Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 3
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так вибачте, пане протестувальник, але ці норми написані в законодавсті не 16 січня, і навіть не нього року...
    Більше того, навіть не в цьому тисячолітті... :)))
    То чого Ви мовчали до нинішнього дня? Чи просто час прийшов?
    Ну тоді це не боротьба за правду, а звичайнісіньке блюзнірство.

---------- Додано в 10:16 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ----------

Ні, шановний. Я розказую, що закони ці, по факту, були раніше.

• Подобається Подобається x 2
  3. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Патаму що коханця не маю, маю лише чоловіка.
    Те що Ви взяли б більше - не сумніваюсь. Потім ходили б і продавали хачікаммешканцям маскви. Гнила кацапська душонка, тут нічєго нє падєлаєш...

Для того є Ви. Щоб все файно прочитати і нам роз’яснити.
    Поясніть-но мені по новому закону, щоб я не пішла під кримінал: робимо в будинку ремонт і незаплановано(як то завжди буває) довелось міняти парове опалення з усіма радіаторами. По грошах ми трохи "не влазимо", тому я взяла в борг в тітки 300 євро, а ще 200 тітка мені дала просто так. Тож чи є я тепер сєкрєтним агєнтом? Бо тітка живе в ворожому Євросоюзі там де гєї і лісбіянкі. І скільки податку я маю заплатити з тих грошей?

• Подобається Подобається x 1
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну а як це назвати? щодо верховенства Закону, є такий закон про запобігання бла-бла -корупції ... у Криму був собі пожежник - простий, не оїхфіцер, отримував зарплатню аж у 2 тіс. грн. між чергуваннями підпрацьовував на півставки у лісовій пожежній охороні, тобто охороняв від пожежі ліс - за це отримував десь 800 грн на місяць, знали про це міліціянти, знала прокуратура - дивилися крізь пальці, бо по раніш озвученому закону далі - "цей дебільний закон", співробітникам цивільного захисту заборонено додатково отримувати платню крім творчої, викладацької, наукової діяльності, але правоохоронці розуміли - і не лізли, та ось осяяло нас сонечко такої собі - військової прокуратури - далі "ці кандоми", і ці кондоми взялися рішуче за дотримання законності - і усе, самий гуманний суд - далі - "гімно" виносить вирок штраф понад 70 к, звільнення і заборона на 5 років працювати у держ. установах .... зараз людина в розшуку, бо де йому взяти такі гроші? кинув усе втік до якихось родичів у РФію ... то як це гімно з кандомами можно захищати?

• Подобається Подобається x 5
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

"Не помічаючи" парадоксів. Божа роса.

Депутат партії "Свобода" Андрій Іллєнко заявив, що ухвалення та підписання законів "про диктатуру" є залякуванням владою українців.
    Про це він заявив в ефірі "Громадського телебачення".
    "Закон працює не тоді, коли він просто на папері, а тоді, коли є певний суспільний консенсус щодо того, що він діє. Зараз глобально (підписання законів "про диктатуру") ця ситуація навряд чи щось змінює", - вважає депутат.
    "Цей режим ніколи законами не керувався. Їм треба було позбавити народного депутата Власенка мандату – вони це зробили без цих законів. Закони для них не є правилами гри. Вони діють поза правилами гри. Зараз ці закони є просто залякуванням", - заявив Іллєнко.
    "Вони якби демонструють всьому суспільству "що ми з вами будемо робити, якщо ви проти нас виступатимете". Відповідно в цій ситуації треба не залякуватися, а ще більше тиснути…", - сказав депутат.
    "По суті, вони показали, чого вони бояться: майдану, вони бояться, коли використовуються певні засоби людьми, бояться незалежних журналістів, інтернет-медіа і так далі. Треба ті методи, які вони намагаються заборонити, демонстративно ще більше використовувати", - вважає "свободівець".

6. Полковник

Полковник миється в бані

Новая влада сколько обещает платить?

---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:23 ----------

О!
    Идея!
    Так, где раздают, говорите?

7. VasMT

По-перше не секретним агентом, а іноземним агентом.
    По-друге, ні, не являєтесь, бо Ви не підпадаєте під визначення громадського об'єднання.
    Зрозуміло?

