Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Прочитайте, Педро, оцей документ - ForeignAgentsRegistration Act, а потім співайте осану безграмотному меру...

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Як вам такий діалог із сьогоднішнього судового засідання по автомайданівцям? Суддя Подільського райсуду Києва Світлана Захарчук: А шо це за громадські слухачі? Хто вони? Громадський спостерігач "ОЗОН": Ми спостерігаємо за судовими процесами. Суддя: А на якій підставі? "ОЗОН": Це вільне судове засідання. Ми можемо бути присутніми. Суддя: В телефоні шо у вас там? "ОЗОН": Аудіозапис. Суддя: Вимкніть, будь ласка. Ви клопотання заявляли? "ОЗОН": Але аудіозапис - вільний... Суддя: Вимкніт, я сказала! І ви також свій телефон вимкніть! Мабуть, українські судді знати Конституцію та свій профільний закон (а саме положення про право на вільну аудіофіксацію судових засідань) не зобов"язані. А ось - посилання на аудіозапис цього діалогу, щоб нас бува не звинуватили в наклепі))

https://soundcloud.com/evromaidansos/pfg9qw7a52cj

До речі, ця ригівська підстилка вже на "скотах", хтось знає?

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

звідки інфа?

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Скільки б нас не було , але ми є і нас не мало!
    Ви рахували, у Вас є якісь дані про "не бидло"?Чи може у західноукраїнській нації бидла немає?
    Те, що зараз відбувається в країні я вважаю, що мене болить більше, ніж Вас.Бо я тут збираюся жити, а Ви сюди повертатись не збираєтесь.

• Подобається Подобається x 7
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, і не старайтеся, не віддам я Аліас!

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Васильку, це він безграмотний? Хто тоді грамотний? Зек, якому ви сраку лижете? Який має 4 класи? Не думаю, що і ви маєте більше.
    Я вас колись хоч трошки рахував за людину. Зараз ні.
    Ви манкурт, і заробили на шнурок від коноплі, яка, думаю, вже росте.
    Кремлівський гівнюк вас не захистить.

7. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

І мені дві! :yahoo:

8. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Пане Педро, заспокойтеся.
    Всюди є люди - і є людиська.

• Подобається Подобається x 3
  9. Pedro

Ну то заберіть. І знайдіть гарного хлопця на Західній Україні.:)
    В Бидлостані їй нема що робити.

• Подобається Подобається x 2
  10. VasMT

Відкинувши емоції, Педро, Ви повторюєте бздури сталінського періоду - не читал, но осуждаю.
    Закони про іноземних агентів є чи не у всіх країн світу, але Ви мрієте про зашморг тільки для мене.
    Та і мрійте собі на здоров'я.
    На щастя моя шия не Вашого розуму справа.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

як рятувати - нема кому(крім Миха), а як брати, то давай дві! От народ пішов!

• Подобається Подобається x 2
  12. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

А як роздають на халяву!!! Тре брати!

13. Pedro

Василю, читав сталінську конституцію 1936 року. Чудова була коституція!
    Але що вона мала спільного з життям? А Сталін був крім бандита ще трохи і політиком. Зек є тільки бандитом. Так що читайте чи не читайте...

• Подобається Подобається x 5
  14. VasMT

Демагогія.
    Приймається закон "західного" взірця - влада бандитська.
    Не приймається закон "Західного" взірця - бандитська влада.
    Основна вимога демагогів -революціонерів - разрушить до основанья.
    Що там в "затєм", нікого не цікавить. Крім звичайних вигадок про "всєнародноє счастье" після відокремлення (виселення, винищення, кастрування, спалення, нужное подчеркнуть).

15. Un.Known

Кавер на радянську класику.

-Что происходит в стране? - А снова зима. -Евромайдан, полагаете Вы? - Полагаю. Я ведь и вам на Майдан приходить предлагаю И защитить ваши милые сердцу дома. -Что же за всем этим будет? - А будет война. -Будет война, Вы считаете? - Да, я считаю. Я ведь давно в интернете все посты читаю, И понимаю что все ж неизбежна она. -Чем же все это окончится? - Будет террор. -Будет террор, Вы уверены? - Да, я уверен. Я уже слышал, и слух этот мною проверен, Будто бандиты в законе готовят народу отпор. -Что же из этого следует? – Следует жить, Вооружаться, учиться защите и бою. -Вы полагаете, нас не оставят в покое? -Я полагаю, мы сами не сможем простить! Следует бить, пока всех не успели закрыть, Недолговечны уж их кабала и опала. Раз уж стана наша против террора восстала Следует всею страною бандитов казнить. Вот миллионы мужчин и девчонки внутри, И беркутячие маски по кругу, по кругу. Бой начинается, вот вам Калашников в руку, И раз, два, три, раз, два, три, раз, два, три, раз, два, три.

А хто ще не бачив, як приймаються закони в демократичній Україні, нагадую

http://www.youtube.com/watch?v=5lYuFhxCTbg

16. VasMT

Як легко із затишних будиночків затишних країн мріяти про громадянську війну, десь там, далеко... Звідки не долетить куля із даного Калашнікова в руку...

17. Un.Known

О, Яник вже навчив вірних і думки в голові читати. А вони й раді. "Батя, я стараюсь".

Цікаво, під яким кутом прогнуться.

• Подобається Подобається x 4
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Час влаштувати Фірташу холодний душ у Лондоні

У останньому інтерв'ю колишній посол США Джон Гербст доволі недипломатично, але 100-відсотково справедливо сказав про українських політиків та олігархів: "Лучшее место для наслаждения богатством, которое ты украл у своих сограждан – это не Украина, а Париж, Лондон или Нью-Йорк".

