Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. coolzak

coolzak Well-Known Member

Хай мені хтось на пальцях пояснить(тупію на старі літа)як Яник добровільно ступиться через танці на Майдані.До цього часу незважаючи на Майдан-відмовились від асоціації,попідписували купу паперів з москалями.побили ,арештували ,підрізали активістів,Беркут не покараний,уряд не відставили.Що змусить Янека піти на пенсію і ДОЗВОЛИТИ опозиції сформувати уряд.Тільки не треба казок.Всі дорослі люди тут

• Подобається Подобається x 2
  2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

А масовість починається з кожного окремого!

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Люди на Майдан і майдани вийшли не на заклики опозиції.
    І мільйонні віче - теж не заслуга політиків.
    Майдан живе.
    І,що б хто не казав,це зараз - порохова бочка,на яку сипляться іскри - побиття Тетяни Чорновіл,репресії проти активістів,блокада авт з продуктами і дровами,ось такі речі
    І тоді жодна влада(з опозицією) цього не зупинить.
    А.стосовно плану дій - він є.
    Ще одне.
    Починається економічна і фінансова блокада західних областей.
    Припиниться виплата зарплат,пенсій.
    Ось перші ластівки.
    В нинішній ситуації Захід України мовчати не буде,бо і керівництво областей показало свою незгоду з діями банди.
    Так,що...готуємся.

Останнє редагування: 26 гру 2013
  4. coolzak

А який план?СУпер секретний що ніхто навіть ті хто його придумав не памятають?Куди подівались ультиматуми?Мирний тихий співочий чи ні?Влада може і не зупинить але очільники Майдану легко

5. Romko

Розмовляв з Парубіями.
    Їм я вірю.

• Подобається Подобається x 1
  6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну що ти тут триндиш?! Ще з першої світової картинки розвісь, форумний спецназовец, щоб всі хруні з крісел повипадали. Розкричався як баба, при всій повазі.
    Це дитяча наївність, чи таки доросла тупість?
    Чому не зіб"єш дзеркала мажору, що лише колесом заїхав на твій законний пішоходний тротуар?! Доки ці гниди будуть паркуватись по всьому центрі, що дитині протиснутись ніде?! Чому нема кому побити машини тим олігархам і владі, бруківки бракує?! Чому не заплатиш три рублі на маршрутку до Стрия і не переїдешся розбити вікна совецькому висерку, чиї блядські предки вбивали твого діда, а воно тепер роками харкає в твій борщ в тебе під носом, і сміється з тебе?! Боїшся шо юшка з носа піде?! Зате йому морду його смердячу набік скрутиш.
    Де хоч якась зацофана радикальна "терористична" організація, патрійоти ви срані, тінь від шароварів козацьких?! Воно тебе в яйця роками копає, а ти на майдан владу витанцьовувати?!
    Шо ти тут людей сірійськими картинками страхаєш, хто про таку війну говорить, візьми пару майданців та піди хоч машини виблюдкам побий, дієвий загон самооборони забацай, зберіть сотку і закидайте черговий палац камінням для початку, все що треба, то хустинки на ваші псевдонаціаналістичні пики, танцюристи-любителі...
    Дістало його бач, борці великі, війною страхає він.))

7. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Ура! Я накінець їду туди в неділю раненько!!!

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Був сьогодні на клубній зустрічі автомобілістів. Присутні там дівчата жваво обговорювали корпоративи, канікули, подарунки. Щось там у мене спитали, я попросив паузи і сказав: "У нас ніяких корпоративів, ніяких подарунків, у нас усі ці кошти йдуть на допомогу Майдану. Хто не в"їхав - кажу - це не примха боса, це наше одностайне рішення. Навіть у сім"ях відмінили грудневі дні народження в ресторанах і подарунки до Різдва/Нового року/Хануки. Замисліться і ви над цим питанням!"
    Потім прийшов хлопець (технар, може сисадмін), який обслуговує Генпрокуратуру. Він розповів таке: під час "лежачого страйку" перед дверима Генпрокуратури дехто зі співробітників перестрибував через мітингувальників, а дехто просив пропустити на роботу. Мітингувальники наполягали, щоби "прохачі" розписалися в тому, що вони солідарні з мітингувальнками. П"ятеро розписалися. Наступного дня тих п"ятьох звільнили.