8. Полковник

Полковник миється в бані

9. artobstrel

да Вы правы - не будет лучше, не будет сразу, вопрос стоит в том что что-то надо делать с этим ... эта мало того что не платит так еще и выступает о том как - смотрите как у нас все хорошо и с каждым годом все лучше ... никто честно не скажет что - "у нас ж-па, выхода не видно", если провести аналогию, напал на задохликов амбал и давай их метелить, 1-й задохлик - сразу типа отключился, чтоб меньше получить, а 2-й барахтается, пытается своим кволыми рученками хоть в глаз попасть, первый - молодец, проанализировал ситуацию - увеличил шансы на виживание, может и выживет если амбал контрольным на голову не наступит, второй может - и не выжить, но только у второго есть шанс перестать быть задохликом .... а дальше каждый сам себе решает ...

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Олександр Палій

Шановні друзі!

Поступово прояснюється ситуація з фальсифікацією сьогоднішнього голосування. Як виявилося, з регіоналів збирали підписи лише за реєстрацію, тобто протоколів голосування не велося. Тобто, "збирали на озеленення території, а встановили атомну бімбу". Також не було рішення за зміну способу голосування - а воно обов"язкове.

Ну і повторюся з рештою аргументів:

Звертаю Вашу увагу на те, що НІЯКОГО легітимного голосування парламенту по законах, що обмежують права громадян, сьогодні НЕ БУЛО.

1) По-перше, не було не те що 235, а 226 голосів руками - що легко перевіряється відеозйомкою. Тому "лічильна комісія" вчинила державний злочин.
    2) По-друге, ніякі "потім" зібрані підписи депутатів нічого не значать, через те, що Конституція (стаття 84) чітко твердить: "Стаття 84. Рішення Верховної Ради України приймаються ВИКЛЮЧНО на її пленарних засіданнях ШЛЯХОМ ГОЛОСУВАННЯ. Голосування НА ЗАСІДАННЯХ Верховної Ради України здійснюється народним депутатом України ОСОБИСТО".
    3) По-третє, Стаття 22 Конституції України чітко твердить: "Стаття 22. Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані. При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ ЗВУЖЕННЯ ЗМІСТУ ТА ОБСЯГУ ІСНУЮЧИХ ПРАВ І СВОБОД".
    4) По-четверте, нарешті, у нашій Конституції є чудова стаття 8, за якою "Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і ПОВИННІ відповідати їй. Норми Конституції України є нормами прямої дії. Звернення до суду для захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України гарантується".
    5) По-п"яте, як твердить стаття 5 Конституції, "Ніхто не може узурпувати державну владу" - ні президент, ні Верховна Рада, ні суд, ні міліція. Тому, шановні друзі, будь-яке застосування цих "законів" буде узурпацією, яка має бути зупинений всіма доступними методами. Спроби будь-якого застосування цих "законів" мають розглядатися як замах на конституційний лад і виконання злочинних наказів, хоча за Конституцією України "Стаття 60. Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази. За віддання і виконання явно злочинного розпорядження чи наказу настає юридична відповідальність". Від підпису Януковича і Рибака не залежить рівно нічого - бо легітимного голосування парламенту НЕ БУЛО.

Тому, що далі? Далі - ми живемо за Конституцією, яка зокрема, забезпечує свободу мирних зібрань і стверджує, що "Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є ОБОВ"ЯЗКОМ громадян України. і за Конституцією приводимо до тями узурпаторів.

