Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. sani

sani Well-Known Member

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ці таракани шукають обхідні шляхи, намагаються виїхати і розбирають для того паркани по периметру, треба за тим стежити і оперативно реагувати. Тому треба постійно щоб була сотня-друга людей біля кожної військової частини. Тому кожен, хто має можливість, підтягуйтесь туди на 1, на 2, на 3 години, змінюємо одне одного. Чим менше космонавтів випустимо звідси, тим легше буде тим, хто в Києві.

До речі, з"явилась інфа, що службовці виходять з частин у цивільному.
    Також повідомили, що біля МРЕВ ДАІ міняють сині номери на міліцейських автобусах на білі. Ці автобуси, ніби-то поїдуть і будуть збирати вевешників по домівках та везти на Київ. Боюся, що такій тактиці протистояти буде практично нереально

• Подобається Подобається x 5
  4. Мікі

Мікі Well-Known Member

Украинская власть не предполагает публиковать "драконовские" законы, принятые Верховной Радой Украины 16 января 2014 г. Об этом "РБК-Украина" заявил депутат фракции "Батькивщина" Андрей Павловский.

"Условие начала переговоров - это отмена "драконовских" законов о цензуре и преследованиях. Предварительно они дали согласие не печатать законы. Тогда они не вступят в силу. Затем мы аннулируем все "драконовские" законы в Раде", - сообщил Павловский.

По словам Павловского, оппозиция примет участие в переговорах с Президентом Украины Виктором Януковичем при условии отмены "драконовских" законов.
    ====================
    Ти ба, які хитромудрі радники у Януковича. Спочатку запустили "драконівські" закони під діючий Майдан, знаючи, напевно, що добром така наглючість для влади не закінчиться, а тепер починають торг з якимись балабоністими лібералами відкидаючи оце своє ж свіженьке "драконівське" гівно! А те гівно, нижні прошарки якого за три роки їхньої тварючої влади вже закам'яніло куди дівати?
    Та відбити, зібрати в кучу і нахєр...

• Подобається Подобається x 3
  5. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Не обов'язково їхати до в/ч на надцятигодинне чергування. Просто поїдьте туди прогулятись. Навіть ваших 20хв там - це масовість. Я сьогодні так і їжджу. Всі маршрути ч/з Стрийську. Там курю, прогулююсь і далі у справах.
    Це змога долучитись у всіх!

• Подобається Подобається x 8
  6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Якщо я знову поїду, то курити не буду,.. бо я не курю:yahoo:

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Генерал СБУ: "Милиция нарушила закон и спровоцировала столкновения на Грушевского"
    http://censor.net

• Подобається Подобається x 2
  9. liyama

liyama Well-Known Member

подборочка того что можно смотерть онлайн
    №1 5 канал http://www.youtube.com/watch?v=a3xNQA4U9nU#t=2007523
    №2 112 канал http://say.tv/tvchannel/112
    №3 24 юа http://www.youtube.com/watch?v=nNHBSGmTGL0
    №4 просто поток http://www.ustream.tv/channel/euromajdan
    вот по поводу масовости еще месяц назад видео майдана http://www.youtube.com/watch?v=Onk4SDBh6IM&feature=share&list=FL3G18XBaOXYgGB_vCZI1V6g
    пока что ничего более не нашёл :sad:

а сколько было вчера на виче народа ? объективные данные есть ? от не заинтересованного источника ?

№6 http://www.youtube.com/watch?v=sE-j_IwxkNM#t=215423

Останнє редагування модератором: 20 січ 2014
  10. Мікі

Мікі Well-Known Member

По информации "Украинской правды" за последние девять месяцев представители Януковича дважды встречались с Кличко и предлагали различные варианты убедить его сняться с выборов. Сразу два источника редакции - из Партии регионов и из близкого окружения самого Кличко - утверждают, что весной прошлого года лидеру УДАРА предлагали 1 миллиард долларов США за толерантное поведение в случае отказа его регистрировать в 2015 году.
    ==============
    А тепер можно лєгко прикинуть скільки, як мінімум, сот мільйонів отримав Ющенко від донецьких за те, що витяг Януковича з політичної прірви після Майдану-2004 і по суті всадив в президентське крісло... І спокійно живе собі зараз, сучара... Ненавиджу цю зрадницьку тварину більше, ніж лютого ворога...

Противсіхи-и-и, ау-у-у!!! До цього часу будете на срацю сідати ставлячи знак рівності між Тимошенко і Януковичем?

• Подобається Подобається x 10
  11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Нє, ну нормально? З якого це переляку? А де представники Майдану?

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

13. liyama

liyama Well-Known Member

шановні краяни ви всі тут такі сміливі підтримувати один одного на рідному форумі рідного міста , а ви от спробуйте зайти на якийсь східний форум Одеський , Харьківський массові форуми і спробуйте там аргументовано , без образ , а фактами переконати когось , або перетягнути на сторону майдану ? на мої схожі спроби відповідь проста не дослівно - "яник - поганий , скинем а кого замість нього ? єврея Яцика чи боксера з відбитими 10 років тому мізками ? чи ультра правого фашиста Тягнибока " ? чим я можу крити ? ХТО альтернатива ? за кого ? хто новий лідер ? я б себе запропонував і повів людей як полководець - тіко не знаю як то зробити - щоб не сказал що розкол опозиції і т.д. .... ну дісно хто як не я ? ( я не це не скорочення від Янукович)

---------- Додано в 15:18 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ----------

http://www.kharkovforum.com/index.php

• Подобається Подобається x 4
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Молодець. Акторська майстерність, міміка - для передвиборчого ролика норм.

15. liyama

liyama Well-Known Member

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:mocking:

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Спасає репутацію.

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

тобто вони "напудрили лобики и сидят как Бобики"? Їх усе влаштовує? Нехай принаймні не заважають іншим, небайдужим до долі України. Навігуючи сторінками Ютуба яких тільки відгуків отзывов "отих" не прочитав!

Тре міняти закон про вибори президента. Я би віддав голос за Саакашвілі, який до того ж прожив у Києві 5 років під час навчання і знає українську мову.

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Відповідь проста, але вони не зрозуміють. А відповідь - хто завгодно краще за ригів, бо риги - кримінал. Зараз не стоїть питання лідера, а стоїть питання зміни системи. Головне - мати можливість міняти владу, відзивати депутатів, які скомпрометували себе, проводити дострокові вибори, якщо влада, парламент не справляються із своїми обов"язками, легка процедура імпічменту і т.і., що надасть громаді змогу щильно контролювати владу. Механізми видумувати гне треба - у цивілізованому світі вони працюють. І тоді методом селекції ми обиратимемо все кращих і кращих. Тому не лідер головне.
    Якщо у вас є час і натхнення втовкмачувати совкам щось, то робіть це. Але, це практично марна справа. Більше половини там сидить тролів, інша половина - совки. А совкам головне - лідер. Бажано сильний. Бо самі вони активність не будуть проявляти. І якого лідера їм призначать (активна частина суспільства) того вони і будуть слухатися.

• Подобається Подобається x 4
  20. Locke

Locke невиправний реаліст

А ще другий місяць наприкінці кожного тижня оголошують про недільне віче, де буде проголошено план дій Майдану. І кожного разу "план" в них одинаковий - стояти до кінця. І все. Більше жодних ідей і рухів.
    Проголошували не один ультиматум, жоден з яких влада не виконувала. І невиконання ультиматумів не тягнуло за собою жодних дій.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)