Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я розумію їх з матеріальної точки зору. Звільнять з органів, вони роботу не знайдуть - ментяра робити нічого не вміє. Але про що вони говорять з родичами за святковим столом?

• Подобається Подобається x 8
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Просто читати - не цікаво. Одне і те ж, одне і те ж.

А от тицьнути носом (хоча вони не розуміють, або не признаються) - то цікаво.

Вчора наводив приклади двох арабських революцій: Єгипетської, де президент пішов на поступки, і сам залишився живий, і народ не гинув, і Лівійської, де Каддафі докотився до морозильної камери, а народу загинуло - тисячі.
    Висловив думку, що Януковичу краще було б обрати шлях поступок, чим тупо наполягати на своєму, як Каддафі, а у відповідь отримав купу образ.

3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ну та так-так...мовчу,мовчу...
    Всі розумні мислителі тіко в Хайфі живуть!
    А галицький хлоп ніц не розумів'сі,не розуміє і ніколи не зрозуміє!Шо нє?
    Йой,які ви тут примітивні з тими своїми тимошенківськми плянами,ну прям,як януковичі...І ще й Ромцьо з вами.
    Я'сі всикаю,витираю'сі і...далі йду за "Свободою",яко єдиною справедливою і правдивою силою!
    Кричати про це не мушу!
    :mocking:

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, там багацько всього
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=60945

Навіщо серйозно сприймати?

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Цікаво,вони люблять хруня за то,що його члєном по чолі натовкли,чи за те,що він стукачом був?:russian_ru:
    Чи за все зразу?

6. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А я завди казав, що западенці нічим не краще за донецьких та інших українців. "Слава Україні! Хероям Слава!", а як до діла дошло, так, ой, а якщо з органів звільнять, с суддів, з чиновників попруть, х знає, як там обернеться. Тож будемо поки Бандеру шанувати, але портрет Яниковича з стіни кабінета не знімати.

• Подобається Подобається x 6
  7. Romko

Юрку,в Свободі багато порядних і притомних людей.
    Не дискредитуйте їх своєю "підтримкою".

8. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Тут писав: http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=1772757&postcount=1042

Останнє редагування: 20 січ 2014
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Та ні, я все сприймаю весело. Вони навіть не вірять, що я всі образи на свою адресу пропускаю мимо вух і не беру до серця.
    У минулому моєму "житті" (до передостаннього бана) одна пані навіть висловила думку, що я - стримуюсь, щоб не матюкатись, така, буцімто, задача поставлена переді мною. Моя ділянка "госдеповської роботи".

Я їх, там, ура-російських-патріотів, трохи навіть російської грамоти повчив.

Одна дама навіть розкричалась, що я, майданутий, мабуть в школі козюльки їв, оскільки слово "количество" два рази написав із одною "л". За її думкою, вірно: "коЛЛичество". Що я на цей випад відповів, краще і не згадувати. До цих пір, як згадаю, - сміюсь.

Вона, правда, потім від сорому наступного ранку свій вчорашній пост підрихтувала.

• Подобається Подобається x 5
  11. Мікі

Мікі Well-Known Member

"Нормальные герои всегда идут в обход",- слова з пісні, яку співає фрілансер Бармалєй (Р. Биков) зі своєю ватагою (О. Смірнов, Ф. Мкртчян) в кльовій фільмі мого в'юнства "Айболіт-66")))

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я теж так кажу... Ну вибрали зека своїм паханом... ну вибрали казнокрадів-олігархів депутатами... ну вибирали постійно до того комуністів... ну "масово" тепер боряться проти тоталітаризму... а так... нічим не відрізняються? вухо, горло, ніс - все те саме.. ,а-а-а ще трохи очко більше грає перед владою... а так... мужність тільки пре: за 2000 грн в забій... то не кожен відважиться...

13. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Якби хтось туди збирався:
    1. Гаряча кава.
    2. Гарячі канапки.
    І якби машиною - поїдьте на Тролейбусну, де новобудови. Якщо з Наукової повернути на Тролейбусну - перший поворот на право. (Відповідно, якщо з В.Великого, то за 10м до Наукової - на ліво). Далі - прямо двором.
    Справа в тому, що там в/ч від світу відділяє символічний бляшаний паркан. Саме там вчора проривався Урал. Довжина паркану велика і далі 2 чи 3 виїзди з дворів.
    Крім того, на воротах з Стрийської та Рубчака є люди, є чай, їда. На Тролейбусній - нічого.

• Подобається Подобається x 3
  14. barrra

barrra Member

Сьогодні на всю вулицю мама примушувала сина цитувати віршика вкраїнською мовою, і всі мали їх обходити, йти парканом. Усе на публіку. Супер-виховання.

Ідея Возняка, редактора журналу "Ї" насмішила мене... А тепер. Давайте втілимо ідею в життя? Він пише про створення нових, відродження старих організацій. Я знаю, що там море придурків, і все ж...

15. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ромку,не залазь в це анти-свободівське гівно на цім форумі по-самі вуха!
    Сліпаку глупий...Чи ти не бачиш,чи ти не чуєш?
    Цей форум януковців і тимошенківців став ворогом "Свободи",ворогом УПА-ОУН,ворогом української України!
    І...просто мені ходити сюди абсолютно нема потреби...Абсолютно!
    Тут всі ті ж проти кого УПА в 40-х воювало!
    Ой,та шо там говорити...такі як Вася,Дзеко задовбають всякою хреньою...
    Запудрять мозок своїм величчям...але справедливо все рівно не поступлять!
    Я сюди хіба що з сарказмом і гумором,ага!А ти,галичанине,думай,що буде завтра,щоб в кінцевім результаті з крутіями до Сибіру чи Освєнціму не мандрувати!
    Ой люблю я і поважаю таких,як Тягнибок,Михальчишин,
    як Ірка Фаріон,як Іл'єнко,Мірошниченко,Кошyлинcький і ін.
    Свої люде!:yahoo:

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Звернення Президента до Українського народу

17. barrra

barrra Member

Ап! ІЗ ЦИЯ

:facepalm:Та які там секрети! ВИБОРИ, як завше! І знову жодного українця....серед депутатів. То лише в Словаччині вільно пишуть про мирове засилля жидів у всіх галузях, а в нас навіть Святослав Вакарчук - лемко. :mocking:

---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ----------

:facepalm:

Скоро йому медаль дадуть, як Революціонєру і організатору повстань... Хто б так ще зумів організувати всіх?

22 січня буде неабияке свято. І вже без нього... Нарешті.

18. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Обирали зека схід та південь, до цього западенців не приш'єш, але те, що українці толерантно-очкувато-покірні (особливо коли вигоду бачать, чи навпаки ризик) більш ніж треба, це факт. Юнаки та цивільні, переважно російськомовні, до речі, кияни кидають коктейлі молотова в режим, а виховані по селах, де земля кров'ю борців УПА змочена, лби озброєні з "беркуту" львівського готові їхати до Києва щоб захищати режим. До речі, у листопаді кировоградський, здається, "беркут" відмовився.

19. Romko

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Заява Правого сектору щодо поточної ситуації в Україні.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)