Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. bayard

bayard Дуже важлива персона

ну Маркс, хоть толковый дядька был.
    в отличие от бровастого.

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

умгу, це я так розумію втілення " ми пшездасті наче сонце, втім хтось заважає, чи москаль на нас насере, чи жид затіняє" ? те як ви відмиваєтесь засрало в сто разів гірше ніж було за совку ...

---------- Додано в 11:23 ---------- Попередній допис був написаний в 11:22 ----------

то дієслово закінченої хформи - а я ще руйную )))

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Очередь уличть власть в брехне даже тут немалая... Гуртом-то оно и смелее, и безопаснее, и громче...
    А уличить майданщиков некому...
    Приходится мне... :mocking:

4. bayard

bayard Дуже важлива персона

почему вы думаете что это сделали майданщинки? какие факты для этого имеются?

вообще-то скажу, что роль уличителей и обличителей не благодарна, просто потому что в один момент вы можете оказать по ту сторону баррикад.
    вот Найем как раз вам об этом и говорит:

вы зря ее себе выбрали. гораздо проще выбрать власть которая будет отражать те интересы которые сформулирует народ. и контролировать ее, как это делают во всех европейских государствах, хотя бы путем СМИ. тогда и уличать будет не в чем;)

а пока:
    http://www.youtube.com/watch?v=M_C_rXoPKqc
    можно и нужно теребить власть, ну хотя бы распространением такой информации:

• Подобається Подобається x 3
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Совок і є породженням культури рашен. І взагалі почитайте історію Східної України, яку культура рашен спаплюжила вщент.

• Подобається Подобається x 3
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ой, Прокопе, не в москалях справа. Ящо вони і засирали Україну, то руками українців.
    Як в тому шкільному анекдоті:
    Васильку купили нову шапку. Приходить зі школи, а шапка брудна, помята. Батьки питають, що сталось, Васильку? Василько - та хлопці здерли і почали футбол грати нею. А ти де був, Васильку? Я на воротах стояв.
    Прокопе, офіційно в Україні майже 80% українців. Ви це відчуваєте? Я - ні...

7. VasMT

Найем говорит красиво и даже правильно... Но немного привирает...
    Потому, что никто не запрещает ему собирать информацию против коррупционера-судью, кроме конфиденциальной информации про него. Ему запрещают распространять неправдивую информацию. Вместе с тем он привирает в манипулирывании термином "иностранній агент"...
    А все остальные его слова несут эмоциональный характер.

Согласен. Но сейчас, в век интернета, соврать и не быть пойманым на вранье, гораздо труднее. Открываем гугльмапс и "прогуливаемся" по ул.Сумской г.Харькова. И видно, что пустущих помещений, через одно, нет. Что касается ремонтов и благоустройств, то в небольшом городе Стрый, Львовской области, который я имею честь представлять на этом форуме, мерия тоже заставила всех предпрениматей облагоустроить и тротуары, и стены зданий, в которых они ведут бизнес, установить урны и устроить пандусы. И это правильный подход, я считаю.

8. Мікі

Мікі Well-Known Member

З приводу "брудного рила". Чистєйша нескладуха, бо на всіх форумах Світу хрєн знайдеш користувача опрятнєй Полковніка. Адже якщо перемножить число днів, якими його полощуть в бані тіко на ЛФ, на число годин після закриття лікеро-водочних московських лабазів, то получиться цифра в сантиметрах від Калінінграда до Владівостока:haha:
    І "смердіти" від нього по визначенню не буде, бо він вживає виключно шось благородне, не нижче Бурбона, у всякому разі...

А з приводу погроз Полковнику? Та канєшно можно,.. грозно клацаючи австралійським зубодьором в одній руці, і паспортом Її Величності в другій :yahoo::haha:

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Брудне рило не в Полковника.
    А смердщячого гебіста пуцькіна з його бандою і ордою сраколизів.

• Подобається Подобається x 2
  10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Італійські карабінери, охороняючи мирну акцію українців м.Неаполя в підтримку Євромайдану, зняли шлеми та відкрили обличчя.

• Подобається Подобається x 9
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Карочє,бандугеть,чи шо?:gamer:

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Яйценюк вже переклав лідерство на народ...

13. UkrainTaras

UkrainTaras New Member

Песня очень душевная ,сегодня на работе слушал оригинал ,а потом вот эту песню ,обе прекрасны

14. VasMT

Та да... Ге-е-е...

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ой лииишенько а ще голодомор, це все москалі, тіко зібралися святі вкрайонзи до космоса летіти у 16-му сторіччі а тут - опа - москальська навала і усьо ... ось гарний козак Петро Дупогриз - нажравсь горілки і почав тини засікати - то сі культура рашен і наслідки окупації , може досить? є культура а є безкультур'я воно наднаціональне ...

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А заодно і відповідальність...

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пишучи про брудне рило, я ні в якому разі не мав на увазі ні Полковника ні російський народ. Я мав на увазі російську імперіалістичну політику і психічнохворого дуче Путіна. Ця імперіалістична політика не дає спокою сусідам Золотої Орди з часів Чінґіс-хана і дотепер.

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

Ви мене випередили, Ромку.

18. Oxid

Oxid Well-Known Member

Як той сказав, лідери опозиції просто пиздять зі сцени шопопало.Вони не хочуть і не можуть нічого робити....

• Подобається Подобається x 6
  19. coolzak

coolzak Well-Known Member

Результати дій жопозиції иожна виразити старою приказкою, говорили балакали, сіли і заплакали.
    Бажаючим виїхати до Канади надаю безоплатні консультації,

20. Agaton

Agaton Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)