Євромайдан (2)

Discussion in 'Євромайдан' started by Locke, Dec 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

А це вже трішки цікавіше, от тільки яник кажись в Карпати зібрався...

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Карпати, потім перекумариться два місяці до 8 Березня, потім перекумариться до 1 Травня, потім в Крим, 3 місяці канікули, всі на город, потім ще два місяці перекумариться - і вже можна йолку ставити.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко сьогодні, 25 грудня, виступила зі зверненням щодо нападу і побиття активістки Євромайдану Тетяни Чорновіл. Наводимо повний текст звернення.

Я звертаюся зараз до кожної людини, яка не втратила відповідальності за власну країну та вважає своїм святим обов’язком зберегти Україну для сьогоднішніх та прийдешніх поколінь.

Дійте! Ми – великий народ і ми маємо всі сили та можливості себе захистити.

Сьогодні вночі ледве не вбили, жорстоко по-фашистськи понівечили, утопили у власній крові Танюшу Чорновол. Найсміливішого, найвідчайдушнішого, професійного, а головне чесного і безкомпромісного українського журналіста. Вона в останній час стала одним з авторитетних голосів гідності нашого Майдану.

Я хочу у вас запитати: ви дійсно вірите, що після її самовідданої, жертовної боротьби на Майдані проти владної банди, її просто, як каже офіційна пропаганда, випадково побили випадкові хулігани? Ми готові повірити також та проковтнути, що активіст Мазуренко, який після звірячих побоїв «Беркуту» помер у лікарні – просто захворів на пневмонію? Ми готові повірити, що сотні людей понівечені під час кривавого побоїща 30 листопада – це законні дії «Беркуту» проти провокаторів, що щоденне побиття до півсмерті найактивніших бійців Майдану, спалення їх машин та залякування їх сімей – це просто побутові непорозуміння активістів Майдану зі своїми недоброзичливими сусідами? Ми готові повірити, що Янукович – це людина з якою можливо говорити про покращення в країні за круглим столом і що ось-ось він приведе нас до Європи? Якщо ми в усе це віримо, а головне все це їм пробачаємо та спускаємо з рук – то ми, як народ, варті такої рабської долі, яку вони нам пропонують!!!

Скільки ми ще будемо лише співати на Майданах пісні та перетворювати біду у свято?! Борітеся і дійте! Йдіть уперед! Мирно, але сильно!

Сьогодні ледве не вбили Таню Чорновол і це мусить стати останньою краплею крові, останнім проявом жорстокості по відношенню до нашого народу, який ми всі допустили своєю бездіяльністю.

Відповідальність за зрив Євроінтеграції, за повну здачу України у рабство Кремлю, за звіряче побиття дітей на Майдані 30 листопада, за щоденні розправи з активістами Майдану, за криваве насилля над Танею Чорновол і за все, у що перетворили нашу європейську країну і життя українців, несе персонально Віктор Янукович і ніхто більше! Якщо ми – народ, якщо ми віримо в свої сили, якщо ми маємо гідність, якщо ми ще не зламалися і не збираємося здаватися – повставайте та дійте, а не перетворюйте Майдан в місце модної тусовки!

Я пропоную:

Перше: П’ятому каналу чесних новин сьогодні припинити всю рекламу та в режимі нон-стоп повідомляти народу України про звіряче побиття Тані Чорновол, про смерть майданівця Павла Мазуренка, про жорстокі щоденні репресії проти громадських діячів по всій Україні та в постійному режимі скликати народ на 19:00 на Майдан.

Друге: прямо з Майдану треба розпочати мирну ходу в лігвище новоявленого тирана, в Межигір’я, та розташуватися там мільйонною силою з мирною вимогою оголошення негайних позачергових президентських виборів. Вам дає таке право п’ята стаття Конституції.

Третє: треба негайно на Майдані оголосити склад нової високопрофесійної високоморальної Центральної виборчої комісії та під мирним тиском мільйонного активу Майдану примусити Верховну Раду затвердити новий склад ЦВК, якому буде довіряти народ.

Четверте: треба негайно публічно сформувати технічний, професійний, моральний перехідний Уряд України. Склад такого Уряду з широким представництвом громадськості мусить сформувати та публічно оголосити Майдан. Під мирним тиском Майдану треба примусити Януковича та діючий деморалізований парламент затвердити та допустити до роботи цей новий український Уряд, який мусить працювати до обрання нового Президента України. Дострокові парламентські вибори зараз не на часі. Після обрання нового Президента треба буде змінити всю центральну та місцеву владу та повністю реформувати країну. Але, якщо Янукович залишиться на посаді до 2015 року все добре та справедливе в країні буде неможливим.

П’яте: повністю скоординуйте свою роботу між громадянським суспільством та політиками, налагодьте щохвилинну комунікацію з демократичним світом та силовиками України, щоб унеможливити репресії проти мирних громадян.

Ви зобов’язані мирно прийти в гості до Януковича в Межигір’я, якщо він не йде до вас на зустріч. Ви зобов’язані примусити його вас почути! Ви зобов’язані примусити його призначити Уряд та ЦВК, яким ви всі довіряєте та вибороти дострокові вибори Президента, на що ви маєте повне право. Ще раз підкреслюю: парламентські вибори зараз не на часі.