Українські олігархи давно зробити свій персональний європейський вибір, тоді як для співгромадян залишили життя на задвірках пострадянського простору.

Наприкінці минулого року небайдужі українці у Лондоні провели серію пікетувань офісу та найдорожчої квартири в світі, що належить Рінату Ахметову – неофіційному мажоритарію Партії регіонів. Наскільки ця тема виявилася болючою для Ахметова, засвідчила його знервована поява перед пікетувальниками донецького палацу зі спростуваннями свого від'їзду до Лондона.

Тим часом поза увагою активістів ЄвроМайдану в Лондоні залишається ще одна людина, яка не лише контролює з десяток депутатів, але робить суттєвий внесок у зміцнення режиму Януковича.

Ідеться про Дмитра Фірташа, який став одноосібним розпорядником інформаційної служби каналу "Інтер", котра щовечора влаштовує промивання мізків виборцям в інтересах Януковича.

Напередодні нового року інформаційна політика каналу "Інтер" зазнала радикальних змін. Новинний блок перейшов під контроль Дмитра Фірташа – його очолив Антон Нікітін, двоюрідний брат Ганни Безлюдної, що обіймає посаду директора фірташевської Group DF із зовнішніх зв'язків та комунікацій.

Окрім "злиття" головної новинної програми під Януковичу, Фірташ через підконтрольних йому депутатів солідаризувалися з побиттям ЄвроМайдану 30 листопада 2013, оскільки жоден з його соратників-депутатів не проголосував за відставку уряду. Більше того, вони підняли руку (або, принаймні, не відкликали свій голос) при схвалення законів, що запроваджують в Україні диктатуру.

Ідеться про керівника охорони Фірташа Івана Мирного, молодшого партнера Фірташа в "РосУкрЕнерго" Івана Фурсіна, колишнього менеджера Фірташа на "Кримському содовому заводі" та "Кримському титані" Олександра Нечаєва, екс-керівника фірташевського "Чернівцігазу" Геннадія Федоряка, а також інших нардепів, що входять до оточення Фірташа та його партнерів Сергія Льовочкіна та Юрія Бойка.

В принципі, Фірташ має право на свої переконання та може агітувати навіть за приєднання України до Росії, де живе його колишня "криша" – один з найбільш розшукуваних злочинців ФБР Сєва Могилевич, а також нинішній партнер – вчитель Путіна з дзюдо Аркадій Ротенберг.

щонайменше п'ятеро з 12 директорів Україно-Британського Товариства (лорд Рісбі, лорд Оксфорд, депутат Джон Віттінгдейл, Роберт Шетлер-Джонс, Ентоні Фішер) пов'язані з Фірташем зараз. Крім того, на Фірташа працював політтехнолог Володимир Грановський, який також входить до ради директорів Україно-Британського Товариства.

Що в цій ситуації може робити громада Лондона, аби примусити Фірташа відчути репутаційні ризики від знищення демократії на каналі "Інтер" та в Україні загалом?

По-перше, інформувати названих громадян Британії (лорд Рісбі, лорд Оксфорд, депутат Джон Віттінгдейл, Роберт Шетлер-Джонс, Ентоні Фішер) про те, що їх партнер солідарний з Януковичем у запровадженні диктатури. Міністр закордонних справ Британії Вільям Хейг уже висловив занепокоєння законом, за який голосував охоронець Фірташа пан Мирний.

По-друге, проводити мирні пікети офісу за адресою 1st Floor, 25 Knightsbridge, London SW1X 7RZ, інформуючи їхніх сусідів про Фірташа.

По-третє, інформувати про знищення демократії Фірташем членів групи дружби між парламентами України та Британії. Ось її склад з числа депутатів Вестмінстера – http://www.publications.parliament.uk/pa/cm/cmallparty/register/ukraine.htm

По-четверте, клопотати перед Скотланд-Ярдом додатково дослідити причетність Фірташа до організованої злочинності та акцентувати увагу на його зв"язках з Семеном Могилевичем та нев'їзному статусі до США.

По-п'яте, встановити, у яких банках кредитується Фірташ у Британії.

Окрім британського, Фірташ має австрійський слід. У Відні зареєстрована його компанія Centragas Holding GmbH – за адресою Schwindgasse 5/1/4, 1040 Wien. Сусідні офіси повинні знати, поряд з ким вони працюють.

Фірташ обслуговується у Raiffeisen Zentralbank Österreich AG. Банки надзвичайно чутливі до будь-якої негативної інформації. Тому вони були би неприємно здивовані, якби дізналися про нинішню антиєвропейську діяльність клієнта та його сумнівне минуле.

Можливо, це змусить Фірташа зрозуміти, що інтереси його держави часом мають переважати інтереси його кишені.

19. Шановні, пробачте мене за мою Українську. Я з Алчевська, це на Луганщині. Я прошу всіх вас не в якому разі не опускати руки, ні в якому разі не здаватися. Зазомбований Донбасс - не перешкода. Слава Україні!

• Подобається Подобається x 7
  20. VasMT

Чудове інтерв'ю пана Гербста.

- Каким вы видитебудущееУкраины?
    - Через 10 лет Украина будет слегка менеекоррумпированной,слегка более демократичной,и немногобогаче. Вы делаете два шага вперед– шаг назад, шаг вперед– два шага назад. Дело в том, что самые влиятельныелюди в Украинедо сих пор мотивированысвоими личными узкими интересами.
    У украинскогообщества недостаточносил, чтобы добиватьсянаказания тех "влиятельных людей", которыезаходят слишком далеко. Сила среднегокласса в Украинепостепеннорастет– но медленней,чем все хотят. Поэтому Украина будет продолжатьдвигатьсявперед,спотыкаясьна своем пути.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)