Подобається x 3
  18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

З юдеями обережно! Головний рабин Києва Моше Реувен Асман народився в Лєнінграді. Москаль! Кацап!

19. Pedro

Тій аґенції, яка зібрала намалювала ту інформацію я не вірю. А ось вірю, що допа і гєпа євреї. Євреї? Такі як Захарченко і Колісніченко українці. Бо вони є справжні комуно-москалі. І імя їм легіон.

20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ну, то йому пряма дорога в "Батьки". :yes:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)