• Подобається Подобається x 2
  9. Romko

Самойловичу,не істерикуй,бо гидко.
    Націоналіст,засмерджений,недавно на острові штокав до адєсітів.
    І городиш ти хєрню.
    Той ж Василь,пару днів тому описав реальний план,як взяти владу безкровно.
    А вікна йому бити?
    Тобі скільки років?
    Судячи по бздурах,спермотоксикоз вюношеский.
    Тепер,стосовно сирійців.
    Для тебе вони не люди,а в мене там сестра і племінники.
    Які мені не чужі.
    Хоч,для тебе не люди і українці,судячи пог помиях,які ти на них лиєш.
    І,впевнений,що,як тут будуть свисьіти куді,ти,злорадно будеш хихитіти.
    На Майдані стоять лю.ди з Канади,США,Польщі,Німеччини.
    А ти - вояка сраний,лиш багно лиєш.

Останнє редагування: 26 гру 2013
    • Подобається Подобається x 3
  10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

От вам і вкраїнчі, кацапи.
    Усміхніться і спіть спокійно.)

11. Niandi

Niandi Well-Known Member

Була попри всі не "можу" в Києві на Майдані. Цілу добу, за винятком кількох годин. Враження: те, що в пресі й інтернеті - на 50 % відповідає справжнім настроям, баченню, прогнозам реальних майданівців. 50% - суб"єктивізм. Моє суб'єктивне враження: до корита рветься не тільки опозиція, але й так звана громадськість. І теж дуже мутить воду.

---------- Додано в 00:37 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ----------

Була попри всі "не можу "на київському Майдані цілу добу за виключенням кількох годин. Запевняю: преса і інтернет на 100 % відображають самі події і лише на 50 % відображають реальні настрої, бачення, прогнози самих майданівців. Там люди, скажу по-львівському, "тверді". Решта - суб'єктивізм авторів. Моє суб'єктивне враження: до корита рветься не лише опозиція. Громадськість теж хоче. В будь-якому випадку широкий загал орієнтується на лідерів і їх дії. Назвіть мені трьох громадських лідерів на противагу трьом опозиціонерам.

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Svitlana Povalyaeva
    я так розумію, що більшість моїх друзів досі робить системну світоглядну помилку: намагається підійти до дій т.зв. влади з якимись людськими, цивілізаційними мірками, оперує такими поняттями, як "логіка"... Тобто ці світлі ельфи ніяк не можуть сприйняти (=повірити в) той факт, що це - тупа урла, до якої жодні людські поняття не докладаються в жоден спосіб (тобто - судять по собі). Це грьобаний шлунок Ктулху з єдиним базовим панятієм "ілі ти - лох, ілі - я". Всьо.

• Подобається Подобається x 3
  13. Niandi

Niandi Well-Known Member

Великий громадський але не політичний рух - це брєд і мрія регіоналів.

---------- Додано в 00:46 ---------- Попередній допис був написаний в 00:40 ----------

Скажу так: хто не сидів - той не революціонер. Тому не грузіть на Луценка. Він не депутат з недоторканністю, а все ж на Майдані.

---------- Додано в 00:52 ---------- Попередній допис був написаний в 00:46 ----------

Зустріла знайомого мєнта. Виступала на Майдані в Рівному, а він бачив. Претензія: казати, що всі мєнти -козли, то занадто. Відповідаю йому, що так не казала, бо так не вважаю. Вважаю, що половина - козли, половина - нормальні люди. Хто себе до якої половини відносить - така й поведінка. А по його поведінці всім стає зрозуміло, до якої половини він належить.

---------- Додано в 00:55 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ----------

Висновок. Пани і пані, їдьте на Майдан. Хоча би один раз, хоча б на 1 день. Хоча б з екскурсійною і просвітницькою метою.

