Євромайдан (2)

Discussion in 'Євромайдан' started by Locke, Dec 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Така Божа воля.

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чому не можна хапатись за вила
    25.12.2013
    Андрій Меаковський
    Вдавшись до насильства, ми миттєво опускаємося до рівня тих, проти кого стоїмо, і одразу опиняємося поза правовим полем. Саме це їм і потрібно.

Хочу звернутися до всіх, хто сьогодні зі своїх офісів знову кричить у Фейсбуці "Треба брати вила і мочити їх!" "Танцями і криками на майдані нічого не доб’єшся!".

Основне, що розділяє нас і систему, проти якої ми боремося, — це цінності. Гідність, чесність, відкритість, законність дій.

Вдавшись до насильства, ми миттєво опускаємося до рівня тих, проти кого стоїмо, і одразу опиняємося поза правовим полем. Саме це їм і потрібно.

Ми ніколи не пересилимо їх їхніми ж методами.

Єдине, що здатне подолати агресію — це сміх, терпіння і добро.

Терпіти доведеться багато, а смішно буде не завжди.

Саме тому ми повинні виходити на вулиці і показувати, що ми є і ми їх не боїмося.

Саме тому, кожна людина яка виходить на пікет, ріже канапки чи іншим чином підтримує тих, хто гідний, чесний і відкритий, колосально важлива.

Найефективніший спосіб боротьби із цією системою — це відмова від співпраці. Не подавати їм руки, не дивитися їхніх телеканалів, не купувати їхні продукти. І пояснювати чим саме ці люди заслужили нашу зневагу.

Ще один спосіб — постійно нагадувати їй, хто в хаті господар. Тобто – весь час акції протесту, розповсюдження інформаціі і т. д.

Не забувайте, нас тут мільйони, а гроші у бандитів не безкінечні. Що ширшою, масованішою, і одночасною буде наша діяльність, то важче владі буде реагувати. Не варто недооцінювати силу психологічного тиску.

Не забувайте, що владу вибрав народ, і єдиний шлях її існування — це співпраця.

Не співпрацюйте зі злочинцями і самі не будьте ними. Тоді в нас все вийде.

• Подобається Подобається x 1
  4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Шо за дурня для хрунів...
    Мих має час ще 22 роки чекати. А шо, держава молода. Юна.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як вам із-за бугра чекається? комфортно? колінка не трусяться?

відео з реєстратора автівки Т. Чорновол:
    http://www.youtube.com/watch?v=jURFhIoX88k

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Відео викликає більше запитань ніж відповідей...

• Подобається Подобається x 3
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. Фейси видно.
    2. номер авто видно.

Одного вже затримано. Власник авто - Храмцов - член партії Регіонів.

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Не чути голосу Тані
    Нема початку (хоча може то і був початок)
    Нема продовження
    Чому не пробувала дзвонити?
    Чому не вкрали реєстратор

9. Romko

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

не чути...

реєстратор, як правило, включений постійно, тому початок напевно є.

просто не викладено.

теж не розумію... може був стрес...

"халатність."

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

12. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

В мене до запису на реєстраторі одне питання: там дата стоїть 2010 р. Я розумію, що, може, не виставили. Але мені здається, що це принаймні необережно - їздити з неправильною датою, бо потім доведи, що коли було.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну датою то якраз легко пояснюється, в мене на фотоапараті теж дата фіг зна яка, а для жінки то взагалі характерно....

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Теж це зауважив.

Але то вже немає значення. Авто знайдене, сліди ДТП є. Ніхто вже ніби не сумнівається у правдивій даті.

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Anatolij Serikov

Віктор Крюков мій давній знайомий, людина виважена і мудра. Його коментар можу охарактеризувати лише одним словом - НАКИПІЛО! "Люди добрі! Невже Ви не розумієте і не бачите, що цій владі-читай ("добре організованому, розтавленому і згуртованому здочинному угрупуванню") абсолютно байдуже, де і скільки збирається людей на майданах? Я розумію, що говорю абсолютно неприємні речі для сотень і тисяч патріотів України. Я теж патріот, але не засліплений. Треба з'ясувати для себе, що сьогодні в Україні не просто відбуваються надзвичайні події за всю її сучасну історію. Сьогодні Україна стоїть на краю від повної і всеосяжної прірви-втрати державного суверенітету, унітарної цілісності, втрати такої довго плеканої незалежності. Їм сьогодні залишилося зовсім небагато, в темну від свого народу-підписати угоду про вступ до "МУТНОГО СОЮЗУ". Чи питали вони у нас з Вами, коли ігноруючи думки понад 60% громадян країни відмовились від підписання Угоди Про асоціації з ЄС? Чи українці вони взагалі по духу, по ментальності? Ні! Зрозуміти треба одне, для свого існування і в подальшому, вони підуть на все. А те, що вони по-звірячому "вбивали" людей у Києві, розстрілюють, палять техніку, людей у багатьох регіонах України, серед активістів, чинять сваволю і безчин і все безкарно. Є нічим іншим, як випробовуванням технології виборів 2015 року. 15 грудня вибори у п'яти округах зайве тому підтвердження. Тому, небезпеці України можна запобігти лише одним шляхом, румунським...Як політолог, військовий, управлінець певного рівня, бачу лише шлях супротиву бандитам, що нищать нашу країну. Демократичні основи суспільного розвитку для них пустий звук."

• Подобається Подобається x 5
  16. Romko

• Подобається Подобається x 5
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Повірте, не байдуже!

Це чірік на одному місці, який може блискавично перейти в ракову пухлину.

18. Bambook

Bambook Persona non grata

"Не знаю, як" - з тих кращих виправдань для того, аби ніц не робити. Краще, звісно, ніж "забив" чи "засцяв".

Але навіть з таким виправданням - той, хто ніц не робить, але вчить життю тих, хто робить хоч щось - виглядає тупо.

це той випадок, коли хочеться погодитися з тим, що людина каже, а потім все ж дати їй доброго копняка.
    не факт, що не заслана козачка "на всякій случай". Перед Помаранчевою так Зінченко з СДПУ о вийшов. У 2005 році саме з його заяв і почався розкол і розвал.

19. sani

sani Well-Known Member

в мене в реєстраторі теж вічно збивається, замахався наставляти, плюнув на то все... теж стоїть 2010

20. avatarwin

---тому що так був задуманий сценарій---тут нема що розуміти, якщо потрібно було би її вбити то вбили би і нікого не знайшли. Ще будуть питання?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)