Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, я вам скажу більше. Ця влада найгірша за будь-яку за моєї памяті. А я трохи старший за вас і памятаю себе з часів Хрущова в СССР і Шелеста в Україні.
    Це були комуняки. Хто кращий хто гірший. Були якісь закони, якісь права, крім політичних, звичайно. Були якісь правила гри.
    Зараз владу захопив відвертий кримінал. Який живе за законами мафії, законами паханату. Ні про які правила гри говорити не приходиться. І якщо, не дай Бог, вони виграють цей раунд, ситуація буде просто невимовно жахливою.

• Подобається Подобається x 5
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Розумієте, пані, в чому річ, Ви намагаєтесь вигадати те, чого немає. Тобто крутите трактуванням Законів, як жид сонцем. Вам же ж не прийде на думку, що бандитська влада впорядкувала Закон.
    Якщо всяти ту саму статтю в Кримінальному Кодексі України, який, о лихо, прийнятий в 2001-у році, то побачимо, що там із суддєю можна було взагалі робити будь що...
    Одним словом - крикуни і горлохвати.

• Подобається Подобається x 1
  3. Це у німців "вас из дас".
    VasMT - он вас і сдас(т):cools:

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А от в такій формі сміються і посміюються чехи над своїми політиками. На відео згаданий Гросс.

http://www.youtube.com/watch?v=tmtGc9VK_hs

І не дивлячись на

ніхто не пішов сидіти. І навіть штраф не заплатив. Ані 25 корун.

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Коли існував ризик,що його син міг попасти під кийки беркутів,Василь навіть підтримував Майдан.

• Подобається Подобається x 4
  6. Un.Known

Розумієте, пане, в чому річ. Трактуванням займається влада. Бо любе фе для неї буде кревною образою, до неба волаючою.

інакшими словами, Хам хоче заткнути рота всім. От для чого його закони.
    Нема. Просто спина гумова.

• Подобається Подобається x 7
  7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

обгрунтуйте, шо входить в обовязки згідно Конституції і закону про міліцію. бо я троха тупий за вашим визначенням, ніц не розумію.

8. VasMT

Не жонглируйте. То же касается и родственников - исключительно анкетные данные. См. Закон о информации.
    Нет. Это в виду не имееться. Имееться в виду исключительно КОНФИДЕНЦИАЛЬНАЯ информация, т.е. "дані про її національність, освіту, сімейний стан, релігійні переконання, стан здоров'я, а також адреса, дата і місце народження."

Подайте на меня в суд за наклеп... :)))
    Ради КОГО?
    Вы ищете правду только ради чего-то или кого-то?
    Странно... Я думал правда самодостаточна.
    Ничем помочь не могу... :pardon:
    Но ни одна из парламентских партий не является альтернативой.
    Все остальное эмоции на уровне крика.
    Это потому, что не знали что было раньше... :)))

9. Un.Known

Але сидіти піде. Даби нєповадно било решті.

:)))

Osman Pashayev
    Кличко пустили в Межгорье. Одного. Переживаю. Вдруг подставит Януковича

• Подобається Подобається x 3
  10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Більш того, він уже ніде не розрахується доларами.

11. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

От халепа! А про це хто що думає?

Активні дії та атаки на кордон охорони ВВшників на вул.Грушевського здійснюють активісти "Правого сектору"
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/19/7009990/

12. Un.Known

Нагадує мені це все битву під АП.

• Подобається Подобається x 2
  13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Дивлячись зі свого тєрікона я би, як командір, зробив так: Оті бійці, шо деруться, хай успішно продовжують саме на Грушевського, але найперше вони повинні спустить воду і познімать колеса з водометів, бо якщо вони облядєніють нижче талії, то їхню чоловічу силу навіть Шаріте ані за які гроші вже не підніме...
    Хай вони будуть по факту наче відокремлені від Євромайдану, а ота опозиція з огляду, що вона скрізь офіційно задекларована, хай продовжує вопєть в тому ж прагматичному руслі, ну вроді того, що на тій вулиці Грушевського і "я не я і хата не моя"...
    Тобто, на Грушевського пройде розвідка боєм, в дуже можливому розвитку, який негайно в разі успіху буде масштабуватися не по годинам, а по хвилинам... Причому, прашу замєтіть, виключно добровольцями... Бажано ще в армійські частини заслать євреїв-комісарів, вони профі в цьому сенсі, аби перетягнути, або хоча б нейтралізувати небажані для нашого "мєропріятія" армійські накази.
    А на Майданній Трибуні в цей час хай балабонить Сєня про те, як косміческіє кораблі бороздят большой тєатр, Кличко мирно мускулами грає так, щоб кухвайка тріщала, а Тягнибок увесь час хай тримає руку на пульсі своїх утаємничених дій...
    Чуть не забув. Щоби підкреслити ненасильницький характер діяльності громадськості і опозиції Руслані треба було б організувать вже не просто танці, а дикі вибрики з отими голо-цицястими дєвочками, шо по усьому світу гарцують, а Майданом досі не попользовані...
    Таким чином працювали б два напрямки, абсолютно взаємодоповнюючи одне одного...

Як на мене,- то гєніяльно... сам себе не пофалиш, хрін від кого діждесся:haha:

14. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Щедрик щедрик щедрівочка
    Полетіла бруківочка
    Всіх беркутів облітала
    А в Янука не бувала
    Вийди вийди Госпідарю
    Подивися на коляду
    Там шоломи покотились
    Вільні люди народились
    В тебе кінець нехороший
    Твоя кутя у параші...

• Подобається Подобається x 5
  15. bayard

bayard Дуже важлива персона

так вы не поняли. я спрашивал о том как может использоваться та конфиденциальная информация (дані про її національність, освіту, сімейний стан.....) ради которой весь сыр-бор, в работе: "Стаття 343.*Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, працівника державної виконавчої служби"
    а может это вы забавным образом пытаетесь защитить ту власть название которой совершенно справедливо не взяли в кавычки?
    ага понятно. т.е. ДО сего момента был поистине разгул использования этой информации среди журналистов.
    можете привести пару-тройку фактов?
    зачем, я же брехуном вас не называл;)
    кстати в свете последних изменений в законодательстве сам Мустафа может подать на вас в суд за клевету и хамство.
    именно! самодостаточна, но та однобокость и рвение с которой вы разоблачаете одну сторону, игнорируя другую заставляет меня думать что она у вас личная, карманная, но никак не самодостаточная.
    где вы их усмотрели? через монитор? в конкретных ссылках? так это статистика, какие же это эмоции. или вы не в курсе о убийстве Ярослава Бисаги и повышении акциза?

16. VasMT

Чисто для поржать... :)))
    Оранжоиды повышали ставку акцизного сбора в 2005, 2007, 2008, 2009 гг. При этом по нескольку раз в год...

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

А син і зараз в Києві. І кум його, мій солдат в минулому...
    Але на танці вони вже не ходять.

17. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Здається, справді добре було б народові відокремитись від тих, що каміння кидають, автобус перевертати взялись, щоби зовсім окремо стояли. І не пускати їх до себе.

• Подобається Подобається x 2
  18. VasMT

http://rada.gov.ua/
    Бог в поміч...

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ну, тебе ж тримали жлобські гроші в армії. Буде цим ідіотам ще пару місяців по 8000 гривень від бандюків, а потім мінімальна пенсія з забороною займати відповідні посади.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)