---------- Додано в 01:03 ---------- Попередній допис був написаний в 00:55 ----------

Про Рівненщину сказано, як не стидно це признавати.

14. comanche

comanche знайшовся

Вибачте, що потурбую ваші дебати. Трохи не ходив на форум, якось не було часу перекинутись парою слів з суспільством. Усе робота-майдан-робота-універ-майдан....
    Зайшов сюди, щоб поцікавитись, як Львівський форум реагує на події в Україні...
    Про себе скажу: я не політик... я програміст(думаю ви і так це знаєте). Мені б кніпки жати а не про владу думати. Я не бачу, хто там менше крав у владі і чий погляд тверезіший...
    Я просто залишу тут те, що зустрів, за ці недоспані ночі на майдані... стоячи там, та насолоджуючись Україною. Дещо наївно... та занадто оптимістично... але сподіваюсь, що я справді став кращим... ставши зрячим поміж своїм народом.

Становлення незрячого (в) народу.

Я уже дуже давно зневірився в українцях. Існувала, звісно, якась прив’язаність до країни, до сім'ї, до тих культурних та етичних цінностей, якими характеризують дім, батьківщину чи рідне обійстя. Але оце глибоке відчуття прив’язаності до власного народу пропало. Пропало тоді коли я побачив, що останній можна легко купити, обманути і кинути. А найголовніше, що більшість як завжди буде сидіти склавши руки, поховавши голови в пісок як страуси примовляючи: “лиш би не гірше”.

Та за останні дні, я вікрив для себе нову Україну та нових українців. Людей котрі в переповненому метро співають гімн України знімаючи шапки, дітей котрі зриваються з місця та несуться прибирати ненароком розкинуте офіціанткою сміття, я побачив людей котрі не соромляться одне одному допомогти, навіть вперше в житті зустрішвись. Я бачив щирих та привітних українців, які забуваючи про себе, жертвують часом, зусиллями, голосом та багатьма іншими матеріальними як і не матеріальними речима. І я подумав, що мабуть, не все втрачено у нашому суспільстві і можливо ще є надія виправити помилки, які зробили ми. Не одні сотні помилок, нажаль…

Нам довго приписують братання з нашим сусідом і вже аж страх як хочуть щоб ми об’єднались під егідою слов’янських племен та разом прийшли у це недалеке світле майбутнє, коли ковбаса буде по 13 копійок, а цукор, чи помідорку доведеться купляти по карточках. Та проблема в тому, що наші народи не братні. Між ними стільки ж спільного скільки між корейцями та китайцями. Звісно ж у нас є схожі риси: часто ми теж можем нахамити людині, у нас теж популярно нажертись в хлам на вихідних і валятись п’яним як свиня десь під під’їздом, ну і звісно ж, як тут обійдешся без хабарництва та криміналу, які одинаково паралізували наші країни, від верхів аж до низів, змінивши психологію людей настільки сильно, що тепер уже навіть учня відправляють до вчителя-репетитора не для того щоб знання покращити, а щоб вчитель поставив кращу оцінку.
    І кожен розводячи руками скаже - ну це не ми такі, це життя таке, така країна, такі правила гри, поїде вручати чергову гуску коменданту, щоб його дитина, яка живе за 20 км від універу, могла жити в гуртожитку, а студенти які приїжджають з за 500-т км знімали квартиру.
    У цьому ми схожі, але ж і відмінностей у наших народів настільки багато, що годі й злічити, у кожного з цих, братських слов’янських племен - своя дорога, до свого недалекого світлого майбутнього, якого так боїться покоління, котре виростало на засадах отих ваших “комунізмів”.

