Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Нє-а
    "Євромайдан Львів озвучив форму одягу для активістів Євромайдану у Львові.
    Оголошуємо офіційний дрес-код Львівського Євромайдану - все, що заборонено псевдозаконами - каска або пов'язка.
    На віче запрошуємо всіх прийти в спецодязі, з шарфами, масками, касками, щоб висвітлити позицію протесту проти цинічних законів влади, повідомляє Євромайдан Львів у Facebook.
    Найяскравіший "прикид" буде обрано на конкурсі шляхом голосування, а найкраща каска буде прикрашати сцену Майдану."
    http://lvivexpres.com/news/2014/01/18/57120-lvivskyy-yevromaydan-ogolosyv-dres-kod

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну брехня ж, Василю. Майдан не вимагає закони приймати, він вимагає закони виконувати і застосовувати для всіх громадян без виключення. А закони у нас не найгірші загалом

galaxy SIII

• Подобається Подобається x 4
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Молодцы производители спецодежды и касок.
    Ненавязчиво очистят свои склады от залежалого товара.

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

та прям - продати, на шару отримати гроші - то да, стількі скількі антимайдан зробив для дискредитації "пІзьменніка", "жіпи" і взагалі "ПідРастів" - навіть майдан не спромігся - тому не варто ними зневажати ....

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Цивіліване людство висловило протест окупації Ізраілем Палестинських територій. Ви вже почали боротись із злочинним режимом Лібермана?

• Подобається Подобається x 2
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Направду...:)))
    Хіба Василя....

Час назад был под сценой Антимайдана.

Ведущий благодарил новоприбывших за участие в акции, и с воодушевлением в голосе, предупреждал: что каждый из них теперь станет агитатором, и будет задействован в агитационных мероприятиях будущей президентской кампании.

В этот момент я оглянулся посмотреть на этих персонажей…

Сколько же денег придётся выделить этим агитаторам, чтобы они кого-то сагитировали?

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

8. VasMT

По-перше мова йшла трохи не про майдан.
    По-друге, я трьома руками підтримую вимоги до влади, про дотримання Закону ВСІМА.
    При цьому намагаюсь пояснити, що чесній людині, яка Закон не порушує, боятись нема чого.
    І наголошую, що права однієї людини закінчуються там, де починаються права інших. Не можна здобувати привілеї для себе за рахунок інших.

• Подобається Подобається x 1
  9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

талант перевертати все з ніг на голову

galaxy SIII

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

тобто якшо я хочу висловити протест (без зброї) владі, я порушую ЗАКОН? я злочинець?

11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а шо Василь? Василь каже щоб не надто впадали у крайнощі, бо у панства на майдані - лише святі, а на анті майдані (так ну там тіко за гроші), а в елехтораті - одні бидлюкі ... реалі не такі однобокі ...

---------- Додано в 09:59 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ----------

у світі останніх подій - законодавчі акти чомусь обмежують конституційні права ...

12. Un.Known

Чесна людина, котра підтримує бандитські закони, прийняті після нелигітимного голосування, які скасовують конституційні свободи - це хто?

Відповім - це бидло, котре сидить вдома в виходить тільки перевіривши, чи його одяг відповідає нормам, котрі прийнятні для зека. Не робить те, що не подобається зеку і його підсирайлам. Але холуям не зрозуміти. Вірніше, вони роблять вигляд, що не розуміють, і навіть кажуть, що не знають, чому були прийняті ці закони, поправки до них.

А я знаю. Урка не дочекався, що майдан розійдеться сам. Він не розійшовся ні після силового розгону, ні після психологічного тиску, натомість маєтки урки і його посіпак почав об’їжджати автомайдан, народ почав самоорганізовуватись. А розігнати він його не може - сам же підтвердив право народу на мирне зібрання. А це все бачити дуже незручно. Він же пахан. Він мусить мати авторитет. А він всім в сраці. В тому числі і міжнародним організаціям.

Тому він вирішив воювати буквою закону. Сцикун.

• Подобається Подобається x 7
  13. VasMT

Ви про себе? Бо Ваш перевертиш ніяким боком не ліпиться до моєї і Педро розмови.

Ні. З чого Ви це взяли?
    Якщо Ви мирно висловлюєте свої погляди, не заважаєте іншим громадянам, не наносите шкоди чийомусь майну, не перекриваєте доріг, не втручаєтесь чи заважаєте роботі державних установ, то ніхто Вас не чіпатиме.

---------- Додано в 10:02 ---------- Попередній допис був написаний в 10:00 ----------

Знову за рибу гроші...

14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

15. sani

sani Well-Known Member

знаєте ні один іноземець з європи і америки не розуміє українську приказку: "від тюрми і від суми не зарікайся" вони теж не розуміють як можна попасти в тюрму не порушуючи закон! А в Україні можна! і це я переконався на власному досвіді коли мені було років 10.Скільки вам прикладів навести?

от власне неможна, чому коли їде азаров чи янукович інші учасники мусять стояти в пробці? чому одні б"ють і вбивають людей ходять на свободі, а інших людей садять за то що не так подивився на суддю чи тп? і так далі! і ви далі будете захищати цих ублюдків? і аплодувати ще більш безглуздим законам???

16. VasMT

Хто вище б'є, той краще грає...

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

і ух ти ж тваю мать....

---------- Додано в 10:07 ---------- Попередній допис був написаний в 10:05 ----------

тоді то вже не протест, з таким самим успіхом можна піти в ліс і кричати шо ваш бох-підарас

18. Un.Known

Не "чомусь". Зрозуміло, чому.

19. VasMT

Тому що правила Дорожнього Руху, затверджені Верховною Радою, того вимагають.
    Параграф №3 ПДР.

Я не захищаю ублюдків. А Закони варто спершу вивчити, щоби безапеляційно називати їх безглуздими.

20. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Та хоч тисячу! Це нічогісінько не змінить!:mocking:
    А як напишете 2+2=4 червоно-чорними тонами, то п.Василь і це заперечить.

На зразок побиття майданівців до крові - дрібне хуліганство, або сам впав. Сніжка в якогось рига - замах на вбивство.

А п.Василь вже з десяту сторінку розказує всім тупуватим про демократичні та справедливі закони Уркаїни Яника.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)