Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Тобто, свою думку про дії Медведчука висловити не можна? :)

То де в нас свобода слова?
    Ага. От і справжнє обличчя Василя Михайловича.

• Подобається Подобається x 7
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

Уроди торжествують.

• Подобається Подобається x 7
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Може допоможете Вашим однодумцям?
    Кажись їх Ваші бохи,як завжди кинули.:haha:

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо ви скажете, що в Україні є корупція, то ніхто не зреагує. Але коли Ви почнете розповсюджувати інформацію про те, що Я, такий-то, такий-то, порушую вимоги Закону України Про засади запобігання і протидії корупції, то вибачайте, я звернуся до суду, і якщо Ви не зможете доказати правдивість своїх слів, то Ваш дом турма...
    Отак от, пане ЛОЛ.

---------- Додано в 18:58 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ----------

Брехати не можна. Говоріть правду, а не свої вигадки.
    А суд дав визначення "думкам" брехунів...

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

Бох подасть... :)))

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Віктор Янукович - злочинець. Як гадаєте, це наклеп? Я повинен сидіти в тюрмі?

• Подобається Подобається x 3
  6. Romko

Пуцькінська шістка.
    Скотина,що допомагала засудити Стуса.
    Мразь.
    Про цю савєцьку падлину відомо вже давно.

7. VasMT

Це мене не стосується. Спитайте у нього.

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Говорити треба те, що думаєш.

Можете подати на мене до суду, але я вважаю, що ви при першій нагоді поцілували б Яника в сраку. Амінь.

Фюле

"I'm shocked. It is deeply disappointing to see such a turn from the European path of Ukraine. It is worrying to see this happening with such an important EU partner. Decisions adopted by the Verkhovna Rada are a disrespect of basic democratic principles and they not only raise concerns about the state of democracy and the future of Ukraine but also will have consequences for the partnership between the EU and Ukraine.

One of adopted laws is aimed at limiting partnership with the civil society. We have made it clear to the Ukrainian authorities that the cooperation which we build is not cooperation between us and the Ukrainian government but cooperation between the citizens of the EU and Ukraine.

We built this relationship and initialled the Association Agreement for the benefit of the Ukrainian people. And we firmly stand behind this offer. It is sad to see how the authorities turn down a chance for the Ukrainian people in such a way. I am particularly worried about the impact on the citizens of Ukraine who risk with this legislation to have their basic freedoms curtailed."

Останнє речення:"Я особливо знепокоєний тим, що громадяни України ризикують тим, що завдяки (цим) законам їхні особисті свободи буде врізано".

• Подобається Подобається x 10
  9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

:)))
    Це називається "зіскочити з теми"

• Подобається Подобається x 1
  10. VasMT

Якщо Особа_1 скаже, що думає нібито Особа-2 являється людиною низьких моральних якостей, що виливається в безсистемних статевих відносинах із іншими особами без отримання матеріального зиску, то йому що, медаль давати?
    Ви жінка, тому я не можу відповісти Вам адекватно.

---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ----------

Прочитайте статю про наклеп, а потім розумнічайте.
    Ця інформація не стосується ні мене, ні моїх рідних чи близьких, я не суддя і не прокурор...

11. MARTINI

ну ви особисто як громадянин цієї держави вважаєте цю особу злочинцем чи порядною людиною?

12. MARTINI

тобто ви не громадянин України?

13. Romko

• Подобається Подобається x 3
  14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Мартіні, а ти наперед ще не знаєш відповіді? :)

Флюгер за вітром крутиться.

15. VasMT

Мартіні, мене Ваші дешеві прийоми не чіпляють. Тим більше, що журналюги в цьому дуже добре вправляються.
    З однаковим успіхом можна стверджувати і те, що Яник злочинець, і те, що він порядна людина.
    Головне не порушувати при цьому Закон.

16. Romko

Олександр Бригинець
    Щойно з Вишгородського відділку міліції. Доповідаю ситуацію.
    67-літній житель Нових Петрівців, який живе в межах території, яку захищає Беркут від українського народу, запросив до себе у гості кількох людей. Він попросив беркутівців пропустит їх до нього в гості.
    Коли пан Петро Федорович Кацимон підійшов до ланцюга беркутівців і крізь нього простягнув руку своїм друзям, Беркут накинувся на ветерана, добряче його побив і кинув непритомного в автобус.
    Через кілька хвилин про цю ситацію довідалася сусідка і зчинила галас.
    Зрештою міліція – не Беркут – відвезла старого в місцеву Новопертівську лікарню, а звідти швидка забрала його у Вишгородську лікарню, де йому надали допомогу і відпустили з адвокатом до міліції, щоб написати відповідні заяви про злочин.
    Щойно формальності з написання документів закінчили і мимовільний герой-ветереан повертається у лікарню увесь побитий і перебинтований.

17. MARTINI

Василю, я не журналіст давно вже, не бійтеся.
    тобто Ви вважаєте Януковича злочинцем, але боїтеся говорити про це відкрито, бо боїтеся кримінального переслідування? Так?

18. Romko

Правильно.
    От зразок,як повинен себе вести законопослушний громадянин.

• Подобається Подобається x 8
  19. Dred

Dred Well-Known Member

Кинути лоха свята справа :):haha:

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

як на мене то Василь обернувся на звиклого проруского троля....

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)