Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dred

Dred Well-Known Member

Тепер ясно чому українська армія в такому стані :mocking::mocking::mocking:

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Василь неодноразово дав зрозуміти,що самого слово Конституція для нього не існує.

• Подобається Подобається x 3
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пакт Молотова-Ріббентропа законний?

4. Dred

Dred Well-Known Member

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Артеме, Ви досі не зрозуміли шо то за їден? Він за урку буде стояти до останнього байта :)

• Подобається Подобається x 4
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

хто куди а ми до лісу .... Ви могли навіть до космосу злітати - це не виправдовує, дебільність заборони підпрацьовувати пожежним - водіями, механіками та т.і., не хочу я Вас збивати, Ви не мессер над переправою, я хочу довести що закони бувають дебільними, як на мене це у даному випадку - о-ч-е-в-и-д-н-о , мова не про мене мова про моїх колег - "порушників" .....

7. VasMT

:)))
    Як вони мені подобаються... :)))

Ось Закони, якими заборонена підприємницька діяльність деяких категорій громадян, -
    - військовослужбовців - ст. 8 Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей" від 20.12.1991 р.,
    - працівників міліції - ст. 18 Закону України "Про міліцію" від 20.12.1990 р.,
    - працівників прокуратури - ст. 46 Закону України "Про прокуратуру" від 05.11.1991 р.,
    - суддів - ст. 5 Закону України "Про статус суддів" від 15.12.1992 р.,
    - нотаріусів - ст. З Закону України "Про нотаріат" від 02.09.1993 р.,
    - посадових осіб органів державної податкової служби - ст. 15 Закону України "Про державну податкову службу в Україні" від 04.12.1990 р.

Головне, голосніше всіх прокукурікати - ганьба і банда... :)))

---------- Додано в 14:02 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ----------

Чо ж Ваші улублені т.з. проукраїнські демократи не змінили законів при свому шабаші?

8. artobstrel

невподобляйтесь ... в мене загальне обурення, не адресне, щодо "демократів", чи воні хороші? - ні, але як це когось з нонішніх виправдовує? я сьогодні бачу намагання встановити Білоруській варіант але без Бацька - чи Ви бажаєте такої влади для нонішніх ???

• Подобається Подобається x 5
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Українці думають по-іншому,ніж підстилки хряка.

http://youtu.be/TFFdKZVhqyE

До речі,підераси в формі не віддали честь при звучанні Гімну України.

• Подобається Подобається x 4
  10. VasMT

Артем, такі заборони діють кругом. Не тільки в Білорусі. Це світова практика, тому Ваші намагання з'їхати на бандитську владу смішні...
    Уявляю собі американського пожежного, що торгує редискою... :)))

11. MARTINI

Знайома пісінька пра папірєдніків :)

Як я бачу, Артем просто прозрів, що сподіватись на прихід доброго Я чи Ю чи К глупо. Пора, як сказав нєкій Ляшко вчора на ТВі - "Мільйон на вулицю і знести нахер". Причому зносити не лише Я чи Ю чи К, бо вони лише верхівка. Зносити треба ту гігантську купу гівна під назвою СОВОК, на якій і проростають ті всі Я чи Ю чи К та інші букви алхвавіту. Основна проблема в тому, що багато не лише прозрівших як Артем, але й безнадійних, як Василь, які купу гівна будуть захищати до останнього, БО ВОНА ТУТ ВСТАНОВЛЕНА ЗАКОННО!

• Подобається Подобається x 8
  12. bayard

bayard Дуже важлива персона

что значит кругом?

• Подобається Подобається x 1
  13. artobstrel

? американський пожежний після чергування у свої частині може йти чергувати в іншій, може вирощувати редиску, може писати книги, може робити що завгодно, бо там жодного дебіла не знайшлось щоб заборонити людині використовувати свій вільний час собі на користь ... але це я привів як приклад дебільного закону - я того що я вважаю за непотріб, це не закид саме нонішньої до влади, це тупість системи, а сьогодні вона така що будь які виступи з цього приводу можуть коштувати роботи взагалі ...

щодо бандитьської влади, а яка вона ??? чи мало прикладів? чому у такій спосіб, у такий час приймаються такі закони про колони про скупчення і т.і. я з чимось можу погодитися, але сьогодні це виглядає як реакція ....

14. VasMT

Це і значить.

15. artobstrel

!!!! да не прозрів, я не змінював думки, Ви та ви (у множині) раніш мої думки трактували не питаючи мене а роблячи висновки з дописів, на прямі питання - відповідав завжди прямо, просто Василь теж у чомусь правий (але незігненності у вас (множина) нахватавсь ) ...

16. VasMT

Чого ні Ви, ні Артем не волали про дебільний закон три, п'ять, десять років тому?
    Чому Артем, під час навчання в своїй пожежній бурсі не прочитав цей закон, підписаний ще коли він садок ходив, і не перевівся в інститут торгівлі?
    Бо тоді ще час не прийшов волати...
    А от зараз самий час... :)))

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

До чого тут це? Тролінг?

Ваші знищили парламент. Ось що головне. А те, що вони там оголосили як закони - не законно.

18. MARTINI

ібо прозріння затягнулось. Але, хвала уркагану, прозріння крокує країною

19. artobstrel

не вихід - вже у 17 му знесли, після - руїна, це реалії, на них зневажати не можна, ляшко - комік, в нього грошей вистачить для страхування на випадок (щось пішло не так) а для робітника один місяць не отримати ЗП то вже - крах .... тому без зайвого радікалізму але усвідомлювати що то не благо, що з тим тре боротися, і шукати шляхи, я наразі не бачу на сто відсотків вірного ...

• Подобається Подобається x 2
  20. VasMT

І в нас немає жодної заборони використовувати свій вільний час собі на користь. Заборонено займатись підприємницькою діяльністю, щоби унеможливити використання службового становища в особистих інтересах.
    Все, ця розмова втрачає сенс, якщо Ви не розумієте таких елементарних речей.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)