Головне - НЕ БОЯТИСЯ. Наш народ не боїться, і опозиція має довести, що вона гідна народу. БО ЯКЩО МИ ЗАРАЗ ЗЛЯКАЄМОСЯ, ТО БОЯТИМУТЬСЯ І ДІТИ, І ОНУКИ І ПРАВНУКИ ТИХ, У КОГО ВОНИ БУДУТЬ. БО РЕЖИМ, ЯКИЙ НАМАГАЄТЬСЯ ВСТАНОВИТИ БАНДА, БУДЕ ЗНАЧНО ЖОРСТОКІШИЙ НАВІТЬ ЗА БІЛОРУСЬКИЙ, БО ЙОМУ ДОВЕДЕТЬСЯ ВОЮВАТИ З БІЛЬШІСТЮ КРАЇНИ. Тож, як ми самі захистимо наші права, захищаючи Конституцію, так і жити будемо.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дядько Василь і товариш Полковник були б найкращими громадянами третього рейху...Діяли б чОтко по закону ;)

12. sani

sani Well-Known Member

щодо нових "листів щастя" чому я маю доказувати що я не порушив? хай вони докажуть що то саме я порушив, а не вася чи пєтя... так, закордоном таке є, але там має бути видно крім номерів машини ще обличча порушника! Чому я (як власник машини) мушу виконувати функцію міліції і шукати порушника? як наприклад!

Чому неможна збирати інформацію про судів і правоохоронців? Чому вони мають ховатись? вони годуються за мої кошти, а я немаю права знати, як вони живуть і чи живуть згідно з тими деклараціями, що декларують. Чи може вони хабарі беруть і закони порушують??? То як тоді суддя чи правоохоронець може служити закону, якщо він сам його порушує???

Чому мають право відключати якісь сайти і обмежувати доступ до інформації без рішення суду, за вказівкою якогось вуйка з нац комісії?

і так далі... де тут глузд здоровий? я щось не бачу? це так щоб ніхто від тюрми не зарікався...

• Подобається Подобається x 5
  13. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

В Луцьку біля посольства Польщі.
    З тим розібрались.
    Але знову халепа, просто зараз, в мене громадське об’єднання з 5 будівельників міняють балки на будинку і всі вони в касках...

• Подобається Подобається x 4
  14. VasMT

Цей Закон був прийнятий в 2011-му році 277-ма гросами при 1 проти.
    Чому Ви не почали кричати про його кондомність 8 квітня 2011 року, а тільки зараз?
    І друге, - Ви постраждали за цим Законом? Ні? А чому?

15. Полковник

Полковник миється в бані

Откуда Вы всё про нас знаете?
    Не ФСБешик, случайно?

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Верховна Рада ввела обмеження на кількість друзів у соціальних мережах
    Опубліковано 17.01.2014, 14:00
    16 січня у Верховній Раді України було ухвалено законопроект №38931 “Про додаткові заходи стосовно впорядкування активності громадян у соціальних мережах”.
    Згідно цього законопроекту, “з метою запобігання неконтрольованому поширенню екстремістської інформації та відомостей що ображають честь і гідність, представників влади, держслужбовців та працівників правоохоронних органів” вводиться обмеження на кількість друзів у соціальних мережах.
    Користувачі соціальних мереж що мають понад 5 друзів зобов’язані отримати ліцензію у дозвільній системі МВС відповідно встановленого порядку.
    Порушники цієї норми будуть покарані штрафом у 50 неоподаткованих мінімумів або громадськими роботами терміном від 10 до 15 днів.
    Закон вступив в силу після підписання президентом України.

17. sani

sani Well-Known Member

відповім вашими же словами:

18. artobstrel

бо лашара ... такий як і усі колеги, чого ми ще чекаємо - я хз .... а ще зявилась інхфа про випадки застосування в Криму, Одесі та власний досвід ...
    так ) на мене почала збирати інхфу та сама - кандомія, бо я за свою малюнки в пож журналі отримував "неправомірну грошову винагороду" у кількості 2-3 тисячі на РІК!!! мене врятувало від коруп протоколу та подальшого 100% звільнення лише "творчість" цієї діяльності .... сьогодні майже кожен нормальний пожежник десь підпрацьовує, бо вижити на ці гроші не можливо ... щодо одностайного прийняття - депутати могли не розуміти усі тонкощі справи, думали лише про контролюючу частину нашого "війська" .... але чи це виправдовує?

• Подобається Подобається x 4
  19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ви так вправно граєтесь з роками, нормами закону і цитатами і пунктами, і в упор не бачите що закони ці навіть не приймались, а просто (не маю слів :ireful1:)

Як може бути законним беззаконня?

20. artobstrel

де у вас зброю видають?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)