І ми це довели. Довели не гучними заявами чи безрезультатними криками. Ми це довели виступивши всією країною на майдан. Адже нас не міліон, і не два. Скільки людей сидять по домівках, прикуті до екранів інтернет-теле-радіо приймачів та жадібно хапають кожне словов кинуте в центрі столиці. А скільки тих, хто назомбовані певними політичними силами і прсто не бачить, що насправді відбувається у країні. А що найголовніше, кожен із тих, що присутні на майдані, чудово розуміє, що хоча це зібрання мирне, я не думаю що знайдеться хтось, хто не візьме автомат, лопату, кусок деревини і не піде захищати СВОЮ країну, коли раптом трапиться така потреба. Що цікаво, що про це знають і ті, хто знехтував довірою народу, знають і бояться, тому що розбудили звіра, про якого давно забули. Життя, нажаль, їх нічому не навчило. Не навчило життя, доведеться навчити майдану. Який уже довів своє право на існування. І показав що це не хаотичне збіговисько продажних людей, а високо організована спільнота людей, які допомагають одне одному кожну хвилину та кожну секунду.

Шановний читачу, ти маєш змогу відчути, побачити, скуштувати, що таке вільний, справжній, чистий та працелюбний народ. Приходь на майдан. Проведи там ніч. Скуштуй місцевого чаю, канапок, плову, гречки, супу та іншх делікатесів, яких місцеві шеф кухарі готують до неможливості багато. Посидь біля бочки з вогнем та послухай гітарну гру любителів, та захриплий голос когось, хто весь день кричав на концерті. Поспівай разом з Русланою знявши шапку - гімн України, який звучить тут кожну годину. Погрійся, виконуючи якусь соціальну роботу, як ото охорона барикад, чи рознесення харчів, а може підмітання території? Відчуй себе часткою вільного народу і ти станеш кращим. Неодмінно станеш…
    Я став…

• Подобається Подобається x 6
  15. Niandi

Niandi Well-Known Member

Я з вами згідна. Той оптимізм, що на Майдані, з газет чи інтернету не почерпнеш. Там люди власноруч творять історію великої країни, а не ведуть до влади якогось політика. Кожен українець зобов'язаний хоч ногою ступити на Майдан. Це як своєрідний детектор. Ідентифікація - хто ти є!

16. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

МедведчукJugend

17. coolzak

Дубль два бо відповіді не бачу

18. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

До речі, як там сидиться Шапкокрадові?
    ІМХО 100 000, просто без зброї, дійти до шлагбауму, і варта або тихо пропустить, або навіть винесе хазяїна у мішку.

Останнє редагування: 27 гру 2013
  19. Romko

Як я поб'ю Василю вікна,то зразу всі питання вирішаться.

20. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Тим більш що, поки тут міряємось п...ками, наших б'ють:
    "У Миколаєві підпалили двері активістці "ДемАльянсу" Євгенії Матейчук, яка брала участь у низці акцій в Києві."
    http://ifportal.net/news/full/47003.html

---------- Додано в 09:29 ---------- Попередній допис був написаний в 09:26 ----------

Чому? (Не для нападу першими, для ефективного захисту)

---------- Додано в 09:33 ---------- Попередній допис був написаний в 09:29 ----------

Невеликий позитивчик, але ж є:
    "Люди все більше розуміють: держава, побудована на тотальній корупції і розкраданні бюджету, нежиттєздатна, її треба змінити. Влада створила потужну вертикаль, але не для захисту громадян, а для визискування їх. Кожен дільничний міліціонер шукає гроші для свого начальства. У підсумку країна перетворилася на суцільну Врадіївку, де процвітають бандитизм і свавілля.
    Українці почали будувати паралельну державу — поки що на Майдані. Своїми добровільними внесками вони показують, що готові платити тим, кому довіряють. Хто за справедливість і нову якість життя. Хто — за Україну."
    http://gazeta.ua/articles/politics-newspaper/_teper-u-nas-dvi-derzhavi-ukrajina-i-majdan/534278

---------- Додано в 09:43 ---------- Попередній допис був написаний в 09:33 ----------

Ще одна ПРастка :bad:
    "Я думаю, что события, которые происходили с Т.Черновил, были спровоцированы именно оппозицией, потому что они ищут какой-то способ выхода из кризиса, из Майдана", - сказала В.Семенюк-Самсоненко."
    http://top.novostimira.biz/fulltext_85730.html

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)