Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вас Кличко кидав?

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тетяна Даниленко
    Переговори? Тільки тут і зараз. До ранку може статися що завгодно. Опозиція завтра опиниться між двох вогнів - Янукович змусить їх виправдовуватися, а народ буде розлючений посадками і пораненими. Таке враження, що дехто так обольщон дзвінком самого Віктор Федоровича, що остаточно втратив зв'язок з реальністю. А Кличко все одно молодець, що принаймні спробував. Далі в нього розв'язані руки.

Леся Оробець
    Якось підозріло швидко підарешт пішов на переговори. Ще й люди пишуть про колони беркуту, які виїхали з Донецька https://www.facebook.com/den.kazansky/posts/587427268003456

Чи не для того, щоб приспати пильність і вночі розігнати Майдан?

Рідні, не розслабляємося, потроюємо пильність і повна мобілізація!!! Інтуїція підказує, що Янукович готує пастку. Поманить переговорами, підтягне сили і жорстоко виб'є по одному. Він не став за секундочку добрим зайчиком, просто йому очевидно зателефонували звідкись із Заходу і вже зовсім просто пояснили, що буде, якщо він перейде межу?!

• Подобається Подобається x 4
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дурак той Гриценко... вибачте на слові...

борець, блін, вийшов з депутатів... нащо?

4. Romko

Беркут побив серед інших і мого товариша.
    Рука дотепер не рухається.

• Подобається Подобається x 1
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Кличко в ефірі Громадського зараз.

Розумієте, Мих, тут вже не в особі справа. Він підписався саме під опозицію, і особа його зв’язана тепер з її діями і рішення. А її дії ми знаємо.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А молдці чуваки з отих онлайн-трансляцій.
    Мєнтам не треби фотати фейси порушників порядку. Є класні і, що немаловажливо, чесні чуваки-журналісти... :)))

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

Мене ні. Я на цю конячку ще не ставив.

7. Dred

Dred Well-Known Member

І ? Як це стосується до мого вислову під фото де люди б'ють Беркута?

8. Romko

Я прикований до хворої дитини.
    Яку не можу залишити навіть на годину.
    І в тій системі,яку ви тут захищаєте,вона приречена.
    Радійте,лижіть далі задницю свогїм бандюганам.

• Подобається Подобається x 4
  9. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Львів'яни на авто - терміново на Рубчака. Вивозять війська (23:15год).

• Подобається Подобається x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

в попередньосу пості ви пишите, що кинув...

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Яні війська?

---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

Будьте уважні...
    Як казали класики, - не нас, а вас...:mocking:

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вулиця Богатирська - це Вишгородська траса. Чи не кинув гарант на Київ міжгірську охорону?

13. Romko

Усі Внутрішні війська по Україні отримали наказ стягувати на Київ. Про це щойно Гал-інфо депутат Львівської міської ради від НРУ, член робочої групи ВО "Майдан" Валерій Веремчук.

«У тому числі до виїзду на Київ готують солдатів Військової частини 4114 у Львові. Важливо, щоб цих солдатів-строковиків не змушували виконувати злочинні накази. Можливо варто втрутитись батькам і захистити дітей!», - сказав Валерій Веремчук.

Додамо, що військова частина у Львові розміщена в районі вул. Стрийська, Рубчака.

Як розповів Валерій Веремчук, військові повинні саме зараз вирушати зі Львова, тому активісти їдуть до військової частини, щоб перекрити дорогу.

Така ж інформація є й по Івано-Франківську

14. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

А чи можна по гугл-мапах відстежувати пересування техніки по дорогах?

15. Un.Known

Bohdan Yaremenko

Моя версія того, що відбулось/відбувається. Отримавши чергову порцію розчарування... Ні, роздратування, від віче, висловивши в достатньо стриманій формі своє "фе" політикам, я з групою товаришів відбув на третє засідання клубу тихкомуспіватимало. Було нас багатенько - чоловік під 20, сіли в "Сушія" на Грушевського.

