Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ще раз кажу - цей закон не як доказ неспроможності саме цієї влади (і волав ще як але не на хфорумі) ...
    бо мені особисто він не заважає, але я бачу дебілію у своїй системі яку вигадали люди які у цій системі нібєльмєса, я бачу як це руйную службу, бачу негативні наслідки, то чому мені про це мовчати ???

а чому б і ні? згоден - тре було раніше, але які перешкоди зараз "волати" ? вимагати врахування своїх інтересів ?

• Подобається Подобається x 2
  2. coolzak

coolzak Well-Known Member

Шо там уявляти, в мене в Торонто був знайомий пожежник.Добу робить три дома.В вільний час закінчив коледж і працював додатково електриком.Не на когось .Власний бізнес.В нашому ганклубі два поліцпйські працюють в вільний час інструкторами, так що не будем екстраполювати дебільні українські закони на весь світ

• Подобається Подобається x 8
  3. artobstrel

гамерикосам - не заборонено .....

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ----------

Василь - ось приклад, добрий розумний приклад, що в цьому поганого?

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

а бидлу - заборонено, і бидло готове кістьми лягти за цю заборону :) Ібо власть, вона від Бога!

• Подобається Подобається x 7
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це типова буржуазна революція, через яку пройшла вся Европа.

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Добре шо старий їх "бандитами" не обізвав, бо ше би сів за наклеп...

http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/18/7009890/

• Подобається Подобається x 4
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нічого поганого.
    Стаття 42 Конституції України - Кожен має право на підприємницьку діяльність, яка не заборонена законом..
    Міняйте закон і займайтесь на радість собі і людям.

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Василю, ви мене все більше і більше дивуєте. Попри все я вас вважав за адекватну людину. А про що ви оце мелете? Які закони? Які закони в бандита, який йде на вас з ножем? Які закони в гвалтівника 12-річної дівчини? Які закони в злодія який вламався до вашої хати? Які закони в диктатора Північної Кореї, який кинув свого дядька на їжу собакам?
    Які закони можуть прийняти наперсточники, рекетири, мордерці, злодії, бандити? Адже фракція ПР складається саме з таких людей, які так починали свою бурхливу "трудову" діяльність.
    Які закони в зека-рецидивіста, який невдало грає роль президента? Які закони в його сина, мого колеги-стоматолога, який за рік "заробив" кілька мільярдів? Щось не чув про таку багату клієнтуру...
    Так що, Василю, хочеться тій нечисті сраки лизати - ваша воля. Але не плетіть тут як з гарячки.

9. coolzak

coolzak Well-Known Member

В Україні влада для себе а народ в дупі.Для прикладу тут я прихильник змін до існуючого законодавства щодо зброї.Вступив пару років тому в консервативну партію яка тоді підтримвала подібні зміни, пмагав на виборах, давав гроші, так само робило багато з середовища власників зброї.Консерватори на зїзді внесли відповідний пункт в виборчу платформу , виграли вибори і змінили законодавство.

10. VasMT

Але ж не наплювали на існуючий закон, а змінили його законним шляхом.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Пропоную виділити пану юристу окрему тему, можна навіть цілий розділ, назвати "Крючкотворство" чи "Юридичні фантазії" і там ті всі теми терти...Тут таки тема про Майдан.

• Подобається Подобається x 4
  12. Dred

Dred Well-Known Member

Словесний напад це як?о_О

• Подобається Подобається x 1
  13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Цікаво пише чувачок

:mocking:

А це взагалі шедевр

• Подобається Подобається x 3
  15. artobstrel

я вже казав не усі дизайнери - візажисти, поодинокі виступи призведуть до втрати роботи - а це дупа ... ось і маємо, а кістьми лягати де?

• Подобається Подобається x 1
  16. VasMT

Давайте, давайте...
    Відміняйте закон про корупцію, і наступним кроком такий артобстрєл прийде до вас, з пучком редиски за дві штуки баксів.

17. artobstrel

о! ось про це я і казав .... це не були докази "бандитизму владоможців" - цього добра навалом і без мене ...

18. VasMT

В Торонті пожежники не державні службовці, а муніципальні, тому якщо громада їм дозволяє підробляти електриками, то це справа громади.
    Щодо інструкторів, то в Україні теж не заборонено підробляти інструкторами. Тому наші закони не гірші за ваші.

19. artobstrel

не схоже ...

ага- взяти і відразу відміняти, якось по свідомітскі виходить, а може просто відмінити окремі статті цього закону? чи болить зуб - рубати голову? чи хтось сказав що закон про корупцію не потрібен? я не прийду - я не займаюся наглядовою діяльністю ... щось Ви якось дивно реагуєте ....

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

отак, по одну сторону ми, по другу - це і Василь
    прийшов час кожному визначитися, з ким ти

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)