Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ага - за станом здоров'я лише ...
    Державна служба з Надзвичайних ситуацій ....

то так і щось ми зафлуділися, я ще раз наголошую що дебільність того закону я навів як доказ можливості закону бути - дебільним а не закидони до нонішньої влади тому поглиблюватися у тему правові аспекти діяльності ДСНС не бачу сенсу, принаймні тут ...

я гадаю що їм просто було на це хптьфу, щоб вирішувати чиюсь долю треба мати інформацію про нього, знати наслідки прийнятого рішення, знати ситуацію в цілому - надто длінносложно для ВР ... тому ніякої добрості - звичайний похфігізм ...

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Звичайно, що ні... Але не бачу жодної катастрофи... Як би то нарватись на гайця за цією статтею, щоби подивитись, як він мені пред'являтиме щось? :mocking:

3. artobstrel

отож, в нас взяли архитектора одного поважного на хабарі у 2 тися гривень, йому знайомий кинув на стілЖ, той подивився - тю, кинув далі валятися на столі ... коли його за це взяли і розкрутили, він пояснив що навіть за гроші це не вважав, бо звик ворочати значно більшими сумами ....

4. VasMT

Але ж можете?
    Норма в 20-ть років була прийнята в двотисячних роках, аби збільшити відтік звільняємих, щоби скоротити кількість особового складу. Потім знову повернули на ті самі 25, які були завжди...
    О, цього мені досить. Тому Ви і не маєте право торгувати редискою.

5. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Обман! Ви ж про це вже писали, надцять сторінок тому і Вам навели конкретні приклади, що таке є абсолютно не всюди. Наприклад, мобільні карточки. Навіть я купляв якусь чеську, будучи навіть громадянином іншої Держави - жодних документів і т.п.
    Тому, не треба, про "діють кругом".
    Але, якщо для Вас "кругом" це є "демократії" Росії чи Білорусі - тоді так. Ви праві. У Вашому "крузі" є ще й не такі "закони".

• Подобається Подобається x 5
  6. VasMT

Слідкуйте за розмовою... Мова про редиску.

7. artobstrel

тому і дурня, при чому - Держава дурня .....

8. IgorLvivM

Якщо говорити про рамки ЗАКОНУ - так.
    Втомився писати одне і те саме. Закони вже позавчора, вчора і сьогодні - діють виключно проти нас: бидла і опозиції. І саме це є проблемою! Будете 100 разів праві, пред'явите у судах 100 доказів - будете всеодно засуджені залежно від настрою судді / наповненості бюджету / своєї громадянської позиції.

ЗІ. Від позавчора чи коли там: ще й Протокол, суд і вирок будуть заочними. От тільки термін і т.п. будуть реальними.

---------- Додано в 16:41 ---------- Попередній допис був написаний в 16:37 ----------

І далі, перепрошую, обман! Чи там ще був якийсь Закон про редиску прийнятий, який ми обговорюємо? Я щось пропустив?

Зрештою, якщо і про редиску - Вам навели приклади США, Канади і чого там ще.
    Тобто, знову зводиться до "кругом" - або геть не кругом, або а-ля Росія з Білоруссю то Ваше кругом.

• Подобається Подобається x 2
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  10. VasMT

Не читайте вибірковою Я написав в чому різниця між нашим пожежним і канадським.

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

це кулзак написав в чому різниця. А ви пишете шо то так і має бути

galaxy SIII

12. avatarwin

поки що не видають а продають в необмеженій кількості, А привозять її в основному із Россії і закавказьких республік. Бізнес процвітає

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Про всяк випадок :)))

• Подобається Подобається x 6
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  15. IgorLvivM

Абсолютно це врахував!
    Ваші твердження, правда, в моїй, скороченій інтерпретації. Поправте, якщо щось хибно зрозумів:

1. Закони ці і їх положення діють давно.
    2. Ці Закони нормальні і діють "кругом".
    Я ніде не помилився? (Не хочу колупатись у Ваших цитатах протягом останніх 20 сторінок). І за час дискусії, таки виявляється, що

1. Абсолютно не всі ці Закони існують давно. Або ж замінені чи доповнені окремі слова та абзаци. Причому, дуже мені подобається в Законодавстві словосполучення та слова: "або інше", "тощо", "і їм подібні" і т.д., які відразу розв'язують руки прокурорам та суддям, оскільки під "та інше" - потрапляє будь-що.
    2. Закони такі діють абсолютно не "кругом". Лише, як правило, в поліцейських державах.
    Направду, не бачу жодної вибірковості у своєму твердженні.

• Подобається Подобається x 3
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 3
  18. IgorLvivM

Невже маєте на увазі, що з нашими Законами таки щось не так? Таки "не додумали", "не зважили", "не вивчили"?
    Чи таки "були раніше", будуть і є кругом і все у нас харашо?

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Закон можна обійти.

• Подобається Подобається x 6
  20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)