Ми щойно почали говорити, погодились, що прямі (без офіційних структур) вибори в Києві могли би стати цікавим подальшим сценарієм, як стало очевидно, що на вулиці щось відбуваються. За пару хвилин до цього знадвору вже приносили новини, що автомайдан намагається попри спротив ДАІ вирушити з Європейської площі до Верховної Ради. Ми вийшли на двір тоді, коли колона автомайдану вже вперлась в міліцейський кордон на самому початку вулиці Грушевського. До цього вже приєднувалися організовані колони та індивідуальні протестувальники. Впродовж наступних 30 хв сторони лише підтягувати і перегруповували резерви.

Далі відбулась ескалація. Звичайно, протестувальники розпочали першими. Більше того, міліція понад годину терпляче чекала. Принаймні так це виглядало через спини і голови натовпу. Але чи звинувачую я у цьому протестувальників? Ні! Звинуватити іх - це означає погодитися з тим, що у своій краіні ми маємо ходити попід стінами, щоб Янукович міг комфортно доїхати на роботу, маємо їздити не більше 5 машин в колоні, погодитися зі звуженням наших прав. Звинуватити протестувальників - це схвалити свавілля міліції, прокурорів і суддів, це погодитися з тим, що Партія регіонів - це назавжди. Чи могли протестувальники не ескалувати ситуацію? Ні. Чи могла міліція відтягнути сили, зосередитися на охороні будівель і дозволити натовпу ходити по вулиці Грушевського? Так. На конфронтацію пішла влада. І не лише кордоном на Грушевського, а побиттям людей 30 листопада, штурмом 10 грудня, побиттям під Святошинським судом, прийняттям варварським способом дикунських законів.

Але сталося те, що сталось. Приємно, що серед 450 народних депутатів знайшлося десь з п'ятеро (включно з неназваною мною раніше Лесею Оробець), які намагалися в складний момент ними бути. Добре, що одним з них був Кличко. Також прекрасно, що серед них не булр Яценюка і Тягнибока. Основні відповіді на питання, хто є Лідер, отримані. Тепер почнемо з ним працювати.

Я зневажаю усіх, хто відхрестився від своіх, я в обличчя сміюсь тим, хто не уявляє протесту поза піснями і танцями. У тому, що сталось, винна одна людина - Віктор Янукович. Очевидно, що ця заваруха не буде перемогою. Але вона не буде і поразкою, бо показала, якою буде відповідь народу на злочинну поведінку влади. А вона у нас тупенька - Врадіівка нічому не навчила. Відбулась проба сил. І не факт, що наступного разу натовп не виявиться численнішим і краще підготовленим. Не факт, що наступного разу по людям не застосують вогнепальну зброю. Я готовий загинути серед своіх людей, але раджу Януковичу добре порахувати, чи вистачить на усіх патронів і стрільців?

16. Boris_Kiev

Це доступно лише силовим структурам Сполучених Штатів. На Гугл-мапах викладають статичну інформацію - літні дня, безхмарна погода.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

тоді Майдан хай йде на Межигіря.

Не думаю, що зек дозволив охороні покинути його.

18. Romko

Сергей Наумович.
    39 хвилин тому

Умоляю! Оболонь, КИЕВ! Все, кто может - на Межигорье! ПЕРЕПОСТ! Это тактический ход! Надо отвлечь силы диктатора!!!
    ПЕРЕПОСТ!!!!!

19. Un.Known

Osman Pashayev

На путине кровь есть; на лукашенко есть; на алиеве есть, на саргсяне есть; на каримове есть; на назарбаеве есть; на рахмонове - не знаю, на бердымухамедове вроде нет; в кыргызстане уже столько было; иванишвили только начинает блистательный пусть; молдова сбежала из этого клуба... О том, что инициация в путинском клубе диктаторов происходит через кровь, Мостовая писала еще в декабре и от Януковича хотят этой крови. Но то, что решили провести инициацию на Водохрещу - это такое чувство юмора?

20. Boris_Kiev

Ромку,
    В усіх договорах КАСКО (страхування автівки на випадок пошкодження-знищення-викрадення) прописаний виняток: "під час масових заворушень випадок страховим не вважається".
    Тож... мені нікому перепостити.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)