Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мих, дайте номер чи витяг з единого реєстру судових рішень.
    Подивимось, що там було НАСПРАВДІ,
    Тоді говоритимеио.
    Спитайте Ромка, що то за двоє...
    Вякнули? Можна було ще голосніше...

Тоді я відповім
    Покажіть мені ДЕ НАПИСАНО, що не можна дурну голову пхати в шльом, тоді я продовжу з Вами рзмову.

2. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 3
  3. VasMT

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не заперечую, але шукати дірки там де мають бути двері .... хз

• Подобається Подобається x 4
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

6. VasMT

Двері в чому? Вам дозволили офіційно малювати і своїм малярством заробляти гроші, користуйтесь. Це не тільки двері, тут цілої стіни немає...
    Тому не варто уподоблюватись тутешнім крикунам, все ж таки старший офіцер, варто вже і мозком користуватись...

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

так він і користується...здоровим глуздом.
    на відміну від вас....

• Подобається Подобається x 5
  8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Це зовсім різні речі, пан "знавець" ізраїльских реалій. Наприклад, як політика Януковича та дії на Майдані.

9. kym

kym Well-Known Member

Ви про що ... який номер.... та маючи закон "следователь" скаже давай 1000 баксів і нема ні порушень ні закону. В нашій державі виконуються закони тільки ті які сприйняли люди і так є всюди. Якщо люди яким народ делегував права приймати закони приймають закони які не підходять людям - то таких людей треба позбавляти права приймати закони. через те обговорювати треба не закони а як позбавити права цих людей приймати закони

10. artobstrel

малярують на парканах ... чому водію не можна таксувати? чому пожежнику не можна каміни класти? ліс від пожежі охороняти, двигуни ремонтувати? редиску вирощувати та продавати?

11. VasMT

Номер з единого реєстру судових рішень.
    Позбавляйте.

12. Dred

Dred Well-Known Member

• Подобається Подобається x 7
  13. artobstrel

намагаюсь користуватися, але ось стосовно приведеного вище не бачу я тут місця для "маневру" .. щодо мені дозволили - то з початку друзі повідомили, що на мене надіслано запит до редакції від кандомів, потім були походи нашого "особиста" до тих кандомів - вони морозилися до останнього, то є питання якщо моя діяльність за визначенням є законною - нахіба усе це? я нервував, ніхто нічого не пояснював - нах воно мені тре? но то таке, а ось туцькати за підработку простих пожежних - ГАНЬБА! не можу у цьому просторі я "маневрувати", не бачу жодного натяку на логіку, бачу вбивство структури ...

• Подобається Подобається x 5
  14. VasMT

Ну то скажіть біографім Т.Шевченко, нехай посміються.
    Можна.
    Можна.
    Можна.
    Не можна займатися іншою оплачуваною або підприємницькою діяльністю, щоби не унеможливити прояви корупції.
    Для прикладу дозволимо начальнику, що здійснює нагляд у сфері пожежної безпеки, вирощувати редиску і продавати її. Бере ця особа пучок редиски і іде в найближчий ресторан. Каже власнику - не хотіли би Ви, пане власник, придбати цей пучок редиски за дві тисячі баксів?
    Далі пояснювати, чому Закон називається Про засади запобігання і протидії корупції?

• Подобається Подобається x 1
  15. Hyligan

Hyligan Іронічний

16. artobstrel

та то я для ражкі без підтексту )

а ось - хрен, такий собі здоровнячий хрен ... НЕМОЖНА - і доказ цьому суд над кримськім пожежником, звільнення ще десь 15 осіб за яких я чув, мова йде саме про пожежних, не про начальників та інспекторів - де як раз логіка була б, а про простих роботяг, яких було притягнуто до відповідальності і автоматично - звільнено ... ось така засада запобігання .... це як не дивись якась дурнуваста галимість ....

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Василю,разом зі своїми ублюдочними ідолами,харкніть ще й на Церкву.

18. artobstrel

чё? ))) я щось у месадж не в'їхав ....

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Romko, шо там Ви такого знаєте про братЄльніків Капранових?

20. VasMT

МОЖНА. Не можна отримувати за це гроші... :)))
    Це Вам так здається. Наприклад весь пожежний підрозділ Миколаєва організував кооператив по вирощуванню редиски. Від начальника, до останньої друкарки... Аж раптом пожежа у конкурентів, Хулігана, наприклад. Розсудивши тверезо, що якщо Хуліган позбудеться техніки, господарських приміщень і зібраного врожаю, ваш кооператив "Брандспойт" зможе непогано заробити на відсутності конкуренції...
    Далі пояснювати? :mocking:

---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ----------

А це тут до чого?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)