Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

це Янукович та азіров... для Василя вони умні...

• Подобається Подобається x 2
  2. bayard

bayard Дуже важлива персона

:) я просто никак не могу уловить суть политичеких предпочтений

---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

а, вот как.
    ну есть те кому при существующей власти хорошо, я не могу с этим спорить и не буду.
    просто если человек всецело поддерживает ПР, то возникает только один вопрос: ради чего?

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ----------

Каждое злоупотребление государя в делах государства приведет к такому же противоправному поступку подданного, каждая политическая подлость повлечет за собой такую же в гражданской жизни, и каждый акт насилия наверху оправдывает насилие внизу
    Морис Жоли,
    Разговор в аду между Макиавелли и Монтескье

• Подобається Подобається x 1
  3. Не набридло у цього допитуватися істин?
    Мені інколи цікаво, чому на безглузді пости є чомусь відповіді, коменти, запитання, а на ті, де ці три були б корисні і автору, і форумлянам - жодної реакції.

4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

5. bayard

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

ОК! Давайте посмотрим внимательней, -
    Открываем Закон, -
    Как видим, вопрос касается только конфиденциальной информации.
    А что такое конфиденциальная информация?
    Открываем Закон про информацию, на минуточку 1992-го года, -
    .
    Тоесть, этот брехун может собирать, хранить и использовать ЛЮБУЮ информацию про судью-коррупционера, кроме его анкетных данных.

Брехать их учат не один год... Даже диплом дают за это... :)))

Нет, не поддерживаю. Но считаю, что на данный момент альтернативы им нету.
    По пятибальной шкале - на тройку с плюсом. Остальные не дотягивают до двойки.

И все выдумки моих т.з. противников основаны на одном - я пытаюсь ловить на вранье их богов и идолов.

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Боже, дай силу цьому народу!!!!!!

• Подобається Подобається x 10
  8. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Я не заперечую. Просто не бачу сенсу лізти до глибших часів - хто, коли, чому і як.
    Сьогодні Україна - наслідок совка. З економікою, політикою, менталітетом і т.п. Не хочу думати про Росію, Казахстан, Білорусь тощо. Хочу просто, щоб ми, громадяни України і наша Держава в цілому вилізли з того совкового смердячого гівна.

9. bayard

немножко есть:drinks:

10. MangmangAkpa

MangmangAkpa Active Member

а там неясно.
    Велика кiлькicть людей стоiть в сторонi.
    А молодь робе "труляля".
    Та й не дуже ясно хто ця молодь.
    Чи то е тi кто проти "законiв - швидкоголосуйкiв" - радiкали.
    Чи та молодь е тi кто хочуть cпровокувати зiткнення беркута с тимi, кто стоять в сторонi пiд прапорами.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

За весь час незалежності теперішня влада найогидніша. Ну а те, що вам подобаються совково-зеківські закони - ніхто не винен.
    Яущо взяти будь-якого президента, чи уряд, такого НЕ БУЛО!

• Подобається Подобається x 4
  12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Був у Чехії колись Станіслав Гросс, молодий, багатообіцяючий політик.

Жив не тужив, став прем’єром і захотів купити квартиру. І купив. І був би щасливим, аж до смерті, якби брехливі журналюги не пронюхали суму іпотеки і не підрахували, що за час свого перебування у владі молодий багатообіцяючий політик аж ніяк би не зміг заробити такі гроші.

І Гросс пішов з поста.

А до чого це я... А до того, що як тільки якийсь український журналіст отримає інформацію про те, що хтось з наших політичних діячів живе більше над свої можливості, цей журналіст відразу стане тим, хто займається розповсюдженням

• Подобається Подобається x 10
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Власне!

---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ----------

совку цього не зрозуміти...

14. Добре, хто сам собі голова.
    Мені ж завтра робити на пана.
    Це не у форум писати слова:
    За зміну здерти 2 шапки й жупана!

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

16. Це в Алжирі бедуїни
    Домоглися волі.
    Гірка доля в України -
    Жити у сваволі.

17. bayard

та давайте, ктож против
    есть четкое определение, что означает для упомянутого сотрудника словосочетание "конфиденциальная информация". это информация личного характера, например о родственниках, как говорится ниже, но как тогда обьяснить название статьи:
    разве в своей деятельности сотрудник использует иформацию касающуюся своих родственников и семьи?
    зачем это ему нужно и как это помогает в работе?
    если имеется ввиду то, что теперь журналист не сможет опубликовать информацию о том, что 40тыс угодий Залесье обнесены забором который обошелся казне 60млн. грн. (http://www.litsa.com.ua/show/a/384) и это при том что в 2012г. началось падение ВВП, то я против такого закона. вы ЗА. ничего не имею против:)
    подайте в суд - у нас же свободная, демократическая страна, выиграете дело:dance2:
    ее и не будет, пока не уйдет эта.
    ради его???

никак не могу согласиться. я бы поставил 0. ибо ни одна власть доселе не выплачивала зарплаты кредитами.
    да и убивать за бизнес плохо http://advocat-cons.info/index.php?newsid=19097#.UtweUbRwkdV

и решать свои просчеты за счет граждан тоже Повышен акциз на водку или как украинцы увеличивают сбор бюджета

вообщем печально мне стало, от ваших речей

• Подобається Подобається x 3
  18. Був собі політик Гросс,
    Тобто Гросс і був.
    А грошвою як розбух,
    З Гросса став гроссбух!:yahoo:

19. bayard

+100500!:good:
    именно это я и хотел сказать!

Статус теми: