Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

От і я так подумав коли подивився на мітинг тітушок, а потім пішов на Наш Майдан, його якраз оточив Беркут, і пішов поголос шо будуть розганяти. Я подивився на людей навкруг, згадав тітушок, і подумав що краще з своїми втратити ніж з бидлом знайти....

• Подобається Подобається x 5
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

бугагашечка, в нас пожежніки теж не державні службовці ... і не військові, і не співробітники МВС, льгот нема, пенсійний вік збільшено ... то як?

• Подобається Подобається x 7
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Зато всьо законно! Не дьоргайся!

• Подобається Подобається x 4
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Жартуєте? Він спеціально важливу тему тролить.

Богдан Яременко:

Скоро депутатам взагалі не треба буде ходити в парламент. Щодня присилатимуть водія з заявою, що вони проголосували за усі закони. А опозиціонери подаватимуть письмові заяви, що вони обурені

• Подобається Подобається x 5
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Звернення до лідерів парламентської опозиції

Арсенія Яценюка, Віталія Кличка, Олега Тягнибока,

а також до політичного авторитета – Петра Порошенка

18 січня 2014 року,

на 58-й день Євромайдану

Вельмишановні Панове!

Нинішній режим узурпував владу й заблокував усі шляхи правового й демократичного вирішення суспільно-політичного конфлікту. Плани панівного режиму в Україні та Кремля очевидні: «зачистка» демократії в Україні та її поневолення.

Їхнім політтехнологічним сценаріям протистоїть натхненна сила Майдану – достатньо організована, щоб не створити враження «анархії й хаосу», проте й занадто вразлива, оскільки не очолена єдиним політичним керівництвом.

В цих умовах Вам, лідерам опозиції, й далі вести неоголошену передвиборчу кампанію з прицілом на 2015 рік – злочинно.

Волею Божою усі Ви є визнаними політичними лідерами, кожного з яких підтримує певний сегмент протестного поля України. Мудрість і професіоналізм політичної еліти України будуть оцінювати по тому, чи вдасться їй подолати спокусу отаманства й обʼєднати згадані сегменти в одну стратегічно мобілізовану протестну «армію».

Ця «армія» може мати структурно відмінні «полки» – «полководець» натомість мусить бути один. Не кандидат у Президенти, а єдиний лідер руху опору диктатурі.

Сьогодні настав момент істини: Ви або спроможетеся вибрати з-поміж себе єдиного лідера, забезпечивши йому виконавчий послух своїх команд, або змушені будете зійти зі сцени.

Досить пустопорожніх гасел.

На Вас дивляться очі Майдану.

Вибір – за Вами.

Підписи:

В'ячеслав Брюховецький

Тарас Возняк

Ярослав Грицак

Сергій Жадан

Євген Захаров

Йосип Зісельс

Мирослав Маринович

Олександр Пасхавер

Мирослав Попович

• Подобається Подобається x 9
  6. artobstrel

не провокуй ))), я і так вже ледь стримуюсь там де не тре виступати, зашлють у тьмутаракань ... у кращому випадку ...

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ви ж так любите Росію ;)

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Чому не схоже? Наш держ.устрій - типовий олігархічний феодалізм. Наступний крок у розвитку - буржуазна революція.

• Подобається Подобається x 1
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я згоден, тут я неправий, не правильно сформулював.
    Не державний службовець, а на державній службі.
    Питання професіоналу - Ви на пенсію йдете згідно якого Закону?

10. artobstrel

а ще мені космос подобається то що? :tongue:
    у походах на пенсію я ще не професіонал - а хз, положення про пенсійний вік- його перерахунок у бік збільшення - знаю а за яким законом то доки не цікаве ...
    можливо, але не бачу єдності у суспільстві ....

• Подобається Подобається x 2
  11. VasMT

Бла-бла-бла...
    Прийдеться Вас трохи просвітити.
    Ви йдете на пенсію за тим самим законом, що і я.
    Тому Ваші, м'яко кажучи, неправдиві слова, можуть справити враження тільки на крикунів, які намагаються просту логіку замінити брехнею.

12. artobstrel

які? про пенсійний вік 25 років замість 20 ти? до речі, якої державної пожежної охорони? нема такої структури, цей закон може стосується того хто перебував на службі саме ДПО ??? і як наслідок мене не дуже то і стосується?

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Прочитав останні 3 сторінки. Висновок: усі нянчуть Васю.

• Подобається Подобається x 14
  14. VasMT

Ви знову вертите законами, як жид сонцем.
    Ви маєте повне право йти на пенсію у 20-ть років.
    Але якщо Ві хочете отримати деякі бонуси, наприклад "ветерана", чи збільшений рівень пенсії, то прошу дуже дослужити до 25-ти років, після яких Ви будете користуватись всім об'ємом пільг та надбавок.

Назвіть структуру, де проходите службу саме Ви.

---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ----------

Вашу контору десяток разів перекидали з місця на місце, стільки ж разів перейменовували, тому я міг помилитись...

15. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Те, про що тут торочать вже 20 сторінок, а п.Василь вперто "не розуміє". Закони ці напрямлені виключно на "бидло", таке, як Ви і як я. Жодного урку з їхньої системи вони не зачіплять!
    Ви ж знаєте, що у нас найбільші хабарники та злодії - вчителі та лікарі, які мають по 1,5тис.грн зарплати і можуть взяти "хабаря" 100грн, за що успішно і будуть посаджені.
    При зарплаті 20-50тис.грн і хабарі в мільйон доларів - це не корупція!

Артеме, не тіште себе ілюзіями. "Цар добрий". Не знав. Все вони знали. Справа в тому, що гроші Вашого начальства (не Ваших 2тис/рік), а тисячі в місяць - ідуть далі на гору. Тому, всі, хто справно передає регулярно гроші - у цій уркаїні злочинцями бути не можуть... Не здивуюсь, якщо завтра вони таку поправку в Конституцію внесуть і приймуть одноголосно ручним голосуванням.

• Подобається Подобається x 3
  16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Майдан-чемодан-Магадан?

Погляд з закордону:
    Путин потребовал назначить Медведчука вице-премьером Украины

17. IgorLvivM

Аааа... Тобто це вони просто вирішили порядок навести? Чекали стільки років і раптом у такий дивний спосіб голосування і терміново вирішили усунути багаторічне упущення?
    Ви самі в це вірите??? :mocking: (Щиро).

18. Мікі

Мікі Well-Known Member

От шо таке притягатєльна сила комунізьму. Він тут всього один, але від Львова до Донецька і від Австралії до Києва він, як Лєнін, звів до себе увагу і адмінів і колєг Сашки-стоматолога.

Легше було пам'ятник Іллічу на шматочки роздерибанить, аніж тепер розфрагментувати, як партійця, нашого тут нєпоколєбімого...

Дєнь за дньом,
    Ідут года,
    Зорі нових поколєній,
    Но нікто і нікогда,
    Нє забудєт імя Лєнін,
    Лєнін всєгда живой,
    Лєнін всєгда с тобой,
    В горє, надєждє,
    І радості...

Лєнін в тєбє і во мнє...

• Подобається Подобається x 3
  19. IgorLvivM

Я Вам більше скажу! Замість звільнених - візьмуть нових. Візьмуть не просто так, а за хабар. Частина з якого піде догори. Не знаю, як у Вашій сфері, а 2 роки тому, влаштуватись в якомусь селі в ДАІ - від 1000дол. І т.д.
    Тільки не подумайте, що це злочин! Злочинець - Ви, бо отримали 2тис.грн. в рік. І за реальну роботу, а не Вам дали хабаря через Ваше службове становище.

20. VasMT

П.Василь чудово все розуміє. Ба більше того, ще й намагаюсь іншим роз'яснити. Бо візьмуть мєнти отакого крикуна і скажуть йому, - чуваче, ти ходиш в шльомі (їдеш за фурою, розповідаєш анекдот про владу... ), а це порушення Закону. Давай плати, або ми тебе закриємо в кутузку. А той, повіривши брехливим "правдам" і ще голоснішим крикунам дістануть свої кровні, і продовжуть тему корупції ... :)))
    Мене, наприклад, не лякає жоден із цих новоявів...

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)