Але ви не маєте жодного права залишити Україну в такій біді, в такому безвихідді, в такій ганьбі. Нас просто ніколи не зрозуміють наші діти, нам просто ніколи не пробачать цього наступні покоління.

Менше слів, більше мирних, але сильних дій та вчинків!

Захищайте Україну! Для цього прийшов критичний час. Безумовно ви можете не прийняти до уваги моє звернення, але я зобов’язана зробити все, що можу, знаходячись у в’язниці.

Слава Україні!

---------- Додано в 18:34 ---------- Попередній допис був написаний в 18:12 ----------

Совєцький режим не здох...

Ось як убивали автора "Лебеді материнства"

• Подобається Подобається x 4
  4. Romko

Смерть Алли Горської

• Подобається Подобається x 2
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Порш продається, оголошення розміщена 2 дні тому....

• Подобається Подобається x 1
  7. Romko

Заява Посольства США в Україні стосовно нещодавніх нападів на журналістів та активістів

25 грудня 2013 р.

Посольство США з жахом сприйняло новини про побиття журналістки Тетяни Чорновол. Ми засуджуємо цей напад і закликаємо до його негайного розслідування, яке, на відміну від розслідування попередніх подібних інцидентів, мусить привести винних до повної відповідальності згідно із законодавством України. Ми висловлюємо заклопотаність у зв'язку з дуже схожими подіями протягом останніх кількох тижнів, спрямованими проти фізичних осіб, їхнього майна і політичної діяльності, очевидно, з метою залякування чи покарання тих, хто пов'язаний із протестами на Євромайдані.

Це неприйнятні порушення громадянських свобод, яким не має бути місця в сучасному демократичному суспільстві. Ми закликаємо уряд України запобігти будь-яким подальшим подібним інцидентам, провести чесні і прозорі розслідування всіх нападів, які вже відбулися, забезпечуючи реальні результати, що приведуть до відповідальності не лише виконавців, але й особливо тих, хто ці жорстокі розправи замовив.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В них мабуть якийсь робот ці заяви пише. Або стажерка. І ніхто не слідкує який вони мають вплив. А вплив вони мають як голе гузно на їжака.

• Подобається Подобається x 5
  9. Gron

Gron тафгай

Це Вам здається.
    Було б бажання вони ( тільки вони ) рачки не тільки януческо-клюєвих поставлять, але і путін стане смоктати у всіх разом, але поки терпець мають, чи якись зацікавленості.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Саме так. А його немає. Тому й казочці про чудодійні санкції кінець.

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

12. Gron

Gron тафгай

Ну тіпа Обама ідійот, послав "яструба" Маккейна, щоб той клюєву "козу" показав.
    Угу...

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ідіот не ідіот, він не антиросійський політик і все. Він не цікавиться совком, йому не цікаво просто.

14. Gron

Gron тафгай

Та він в своїх Гарвардах-Йєлях навіть слів таких не чув -совок.
    Ринок збуту, політика впливу,..., так.
    Все йому (їм) цікаво.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Він просто не хоче зв'язуватись з Путіним як з "беспредельщиком", тому уступає йому. Європа те саме. Самі подумайте, живуть собі і живуть, життя налагоджене, своїх проблем теж вистачає, і в країні і поза країною. А тут ще якась Україна безпорадна, хочуть щоб за них все вирішили. Нема більше чим зайнятися?

в мене особисто вже оскома від цих однакових бюрократичних заяв і резолюцій. Янукович з Путіним теж ними підтираються просто.

• Подобається Подобається x 4
  16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мені розповідали американські українці, як йшла виборча кампанія Обами: залучили мільйони лузерів-"афро", які до цього поняття не мали про виборчий процес взагалі. Буквально з помийок витягали. Ну і ... гречка, воттка...

17. Gron

Gron тафгай

Хто Обама ?
    А Маккейн вирогідний майбутній президент.
    Та й Обама визнає тільки інтерес держави, граючі собі такого демократа на зовніполітичній арені.

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не знаю, якби хоч 5 років тому... Йому зараз 77 років.

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Вже й не дуже уступають. Починають прокидатись. І все більше статтей зявляється, мов ми вже повірили, що загроза війни з Росією зникла після розпаду СССР, а виявляється, вона ймовірна як ніколи.
    Хотілося б помилитися, але таке враження, що всіх силовиків Янукович підпорядкував Росії. Ну не вигідно йому оце все. Синам потрібна Європа і Америка, як і іншим ПРдунам. Тим більше, що їх сімї там. Ну не такі дурні вони щоб рубати сучок на якому сидять.
    Щось їх примусило... Психічнохворий дуче? Я в цьому впевнений на 100% після "ана утонула", після відвідин лікарні в Беслані, де він ходив з щасливою усмішкою. Та й після того як в Москві в театрі загинуло від газу 150 людей, кажуть, дуче всю ніч пиячив. З радості.
    Так що якщо це правда, це не дуже добра новина для України. Може хоч це пробудить Захід...
    До речі, ще одна непогана новина. Здається всі керівники Європи і США бойкотують олімпіаду в Сочі. А Обама висилає кілька лесбійок.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)